reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
kasia.natka- pytanie pfffff..... pewnie, ze pamietamy a zwlaszcza te sliczne oczeta niuni
aylin- ja tez jestem w rozterce z prezentami i tym gorzej mam bo nie wszytsko da mi sie przewiesc :-( a ten fajny :-)
to moze cos takiego patrzylam pod katem przewozu w zalizce
Hb5127/memo-Szczęśliwa Farma/haba - Pierwsze Gry / Haba - Zabawki Dla Niemowlaka i Malucha - Babyvip
Hb5675/ Klocki Edukacyjne z Grą ''hokus Pokus'' - Haba - Nowości 2013 - Babyvip
Iwon- zdrowka dla Jucia i nie mezusz szybko zdrowieje a Ty tak nie znikaj nastepnym razem
MsMickey- a moze gilaski ja mecza dlatego sie budzi, moja tak ma :-( zdrowka za Gosiaczka
Zaza- kolejna.... nie przepracowujecie sie???
Avo - duzo pomyslow, skorzystalam ze stronki i poszukalam co nie co ;-)
Ja sie nie napije dzisiaj bo padam na pyszczek a Pe juz od 1h chrapie na kanapie ehhhhh
aylin- ja tez jestem w rozterce z prezentami i tym gorzej mam bo nie wszytsko da mi sie przewiesc :-( a ten fajny :-)
to moze cos takiego patrzylam pod katem przewozu w zalizce
Hb5127/memo-Szczęśliwa Farma/haba - Pierwsze Gry / Haba - Zabawki Dla Niemowlaka i Malucha - Babyvip
Hb5675/ Klocki Edukacyjne z Grą ''hokus Pokus'' - Haba - Nowości 2013 - Babyvip
Iwon- zdrowka dla Jucia i nie mezusz szybko zdrowieje a Ty tak nie znikaj nastepnym razem
MsMickey- a moze gilaski ja mecza dlatego sie budzi, moja tak ma :-( zdrowka za Gosiaczka
Zaza- kolejna.... nie przepracowujecie sie???
Avo - duzo pomyslow, skorzystalam ze stronki i poszukalam co nie co ;-)
Ja sie nie napije dzisiaj bo padam na pyszczek a Pe juz od 1h chrapie na kanapie ehhhhh
kasia.natka - hmmmmmm....coś mi się kojarzy....hmmmm....poczekaj poczekaj.....no nie mogę sobie przypomnieć....
Czemu Ty tyle pracujesz co?
inhalacje jutro!! :-) Gabi odkąd jej zrobiłaś nie ma już glutków ;-)
miałam iść spać. idę
Dziewczyny wymiekam ... G usnela o 10 i już prZed chwila ryk... już śpi znów ale płacz był solidny. Super. Leci jej cosik z nosa w dodatku... zakroplilam nasivin i sterimar. Idę się załamać...
Wypijcie moje zdrowie... psychiczne, G fizyczne
inhalacje jutro!! :-) Gabi odkąd jej zrobiłaś nie ma już glutków ;-)
miałam iść spać. idę
kasia.natka
Fanka BB :)
i za to was uwielbiam dziękujęKasia nie krepuj sie bo z nas wyrozumiale dziolchy ;-)
dziękuję kochana :-)kasia.natka- pytanie pfffff..... pewnie, ze pamietamy a zwlaszcza te sliczne oczeta niuni
życie co zrobić, taka pracakasia.natka - hmmmmmm....coś mi się kojarzy....hmmmm....poczekaj poczekaj.....no nie mogę sobie przypomnieć....
widzę że temat prezentów na pierwsze urodzinki ja też cały czas myślę... chodzi za mną stolik edukacyjny jeśli chodzi o zabawki ale mam też na uwadze potrzebę zakupu większego fotelika samochodowego więc kaska by się przydała no i jeszcze trzecia opcja żeby Misia miała pamiątkę to może coś ze złota
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Czy ja Was kiedyś nadrobię?? :-(
kto mi streści ostatnie kilka stron??
Dzisiaj znowu zapierdziel w robocie, kończenie fajli, sprawdzanie milion razy - kierowniczka też chciała je sprawdzić... jak ja nie lubię jak ktoś coś po mnie sprawdza no ale że całe 8 fajli było zrobione na tip top to powiedziała, że fajli do następnych ośrodków już sprawdzać nie będzie, no!!!
Poza tym wstawanie o 5:30 po czym wszędzie biegiem to mordęga... W ogóle cały tydzień w biegu! ale dzisiaj byliśmy po obiedzie u sąsiadów z góry i było super! dzieciaki się bawili - jakby ich nie było Potem po kąpaniu godzinę plotkowałam z mamą, a teraz wykąpana leżę w łóżeczku z laptopem Idę Was poczytać ale jak nie poodpisuję to się nie obraźcie
Iwon - po pierwszym tygodniu jestem padnięta, to naprawdę ciężka praca...
Moja Monisia niczego się nie boi... Szymek w tym wieku bał się szelestu worka na śmieci jak się zakładało, kichania R i zabawki-krówki co robiła muuu. Szymek w wieku Moniki bał się też dzieci i każdego dźwięku jaki wydawały, Monika ma w nosie nawet jak Karolinka (córka sąsiadki) wyje z płaczu
poza tym Monika coraz częściej staje bez podparcia i dzisiaj u sąsiadów zrobiła kroczek od ławy do fotelika do karmienia
a potem pac na tyłek i ryk że się nie udało
kto mi streści ostatnie kilka stron??
Dzisiaj znowu zapierdziel w robocie, kończenie fajli, sprawdzanie milion razy - kierowniczka też chciała je sprawdzić... jak ja nie lubię jak ktoś coś po mnie sprawdza no ale że całe 8 fajli było zrobione na tip top to powiedziała, że fajli do następnych ośrodków już sprawdzać nie będzie, no!!!
Poza tym wstawanie o 5:30 po czym wszędzie biegiem to mordęga... W ogóle cały tydzień w biegu! ale dzisiaj byliśmy po obiedzie u sąsiadów z góry i było super! dzieciaki się bawili - jakby ich nie było Potem po kąpaniu godzinę plotkowałam z mamą, a teraz wykąpana leżę w łóżeczku z laptopem Idę Was poczytać ale jak nie poodpisuję to się nie obraźcie
Iwon - po pierwszym tygodniu jestem padnięta, to naprawdę ciężka praca...
Moja Monisia niczego się nie boi... Szymek w tym wieku bał się szelestu worka na śmieci jak się zakładało, kichania R i zabawki-krówki co robiła muuu. Szymek w wieku Moniki bał się też dzieci i każdego dźwięku jaki wydawały, Monika ma w nosie nawet jak Karolinka (córka sąsiadki) wyje z płaczu
poza tym Monika coraz częściej staje bez podparcia i dzisiaj u sąsiadów zrobiła kroczek od ławy do fotelika do karmienia
a potem pac na tyłek i ryk że się nie udało
Ostatnia edycja: