reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witam po dłuższej nieobecności, ktoś mnie tu jeszcze pamięta :sorry: mogę dołączyć...?

ciężko mi pogodzić wszystko z pracą bo jak wracam koło 22 po 12h to nie mam ani sił już czytać czy pisać a w dniu wolnym jestem sama z Misią której nie można odstąpić na krok więc dla siebie mam może ze 2-3h a tyle rzeczy do zrobienia :baffled:
ale spróbuję być częściej :tak:

kasienka, josie i kifsi widziałam zdjęcia z waszego spotkania <3 cudowne! ja też chcę!!! przydałaby się wam tam taka gwiazdeczka jak moja Misia ;-)

reklama
witam po dłuższej nieobecności, ktoś mnie tu jeszcze pamięta :sorry: mogę dołączyć...?

ciężko mi pogodzić wszystko z pracą bo jak wracam koło 22 po 12h to nie mam ani sił już czytać czy pisać a w dniu wolnym jestem sama z Misią której nie można odstąpić na krok więc dla siebie mam może ze 2-3h a tyle rzeczy do zrobienia :baffled:
ale spróbuję być częściej :tak:

kasienka, josie i kifsi widziałam zdjęcia z waszego spotkania <3 cudowne! ja też chcę!!! przydałaby się wam tam taka gwiazdeczka jak moja Misia ;-)

No proszę, lada moment Kraków pobije Warszawę. Warszawianki trza się skrzyknąć koniecznie i spotkać większą grupą z maluchami. no nie dajemy się :-D:-D

Zaza a co takiego fajnego jest w Świdnicy? :blink:
Kasia.natka pamiętamy :tak:

Muńka no to miłego pakowania!
Baby ja też już uciekam (maćku, następnym razem ;-)), muszę się wyspać, bo jutro non stop kolor z moim chorym bąblem, znudzonym starszakiem i dogorywającym na łożu mężem. Wish me luck :ninja2:

kasia.natka zeby nie bylo wzywalysmy cie na to spotkanie dzien wczesniej ale nie bylas na bb. Ale nastepnym razem:-) bo wlasnie dziewczynek nam brakuje :-)

Dziewczyny wymiekam ... G usnela o 10 i już prZed chwila ryk... już śpi znów ale płacz był solidny. Super. Leci jej cosik z nosa w dodatku... zakroplilam nasivin i sterimar. Idę się załamać...
Wypijcie moje zdrowie... psychiczne, G fizyczne:confused:

Iwon zdroweczka dla Julka! A w Swidnicy sie urodzilam wiec sentyment a poza tym mnostwo parkow i najlepsze eklerki i tosty na swiecie:-D

Kasia nie krepuj sie bo z nas wyrozumiale dziolchy ;-)

A w Praszce moze jakies spotkanko, co?:p
Sorki za pisownie ale skrobie z tel czego nie cierpie:-/ powinnam juz spac bo rano trzeba dokonczyc pakowanie i ruszac w swiat buziolki mam nadzieje ze troche za mna zatesknicie

P.s. Nie chlejcie za duzo:p

OMG moja z niewiadomego powodu znowu wyrzygała kaszkę (dodałam banana i chyba połknęła za duży kawałek i dostała odruch wymiotny). Szykuje się beznadziejna - kolejna - noc:( Tylko usiąść i ryczeć!

a moja dziś zjadła banana tak normalnie - gruząc sobie po kawałeczku. I byla tym zachwycoona - jak ugryzła za duzo to pluła i gruzła nowy kawałeczek. Mój dziec nie lubi jedzenia papkowatego - uwielbia gryźć. W sumie lepiej ze wyżywa sie na jedzeniu niz na moim cycku

Skruchę za swoją nieobecność walnęłam, to teraz szybkie nadrabianie. A potem co, pijemy jak zawsze? :-p;-)

Aylin wyglądasz uroczo :tak: I serio nie znasz aśki z kabareru Hrabi? Oooo, kochana, ta zniewaga krwi wymaga ;) Musisz przejść szkolenie u cioci Iwon. Są genialni!!

Kochana, pytanie - oczywiście ze pijemy

Nadrobiłam :) Znam... i też Aśka :) a maż stwierdził ze macie racje :) Kurde nosz sławna jestem :)

Baby ja też już uciekam (maćku, następnym razem ;-)), muszę się wyspać, bo jutro non stop kolor z moim chorym bąblem, znudzonym starszakiem i dogorywającym na łożu mężem. Wish me luck :ninja2:

Jak tooooooooooooooooo???????????????????
To z kim mam pić??????????????????

A w sprawie tego jeździka co wkleiłam - poczytałam ze super ale po domu. Na chodniki polecaja jego wersje trójkołową. I chyba się skusze - tj babcia albo dziadek się skuszą :)
No to jeden prezent - a co z resztą??
Tj od dziadka? i chrzestny tez bedzie pytał??? dawajcie dalej propozycje :)

i-quick-smart-jezdzik-3-kolowy-zolto-czarny-scuttle-bug-i09731.jpg

Młodak - zaraz ci wysle coś na maila - mój T wpadł na inny pomysł jak to drugie naprawić

Załączniki

• i-quick-smart-jezdzik-3-kolowy-zolto-czarny-scuttle-bug-i09731.jpg
    i-quick-smart-jezdzik-3-kolowy-zolto-czarny-scuttle-bug-i09731.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 21
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry