reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

josie - bo dziś wszystkie kutasy są moje !!! :-)

Iwon - miło było Cię gościć :-)

Katrina - to jeszcze się przypomnij!!! :-) to Ty też baranek?

reklama
Katrina- ochhhh ajk dobrze ze masz zmywarke :sorry: a to moze jeszcze kanapeczki dla mojego Pe zrobic bo ja jakos nie ma sil :eek::-D

Munka- mnia mnia pyyyyychaaaa o naczynia sie nie boje bo to garnki i czesci o maszynki do mielenia wiec smialo :-D:tak:

Laski, wiem, że nie wypada mi wychodzić z mojej imprezy.... ale nie wiem czy MsMickey będzie miała jutro ochotę zajmować się swoją Gosią i moją Gabi... :-) Dlatego też pora i na mnie.

Dziękuję za przybycie !! :-)

sunshine - o nie kochana, przykro mi, ale zmywarka takich cudów działać nie umie, a ja... nie po to męża ostatnio wyszkoliłam w samodzielnym robieniu sobie kanapek, żeby teraz Twojego męża rozpieszczać.
Dwójka dzieci mi wystarczy.

Buziaki - spadam do chrapacza!!!!!

Katrina moj tez nie ma tak dobrze, to wyjatek od reguly bo wciaz w pracy od 7am i jeszcze nie dzwonil ze wraca :confused2: a jutro na rano znowu wiec bede kochana zona i sie poswiece :-D:tak:

A ja sie tak zastanawialam czy to przyzwoite tak pic na poczatku tygodnia:dry::dry: dobrze, ze mojego nie ma bo juz bym miala reprymende :-D

Oooo jaka impra a ja w pracy :(
Dzis nie nadrobie bo z telefonku nadaje , ale juto wolne to doczytam :)
MUNIA sto lat !!!!!!!!

taka imprezka mnie ominęła:-:)-:)-:)-(

jedyny plus taki, że się wyspałam, D młodego w nocy nakarmił i dopiero nad ranem przytargał go do naszego wyrka
no i standard - przesikał się, ale na szczęście chwilę przed pobudką, więc wyrka nie zmoczył :) po pracy jadę po pampersy 4+...

aga pewnie, że zdążyłaś !!!!!! Proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 551130

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jak przestanę karmić to sobie porządnego takiego strzelę:)

Zygmunto dla Ciebie!!Zobacz załącznik 551134

Proszę Muńka
Zobacz załącznik 551136

Przypomniał mi się kawał:
Rzecz się dzieje w klasztorze.
-Co dziś na obiad?
-Marchewka...
-:-):-):-)
-...tarta
-:-:)-:)-(

dziewczyny no wiecie, co? :-p:-p:-p:-pzawstydziłam się:-p:-p:-p:-p

nawet do noska nie zajrzala tylko, od razu ze tak dzieci maja :confused2: i widziala, ze mloda usmiechnieta wiec stwierdzila, ze to nic powaznego :confused2::eek: ehhhhh szkoda gadac, najwazniejsze ze przed kapiela sie skonczylo....
no tak... dobrze, że paracetamolu nie zaleciła :/ spróbuj może młodej trochę wit C podać, a może to od ciśnienia, bo ja tak miałam za dzieciaka, że jak miałam niskie, a na dworze jakieś tam było (nie pamiętam czy to był spadek czy skok:sorry:) to mi wtedy krew z nosa ciekła
a jak Rysica zajrzy to na pewno postawi diagnozę prawidłową ;)

zaza czyli lada chwila i wylezie!
oby... rano go jeszcze nie było

Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.

Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
och jakie to urocze!!!!!! S nie miał jeszcze kontaktu (nie licząc przychodni, ale to z daleka) z młodszymi dziećmi, ale po twoim opisie to się nie mogę doczekać :)

Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" :eek: Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi :confused2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry