reklama
katrina115
Potrójna Mama
josie - Maćku juz poszła lulu, więc na karnego k.... nie ma co liczyć, ale sprawdzam
katrina115
Potrójna Mama
sunshine - o nie kochana, przykro mi, ale zmywarka takich cudów działać nie umie, a ja... nie po to męża ostatnio wyszkoliłam w samodzielnym robieniu sobie kanapek, żeby teraz Twojego męża rozpieszczać.
Dwójka dzieci mi wystarczy.
Buziaki - spadam do chrapacza!!!!!
Dwójka dzieci mi wystarczy.
Buziaki - spadam do chrapacza!!!!!
Sunshine6
Fanka BB :)
Katrina moj tez nie ma tak dobrze, to wyjatek od reguly bo wciaz w pracy od 7am i jeszcze nie dzwonil ze wraca a jutro na rano znowu wiec bede kochana zona i sie poswiece
A ja sie tak zastanawialam czy to przyzwoite tak pic na poczatku tygodnia dobrze, ze mojego nie ma bo juz bym miala reprymende
A ja sie tak zastanawialam czy to przyzwoite tak pic na poczatku tygodnia dobrze, ze mojego nie ma bo juz bym miala reprymende
zaza26
Fanka BB :)
taka imprezka mnie ominęła:----(
jedyny plus taki, że się wyspałam, D młodego w nocy nakarmił i dopiero nad ranem przytargał go do naszego wyrka
no i standard - przesikał się, ale na szczęście chwilę przed pobudką, więc wyrka nie zmoczył po pracy jadę po pampersy 4+...
dziewczyny no wiecie, co? zawstydziłam się
a jak Rysica zajrzy to na pewno postawi diagnozę prawidłową
jedyny plus taki, że się wyspałam, D młodego w nocy nakarmił i dopiero nad ranem przytargał go do naszego wyrka
no i standard - przesikał się, ale na szczęście chwilę przed pobudką, więc wyrka nie zmoczył po pracy jadę po pampersy 4+...
Jak przestanę karmić to sobie porządnego takiego strzelę
Zygmunto dla Ciebie!!Zobacz załącznik 551134
Proszę Muńka
Zobacz załącznik 551136
Przypomniał mi się kawał:
Rzecz się dzieje w klasztorze.
-Co dziś na obiad?
-Marchewka...
-:-):-):-)
-...tarta
-:---(
dziewczyny no wiecie, co? zawstydziłam się
no tak... dobrze, że paracetamolu nie zaleciła :/ spróbuj może młodej trochę wit C podać, a może to od ciśnienia, bo ja tak miałam za dzieciaka, że jak miałam niskie, a na dworze jakieś tam było (nie pamiętam czy to był spadek czy skok) to mi wtedy krew z nosa ciekłanawet do noska nie zajrzala tylko, od razu ze tak dzieci maja i widziala, ze mloda usmiechnieta wiec stwierdzila, ze to nic powaznego ehhhhh szkoda gadac, najwazniejsze ze przed kapiela sie skonczylo....
a jak Rysica zajrzy to na pewno postawi diagnozę prawidłową
oby... rano go jeszcze nie byłozaza czyli lada chwila i wylezie!
och jakie to urocze!!!!!! S nie miał jeszcze kontaktu (nie licząc przychodni, ale to z daleka) z młodszymi dziećmi, ale po twoim opisie to się nie mogę doczekaćByliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.
Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi
reklama