Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
puk puk, ja zza biurka życzę Wam miłego dnia i przepraszam, że Was nie nadrobiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i tak to z Wiktora zrobiono WiktorieKifsi-8 zebow!!! my tylko 1 niooo widzisz jak Ci sie dziewczyna rozgadala
Kifsi hej, hej, fajnie że wpadłaś. Poważnie postarasz się już być zawsze na bieżąco? Pytam, bo każda tak obiecuje i po dwóch postach znowu zonk - przerwa ;-)
aaaaaa i zapomniałam się pochwalić, że po tych wszystkich mękach w końcu i na reszcie pojawiła nam się ostra krecha a miejscu czekającym na górną lewą jedynkę i dwójka tez juz napiera obok
MsMickey- co do samochodu to ja jezdze Renault Megan w diesel i jestem mega zadowolona, bagaznik duzy miesci sie wozek i zakupy
Dziewczyny dzis mnie mloda na maksa przestraszyla przez pol dnia, z przerwami leciala jej krew z noska :-( przez 12 jak wyciagalam gilaski to byla niteczka krwi a potem jak jej polecialo to nie wiedzialam co robic, bylam akurat na playgrupie i poszlam do pielegniarki ale kazala obserwowac teraz juz sie uspokoilo ale co sie wystraszylam to moje
Wiecie jak dzis wygląda mój pulpit??? Cały w drinach!!!
Pierwszy raz postawiłam tyle drinków i nie wydałam ani grosza