reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin - no kurcze ja mam kaca...... W nocy wstawalam po p/bóla bo oczywiście migrena poalkoholowa na tapecie,ale co tam!!!! Raz sie kończy 29 lat :-)

Dziewczyny,szkoda,że Was nie było!!! Nadrobimy!! ;-)

Muszę szykować sie do MsMickey... Oj chyba powinna przygotować dużą ilość wody :-D

Widzę, ze imprezka udana. Wszystkim cierpiacym - ulgi. Munka - niech migrena idzie precz
Bylam z Wami do 22 (mniej wiecej) po czym usnelam z telefonem w reku.
Mam nadzieje ze przy kolejnej imprezce (Katrina:tak:) bede uczestniczyc aktywnie.

Kasiek- Mati zasypia ok. 21, o 20 dostaje mleko - 90-120ml (nie wcisne mu wiecej), potem dojada cyca i zasypia. No i w nocy oczywiscie lubi podjadac. Czas z tym konczyc, ale musiałabym calkiem przstac karmic. To takie trudne:-(
Sunshine- podziwiam, że otej porze chce Ci sie gotowac. Mnie po 21ej trudno zmusic do czegokolwiek.

Andzia - dzieki! Z reguly ból mija koło 16.00 :-/

Wiecie jak dzis wygląda mój pulpit??? Cały w drinach!!!
Pierwszy raz postawiłam tyle drinków i nie wydałam ani grosza :-D :-D :p

Muńka na migrenę najlepsza solpadeine rozpuszczana w wodzie

Andzia doskonale cię rozumiem, że to takie trudne i tak szkoda małego brzdąca:D Moja na widok butelki zaczyna histerycznie ryczeć i obraca głowę, więc w grę wchodzi tylko coś gęstego jak kaszka do podawania łyżeczką. Nie mam intencji twórczej na nic innego. A na śniadanie też dajesz cyca, czy mm/kaszkę? A do kiedy planujesz karmić piersią, bo ja do sierpnia (żeby na wakacjach miała jeszcze wygodnego cyca):D

Agaundpestka a ty jako karmiąca cycem co dajesz na śniadanko ?

Ostatnia edycja:
No i wszystkie śpią , albo skacowane :)

Ja pomimo późnego powrotu do domu i pobudki 6.30 - wyspana :biggrin2: efekt spania w salonie bo małż z synem zajęli całe łóżko w sypialni i nie miałam serca ich ruszać :biggrin2: a dziś wolne jupiii :laugh2:

Kifsi-8 zebow!!! my tylko 1 :-D niooo widzisz jak Ci sie dziewczyna rozgadala :-D
i tak to z Wiktora zrobiono Wiktorie :-D:-D:-D:-D
Kifsi hej, hej, fajnie że wpadłaś. Poważnie postarasz się już być zawsze na bieżąco? :-p Pytam, bo każda tak obiecuje i po dwóch postach znowu zonk - przerwa ;-):sorry2:

jak napisałam postaram się :tak: w pracy już prawie wszystko ogarnięte ,ale w razie czego wymieniony telefon na nowy - co by był dostęp lepsiejszy więc powinno się udać :biggrin2:

aaaaaa i zapomniałam się pochwalić, że po tych wszystkich mękach w końcu i na reszcie pojawiła nam się ostra krecha a miejscu czekającym na górną lewą jedynkę:-D i dwójka tez juz napiera obok:tak:

gratuluje :biggrin2:

MsMickey-
co do samochodu to ja jezdze Renault Megan w diesel i jestem mega zadowolona, bagaznik duzy miesci sie wozek i zakupy :tak:

Dziewczyny dzis mnie mloda na maksa przestraszyla przez pol dnia, z przerwami leciala jej krew z noska :-( przez 12 jak wyciagalam gilaski to byla niteczka krwi a potem jak jej polecialo to nie wiedzialam co robic, bylam akurat na playgrupie i poszlam do pielegniarki ale kazala obserwowac teraz juz sie uspokoilo ale co sie wystraszylam to moje :confused2::zawstydzona/y:

o matko współczuje stresu :tak:

co do samochodu to ja obecnie też megane w diesel :biggrin2: i potwierdzam duży bagażnik , nie pali dużo i odpukać po pierwszych usterkach narazie spokój :tak: w przyszłym roku planujemy zmiane na nieco większy , tylko że problem w tym ,że te większe to kombiaki a mi się one wogóle nie podobają :-(

josie - mojej znajomej córka też tak ma zjedzeniem :tak: raz je normalnie wszystko a innym tylko cyc :tak: ten typ poprostu tak ma :-(

w temacie fotelika i wóżka :
- fotelik kupiony od znajomych romer king plus i jest ok
- wózki spacerowe dwa :biggrin2: jeden dla teściówki (dała pieniązki i sama wybrała) caretero monaco a dla siebie kupiłam zappa extra bo zależało mi na małym wózku z przkładanym siedziskiem :biggrin2: a co na wszystkim oszczędzam więc tu zaszalałam :biggrin2: wózki testowane narazie w domu bo śniegowe zaspy nie pozwalały na wyjazd poza cztery ściany :biggrin2:

Wiecie jak dzis wygląda mój pulpit??? Cały w drinach!!!
Pierwszy raz postawiłam tyle drinków i nie wydałam ani grosza :-D :-D :p
:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiek- ok. 6ej (jak ja wstaje) zaczyna sie wybudzac i dostaje cycka, wtedy normalnie je (czyt. tak jak byl tylko na cycu). To mu starcza tak do 8-9ej, potem mama karmi go butelka (wtedy o dziwo moze zjesc nawet 180ml)

Hejka - no ja tylk 2 drinki wypiłam wiec bez kaca. Za to moje dziecie dziwnym trafem o godzinie 3 znalazłam w pozycji na brzuszku z pupa do góry a głową poza materacem - chwyciłam zanim zwędrowała z materaca - a cały nprzód mokry. Pielucha sucha - taka pozycje przybrałą ze jak sikła to poleciało po brzuchu do przodu. O 3 przebierałam obsiaknca mojego :)

reklama
Aylin- ja nie mam kaca :-p

Andzia
- mialam zrobic leiwe na obiad ale maz mial telefon wiec jak zjadlam resztki z poprzedniego dnia a wszytsko mialam przygotowane wiec musialm zrobic :sorry: przynajmniej dzisiaj mam obiad z glowy :tak:

Munka- :-D:-D nic tylko pic z nami :-D:-D

Kifsi- no patrz :-D tak mi sie wydawalo,ze masz chlopaka :sorry:ale jakos napisalam dziewczyna a Wiktoria to bardzo ladne imie :-p

Aylin- widzisz jak gimnastyczka Ci rosnie ;-) pieluch nie miala szans :-D

Katrina- kiedy bylo codziennie teraz juz tylko jednorazowo :-p:-)

Zaza- ja swojej teraz tez na noc zakladam 4+

Do góry