reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.

Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!

no problemo, daj tylko znać kiedy ;-)

Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" :eek: Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi :confused2:

hahahahahahahahahaha !!!!!!! :-)

Josie najdroższa!!

z10943857Q,Jack-Daniel-s.jpg pij pij, bo też masz do nadrobienia!!

Załączniki

• z10943857Q,Jack-Daniel-s.jpg
    z10943857Q,Jack-Daniel-s.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 16
Tylko ja juz nie mam dwójki z przodu....

Własnie mi sie przypomniało - jak bylismy u Oliwki, to babcia małej poczęstowała nas torcikiem, który zrobiła dla wnusi (tzn. głównie dla gości, bo mała to tylko cycek mamusi), Kuba zjadł biszkopta, trochę kremu białego, a jak dostał różowy to tak pluł

Maćku :-D

Ja też spadam, rano trzeba się ogarnąć ;)
Muńka to był dla mnie zaszczyt spędzić z Tobą pierwszy dzień ostatnich dni z dwójką ;-)
Miłe Panie :tak: Dobranoc :-p

Widze ze dzis dyspensa od karnych i kazda wali post pod postem:-)

Katrina fajnie z ta Oliwka:-) moj jutro z rana spotyka sie ze swoim polrocznym kolega, mam nadzieje ze nie bedzie sie bal mlodszego??? Bo ogolnie to raczej boi sie dzieci

Macku to musialas bosko wygladac lecac po czajnik z piana miedzy nogami :-) :-) :-)

reklama
No dobra kochane, ja tez skorzystam z okazji, ze towarzystwo w domu już śpi, wślizgnę się pod kołderkę obok mojego małża.... i posłucham jak chrapie!!!!

Do góry