reklama
katrina115
Potrójna Mama
Sunshine - włączam zmywarkę i jedziemy z tym myciem!!!
Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.
Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
no problemo, daj tylko znać kiedy ;-)
Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi
hahahahahahahahahaha !!!!!!! :-)
Josie najdroższa!!
pij pij, bo też masz do nadrobienia!!
Załączniki
katrina115
Potrójna Mama
Muńka - za 2 tygodnie!!!!
katrina115
Potrójna Mama
Tylko ja juz nie mam dwójki z przodu....
Własnie mi sie przypomniało - jak bylismy u Oliwki, to babcia małej poczęstowała nas torcikiem, który zrobiła dla wnusi (tzn. głównie dla gości, bo mała to tylko cycek mamusi), Kuba zjadł biszkopta, trochę kremu białego, a jak dostał różowy to tak pluł
Własnie mi sie przypomniało - jak bylismy u Oliwki, to babcia małej poczęstowała nas torcikiem, który zrobiła dla wnusi (tzn. głównie dla gości, bo mała to tylko cycek mamusi), Kuba zjadł biszkopta, trochę kremu białego, a jak dostał różowy to tak pluł
Widze ze dzis dyspensa od karnych i kazda wali post pod postem:-)
Katrina fajnie z ta Oliwka:-) moj jutro z rana spotyka sie ze swoim polrocznym kolega, mam nadzieje ze nie bedzie sie bal mlodszego??? Bo ogolnie to raczej boi sie dzieci
Macku to musialas bosko wygladac lecac po czajnik z piana miedzy nogami :-) :-) :-)
Katrina fajnie z ta Oliwka:-) moj jutro z rana spotyka sie ze swoim polrocznym kolega, mam nadzieje ze nie bedzie sie bal mlodszego??? Bo ogolnie to raczej boi sie dzieci
Macku to musialas bosko wygladac lecac po czajnik z piana miedzy nogami :-) :-) :-)
reklama
katrina115
Potrójna Mama
No dobra kochane, ja tez skorzystam z okazji, ze towarzystwo w domu już śpi, wślizgnę się pod kołderkę obok mojego małża.... i posłucham jak chrapie!!!!