reklama
MsMickey
Fanka BB :)
No Zygmunto weszłam i doczytałam
Dawaj mi tu szybko jacka danielsa z colą zanim Pe z wanny wyjdzie... bo on też z tych zazdrosnych o bb ostatnio...
No i doczytałam, że jedziesz do mnie rano na 100% a już miałam pytać czy aby fajno
Dawaj mi tu szybko jacka danielsa z colą zanim Pe z wanny wyjdzie... bo on też z tych zazdrosnych o bb ostatnio...
No i doczytałam, że jedziesz do mnie rano na 100% a już miałam pytać czy aby fajno
katrina115
Potrójna Mama
Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.
Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
Muuuuuuuniiiiiiiiaaaaa niech no cie wysciskam i wycaluje!!!! Mua mua mua!!!
Ta pinacolade mialam kiedys. Kleilo sie jak miod, do seksu slabe. Ale slodkie i nadaje sie jako polewa
Dzieki laski za porady tez mysle ze to zeby choc wciaz mam w pamieci wypowiedz mojej mamy w czasie tych swiat, ze ja bylam takim niejadkiem ze ona nie raz plakala jak mnie karmila:-\
Dobra nie przynudzam, poprosze to co niespodziana i pije z wami:-)
Ta pinacolade mialam kiedys. Kleilo sie jak miod, do seksu slabe. Ale slodkie i nadaje sie jako polewa
Dzieki laski za porady tez mysle ze to zeby choc wciaz mam w pamieci wypowiedz mojej mamy w czasie tych swiat, ze ja bylam takim niejadkiem ze ona nie raz plakala jak mnie karmila:-\
Dobra nie przynudzam, poprosze to co niespodziana i pije z wami:-)
Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi
katrina115
Potrójna Mama
Maćku - tak nam mów... fajnie musiało to wyglądać...
kasiekz
Fanka BB :)
wy pijecie dalej, a ja uciekam do M, bo wyszukujemy czegoś na weekend majowy - jakiejś wyprawy nad BałtyK na 8-9dni lub w górki...buziaczki
ŻYCZĘ ABY KACÓW JUTRO NIE BYŁO!
ŻYCZĘ ABY KACÓW JUTRO NIE BYŁO!
reklama
katrina115
Potrójna Mama
kasiek - dobrej nocki, a co do kacyka, mój tato zawsze powtarza, ze trzeba zdążyc z klinikiem przed kacykiem, ot sekret...