reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Katrina - cudownie, że wpadłaś!!!!

Musisz nadrobić!!

drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg

Załączniki

• drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg
    drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 13
reklama
No Zygmunto weszłam i doczytałam:)

Dawaj mi tu szybko jacka danielsa z colą zanim Pe z wanny wyjdzie... bo on też z tych zazdrosnych o bb ostatnio...

No i doczytałam, że jedziesz do mnie rano na 100% a już miałam pytać czy aby;) fajno:)

No coś ty- używane ja tylko ciuchy dla małej kupuje ;)
Wibrator nowka sztuka - nawet design ma nowy i mam nadzieję że do bielizny ci pasuje ;p

Noooooo pewnie, że będę, ale jak tak dalej pójdzie to nie ja przywiozę Sz, tylko on mnie :-D

Póki co ostatnia dotarłaś, więc RÓWNAJ !!!!!!!!!!!!!

tumblr_m7tkiluRwB1qhgdxlo1_500.jpg

Załączniki

• tumblr_m7tkiluRwB1qhgdxlo1_500.jpg
    tumblr_m7tkiluRwB1qhgdxlo1_500.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 16
Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.

Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!

Muuuuuuuniiiiiiiiaaaaa niech no cie wysciskam i wycaluje!!!! Mua mua mua!!!

Ta pinacolade mialam kiedys. Kleilo sie jak miod, do seksu slabe. Ale slodkie i nadaje sie jako polewa :p

Dzieki laski za porady tez mysle ze to zeby choc wciaz mam w pamieci wypowiedz mojej mamy w czasie tych swiat, ze ja bylam takim niejadkiem ze ona nie raz plakala jak mnie karmila:-\

Dobra nie przynudzam, poprosze to co niespodziana i pije z wami:-)

Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" :eek: Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi :confused2:

reklama
Do góry