reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
muńka gratuluje postępów Gabi...od kroczków się zaczyna, a potem będzie jak moja z pchaczem szaleć :) Niech się tylko trochę oswoi i jeszcze wzmocni a nie nadążysz! Jak ja kocham Jacka...a karmiąca jestem:((( Piję z M na spółę browarka pszenicznego:p

maćku dzięki za info o promocji w Stokrotce, właśnie ją koło mnie otworzyli więc wpadnę po słoiczki (chociaż na razie nie tyka deserków;/) i od razu na obczajkę :p Co do wózka więcej czerwcówek obstawało za quatro :)

zaza czyli lada chwila i wylezie!

sunshine nic a nic się nie zakrztusiła, bo on już od dawna dostaje co jakiś czas kawałki jedzenia (kolega laryngolog dziecięcy powiedział, że od 10mies. powinna uczyć się sama jeść), więc trenujemy:p Co do krwi z noska, to właśnie ten laryngolog powiedział, że może dojść do takiego krwotoku jak za często wyciąga się dziecku smarki:/

Agaundpestka czyli nie tylko ja daję kaszę...uff, bo ostatnio kuzyna była zdziwiona, że daje jej na noc kaszę skoro jest na cycku (ma 8mies. syna)

kasiekz - mam dla Ciebie coś pysznego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piwo-pszeniczne.jpg

to jest czyste pszeniczne piwko prosto z wrocławkiego SPIŻA !!!! podziel się z M ;-)

Załączniki

• piwo-pszeniczne.jpg
    piwo-pszeniczne.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 18
Muńka ja jestem :-) A pozostałych szukaj po kątach, albo w kuchni, bo najlepsze imprezy zawsze się tam kończą ;-)

Dziewczyny !! jestem jestem!!!! u nas już:

Zobacz załącznik 551105 (drineczki Cuba libre), która chętna na taki????

Jak widzicie w tle Wy :-)

Zaraz torta kroję - ustawiać się w kolejce :-) i proszę mi tu pisać, jaki drin dla której

jaaaa, jestem. Cwiczyłam - drineczka mohito lub z ananasowym malibu poprosze

prezent tez mam :)
HF8400_00-GAL-global.jpg

Załączniki

• HF8400_00-GAL-global.jpg
    HF8400_00-GAL-global.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 19
Impreza na całego a ja sprzatalam, no ale głupotę nie ma rady.

Munka tez coś poproszę :tak: Jest mi naprawdę obojętne :) dziękuje

Ooo to ja tak jak Aylin poproszę mohito

Ananaskowe malibu dla Aylin i Poli

images.jpg images.jpg

Aylin - dzięki za prezent, ale czy ja naprawdę jestem taka pijana, że nie wiem co to??????????

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry