reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Właśnie mam wizję - sunshine wychodzi z marketu zgięta w pół z plecakiem piżam :-D:-D:-D Leję :-D Chyba aż to zaraz narysuję <minaliskachytruska>

reklama
hahah czyli nie tylko ja mam kosmate mysli:-D:-D:-D

Iwon nic się nie martw piwa u mnie zawsze pod dostatkiem:-D i rysuj no szybciutko tu swoje wizje, bo po winku to już w ogóle musisz mieć talent

piwko już piję - także zdrówko!!!!!!

To ja poprosze te pidzamki bo żałuję ze nie zdecydowałam sie wcześniej.

to ja adres poprosze :-)

Właśnie mam wizję - sunshine wychodzi z marketu zgięta w pół z plecakiem piżam :-D:-D:-D Leję :-D Chyba aż to zaraz narysuję <minaliskachytruska>

ostatnie Twoje dzielo mialo niezle wziecie, normalnie jestem zaszczycona ze ze chce mnie Pani narysowac :-D:-D:-D:-D

Iwon lubisz wino? Moj mąż ubolewa, ze ja nie lubię i nie ma z kim sie napić. No ale mimo wszystko jakoś sam daje rade :-D

Ochote mnie naszla, zaraz malibu sobie zrobię :tak: Oj, zdecydowanie tak. Wna i piwa nie lubię, drinki rzadko pije ale kokos owszem :-D

reklama
Robicie mi smake w lodowce piwo limonkowe a ja mam taki katar gardlo mnie boli i najchetniej to spac. Patrzylam do barku co by tu do herbaty dolac ale nic sensownego nie ma!

Iwon rysuj nie kaz czekac:-)

Do góry