reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon- to ja to winko co czeka na jutro dzisiaj otworze :-p a co :rolleyes:
Niespodzianka- Neske Gold Cream popijam :-) i ta cream tak mi wchodzi ze super strong sobie zrobilam :tak:
Kasiekz- u nas sloneczko i w sloneczku cieplutko jak nie wiem :sorry:ale za to watrzycho straszne wrrrrrr...... glowe chcialo oderwac :angry:
Munka- ooo to zapowiada sie ciekawy wypad.... domyslam sie czemu juz tam nie chcecie wrocic, Pe ciocia jest badzooooo goscinna wiec moze u niej sie zatrzymacie :-D ;-)

Rysica- pizamka dla Monisi w biedroneczki i to te same biedronki IMG_5896.jpg

Aylin- dla Martynki kupilam w ptaszki a zeby sie dziewczyny nie czepialy, ze to samo ciotka im kupila :-p IMG_5894.jpg

UWAGA dziewczyny kupilam jeszcze jeden zestaw bo nie moglam sie oprzec Hipciom oto on jak ktoras chetna to jutro wysle :tak::-) IMG_5898.jpg w rzeczywistosci ten niebieski jest troszeczke ciemniejszy.

Załączniki

• IMG_5896.jpg
    IMG_5896.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_5894.jpg
    IMG_5894.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_5898.jpg
    IMG_5898.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
a ja dzisiaj tylko kilka łyków piwka od D pociągnęłam, bo wczoraj i przedwczoraj po piwku sobie wypiłam, a brzusio rośnie :baffled:

dzisiaj mam wieczór laby, bo S padł przed 20, a ostatnio chodził spać o 21... ciekawe tylko jak to sie odbije w nocy albo rano na mnie?:confused2:

nanulika cieszę się razem z tobą!!!! jak przeczytałam o tych wargach to najpierw zdębiałam, co ty nam tu wypisujesz, bo myślałam, że o swoich piszesz:-D no ale jak o Matyldzi to OK:-p

aaaaaaa, piwko otworzyłam, młoda wykąpana, najedzona (kaszka 180ml) i czymś się zakrztusiła i wszystko wyrzygała!!! Drugi raz zjeść nie chciała, a to oznacza że w nocy będzie na cycu, a więc co chwilę pobudka na karmienie :((((((( Jutro będę zombie!!!

dziewczyny odnośnie piżamek bez nóżek...czyli wasze dzieci śpią z gołymi stópkami? Pytam, bo się zastanawiam czy nie będzie jej zimno iż zawsze spała w śpiochach/pajacyku/półśpiochach - czymś na stopach:D

Ostatnia edycja:
dołączam. z browarkiem jestem:)))))

To mi się podoba :cool2:

Baby podziwiam Was za gotowośc bojową, pokale i kielichy w górę :cool2: I włączmy jakiś music :p

Niespodzianka mamy wydane dwie płyty, były nawet w media markt :happy: Teraz nagrywamy nowy materiał (z damianem, ja jako dodatkowy głos kobiecy) i będziemy szukać wydawcy. Ale nie robimy tego zarobkowo, kasa ze sprzedaży zwraca koszty wydania, promocji i tyle. Zdecydowanie jest to hobby :)

Sunshine ale obłowiłaś dziewczyny, ho ho, piżamki może nie, ale masz tam namiary na jakieś niedrogie perfumy? :-p

Zaza
oj tam, oj tam, akurat dzisiaj jak pijemy razem, to Ci brzuchol urośnie. Z nami nie urośnie ;-) A kysz
męża do monopolowego ;)

Młodak z winkiem przy bąblu :-D Mam wizję - jak przeskakujesz z kielichem z nóżki na nóżkę w nadzieji na szybki sen :-D

reklama
Dziewczyny tych pizamek jest jeszcze sporo w sklepie wiec jak cos to sie zastanowcie a jutro skocze i kupie wiecej :-p
My Hipcie tez mamy :-)

To ja tez zbereznica jestem bo o tym samym pomyslalam co ZAZA :sorry::-p

No i cin cin ;-):-)

Do góry