reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Josie dawaj tego limonkowego :p Kasieńka Ty też :)

Muńka nie uwierzysz ale właśnie przed chwilą o Tobie pomyślałam (no gdzie ta muńka, picie bez niej to jak bzykanko bez całusa :-D) i proszę, zjawiasz się :-)

Wszystkie się rozpiły i żadna mi nie odpowiedziała...tylko % widzicie:D:D:D Ja już sięgnęłam po drugą butelkę, a interesuję się piwem, whisky i wszystkim co słodkie typu malibu, likierki:p

No więc ponawiam, czy wasze pociechy śpią z gołymi stópkami?! :D

Niespodzianka ale fajowe!! :-)

Kasiek mój śpi zawsze w pajacu, więc nie ma gołych stópek. Ale to takie moje małe odchyły - mi zawsze marzną stopy, więc wmawiam dziecku, że mu zimno w nogi ;)

Iwon jak zwykle uchwyciłaś prawdziwą naturę portretowanej osoby;-) Sunshine myślę, że te kręciołki to od tego, że z wysiłku sie spociłaś i ci się włos z lekka zmierzwił;-)

Kasiek S spi w pajacu i strasznie sie rozkopuje, więc piżamka bez stópek odpada

Kasiekz- moja spi w spiochach albo w pizamkach ale zawsze ja wsadzam do spiworka wiec nozki ma zakryte :tak:
Niespodzianka- w moim Techo czesto sa wyprzedaze i te pizamki akurat sa po £4 :-) i super stonka az ma sie ochote cos pokombinowac na talerzu :tak:

Ostatnia edycja:
Kasiek moj zazwyczaj śpi w pajacach wiec stopki zakryte :tak: A jak zakładam dwuczesciowa pizamke bez stopek to ubieram mu skarpeteczki :tak: Ja zawsze śpię w skarpetkach nawet w lecie :zawstydzona/y: Moj starszy synek śpi bez skarpet, zakładałam mu jak był mały ale pózniej sam nie chciał i tak zostało.

reklama
dziewczyny odnośnie piżamek bez nóżek...czyli wasze dzieci śpią z gołymi stópkami? Pytam, bo się zastanawiam czy nie będzie jej zimno iż zawsze spała w śpiochach/pajacyku/półśpiochach - czymś na stopach:D

tak, spi z gołymi i zawsze ma gorące

I ;-)

Rysica- pizamka dla Monisi w biedroneczki i to te same biedronki Zobacz załącznik 549934

Aylin- dla Martynki kupilam w ptaszki a zeby sie dziewczyny nie czepialy, ze to samo ciotka im kupila :-p Zobacz załącznik 549935

UWAGA dziewczyny kupilam jeszcze jeden zestaw bo nie moglam sie oprzec Hipciom oto on jak ktoras chetna to jutro wysle :tak::-) Zobacz załącznik 549936 w rzeczywistosci ten niebieski jest troszeczke ciemniejszy.

one wszystkie sa boskie.

aaaaa
ja chce hipciaaaaaa wystarczy mi jeden :)

Polaa może być kokos, dawaj :cool2: Ja baardzo lubię wino, pifko też.. i drinki... i ajerkoniak. I martini, i szampan... :-D

Iwon to chyba mamy podobny gust hahaha

oj ja z wami.... miód pitny i porto tez lubie....

cudna :) oooo i nie wiedzialam ze sa fioletowe :)

Sunshine - napisz ile. Nr konta mam. Ale jeszcze poczekaj bo musze zobaczyc kolory sukienek i mi spineczki dorzucisz :) i mnie podliczysz hurtem

Do góry