reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Josie dawaj tego limonkowego :p Kasieńka Ty też :)

Muńka nie uwierzysz ale właśnie przed chwilą o Tobie pomyślałam (no gdzie ta muńka, picie bez niej to jak bzykanko bez całusa :-D) i proszę, zjawiasz się :-)

Wszystkie się rozpiły i żadna mi nie odpowiedziała...tylko % widzicie:D:D:D Ja już sięgnęłam po drugą butelkę, a interesuję się piwem, whisky i wszystkim co słodkie typu malibu, likierki:p

No więc ponawiam, czy wasze pociechy śpią z gołymi stópkami?! :D

Niespodzianka ale fajowe!! :-)

Kasiek mój śpi zawsze w pajacu, więc nie ma gołych stópek. Ale to takie moje małe odchyły - mi zawsze marzną stopy, więc wmawiam dziecku, że mu zimno w nogi ;)

Iwon jak zwykle uchwyciłaś prawdziwą naturę portretowanej osoby;-) Sunshine myślę, że te kręciołki to od tego, że z wysiłku sie spociłaś i ci się włos z lekka zmierzwił;-)

Kasiek S spi w pajacu i strasznie sie rozkopuje, więc piżamka bez stópek odpada

Kasiekz- moja spi w spiochach albo w pizamkach ale zawsze ja wsadzam do spiworka wiec nozki ma zakryte :tak:
Niespodzianka- w moim Techo czesto sa wyprzedaze i te pizamki akurat sa po £4 :-) i super stonka az ma sie ochote cos pokombinowac na talerzu :tak:

Ostatnia edycja:
Kasiek moj zazwyczaj śpi w pajacach wiec stopki zakryte :tak: A jak zakładam dwuczesciowa pizamke bez stopek to ubieram mu skarpeteczki :tak: Ja zawsze śpię w skarpetkach nawet w lecie :zawstydzona/y: Moj starszy synek śpi bez skarpet, zakładałam mu jak był mały ale pózniej sam nie chciał i tak zostało.

reklama
dziewczyny odnośnie piżamek bez nóżek...czyli wasze dzieci śpią z gołymi stópkami? Pytam, bo się zastanawiam czy nie będzie jej zimno iż zawsze spała w śpiochach/pajacyku/półśpiochach - czymś na stopach:D

tak, spi z gołymi i zawsze ma gorące

I ;-)

Rysica- pizamka dla Monisi w biedroneczki i to te same biedronki Zobacz załącznik 549934

Aylin- dla Martynki kupilam w ptaszki a zeby sie dziewczyny nie czepialy, ze to samo ciotka im kupila :-p Zobacz załącznik 549935

UWAGA dziewczyny kupilam jeszcze jeden zestaw bo nie moglam sie oprzec Hipciom oto on jak ktoras chetna to jutro wysle :tak::-) Zobacz załącznik 549936 w rzeczywistosci ten niebieski jest troszeczke ciemniejszy.

one wszystkie sa boskie.

aaaaa
ja chce hipciaaaaaa wystarczy mi jeden :)

Polaa może być kokos, dawaj :cool2: Ja baardzo lubię wino, pifko też.. i drinki... i ajerkoniak. I martini, i szampan... :-D

Iwon to chyba mamy podobny gust hahaha

oj ja z wami.... miód pitny i porto tez lubie....

cudna :) oooo i nie wiedzialam ze sa fioletowe :)

Sunshine - napisz ile. Nr konta mam. Ale jeszcze poczekaj bo musze zobaczyc kolory sukienek i mi spineczki dorzucisz :) i mnie podliczysz hurtem

Do góry