reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)
Nie było mnie tu od 2009 :zawstydzona/y: W środę zrobiłam test. Po sekundzie wyszła gruba druga krecha. Bolą mnie piersi no i @ brak:-D Chyba jestem w ciąży. No powiedzmy, jestem pewna ale jeszcze lekarz nie potwierdził :-) Chciałam się tylko przywitać :tak:

witamy veritaserum71 :)
gratuluję i zazdroszczę grubej krechy:)
mi jakieś bledzochy wychodzą:D
współdzielę ból piersi:p jak szacujesz który to tydzień u Ciebie? kiedy miałaś ostatnią @?

reklama
no byłam we wtorek, było widać tylko pęcherzyk, zero zarodka jeszcze....
kazała mi przyjść 8 listopada...
ale nie wiem czy szybciej nie pójde bo umieram już z ciekawości czy moja fasolka już jest....
okres spóźnia mi się tydzień, a nigdy tak nie było,
3 testy pokazały krechy - blade ale jednak.....

Dziękuje dziewczyny za dobre słowa, leże cały dzień w łóżku i odpoczywam a co najważniejsze to wróciły mi mdłości i powiem wam że bardzo mnie to cieszy bo to znak od maleństwa że wszystko z nim w porządku.

Witam nowe czerwcóweczki, szybko nas przybywa

Powiedzcie mi kobitki jak wygląda u was sprawa cery? U mnie dramat :-( pielęgnacji nie zmieniłam a na twarzy masakra, nie miałam takich problemów jak miałam 14 lat a teraz pryszcze jak u nastolatki, nawet na plecach mi coś wyskoczyło, hormony szaleją

hej tialana:)

to dobrze,że mdlisz:) znaczy że ok:)
a co do cery? ja póki co nie zauważyłam wielkich dramatów.... owszem zdarza się coś tam, ale dramatu nie ma - póki co!

reklama
tialana u mnie tez pojawily sie problemy z cera. Zawsze mialam gladziutka,a teraz cale czolo mi wysyfilo i zrobila mi sie taka kaszka.To pewnie przez te hormony i z czasem minie.

nanulika te slabe krechy to pewnie dlatego,ze to dopiero 4 tydz.mi do tej pory tez wychodzily slabe,a wczoraj powtorzylam i wyszla gruba krecha,u Ciebie za dwa tygodnie pewnie tez sie pokaze.:)

A wozek tez mam juz wybrany,tzn caly zestaw:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: HIGH TREK głęboko-spacerowy + fotelik Creatis FIX

Do góry