reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

synuś troche lepiej dzisiaj spał, bo ostatnio normą było, że około 3 wstawał i sie darł, potrafił tak nawet godzinę :/ ale dzisiaj się w miarę wyspałam, niestety do pracy na 6 :/

mlodak współczuję @! za parę dni będę pewnie czuć to co ty :/ a z sankami to myślałam już to samo, że jednak by sie przydały tej zimy:-D a rarczej tej wiosny:-D

Niespodzianka Sunshine gratuluję wam postępów dzieciaczków!!!! czy was tez tak duma rozpiera jak się dziecko czegoś nowego nauczy??? siostra to ma mnie już dosyć, bo cały czas tylko gadam, co S nowego się nauczył :)

Josie zdrówka!!!

MsMickey Waris Polaa zdrówka dla waszych pociech!!!!

super!!! ale takie kółka by u nas nie przeszły :( hatszept ten fioletowy też fajny

wybaczcie, ale dziś nie mam weny na pisanie, dziś był pogrzeb Dziadka, strasznie to przeżyłam, cały czas mam go przed oczami, bidulek taki chudziutki, bladziutki...
odezwę się jutro...

trzymaj się kochana!!! ogromnie współczuję ci straty!!!

reklama
hej laski!:)
MsMickey, Polaa -
Zdrówka dla dzieciaczków;*
Rysica - przykro mi z powodu Dziadka...
Iwon - super furę kupiłaś:D też muszę się rozejrzeć za jakąś spacerówką;)

Dziewczyny, czy Wy też macie problem z myciem zębów maluchom? Bo moja wystawia jęzor i nie mam mycia:D Na siłę jej tą szczoteczkę do buziaka wpycham...ale przecież tak być nie może:/

Hej,

chciałam z Wami popisać przed pracą, ale któraś z moich koleżanek zamknęła wczoraj omyłkowo od środka drzwi wewnętrzne, do których nie ma kluczy żeby je otworzyć z zewnątrz i nie mogłam się dostać do firmy :baffled: Stałam w korytarzu z 15 minut z wyjącym alarmem (nie mogłam go wyłączyć, bo jest w środku za tymi drugimi drzwiami).

No i czasu już nie mam, ale chociaż się przywitam, a na dłużej wpadnę w przerwie na obiad :-)

Zaza ja też się obawiałam tych kółek, ale czytałam, że wózek daje radę :) No i ma amortyzację :tak:

Ostatnia edycja:
butterfly u mnie nie da rady zajrzeć do buzi, a co dopiero wyszczotkować zęby. Tak więc Polka dostaje suchą szczoteczkę (gumową) do zębów i uznaliśmy, że gryząc ją, miętoląc itp. czyści sobie od razu ząbki:p

Użytkowniczki casatto, ale wy macie ten drogi model, a ja szukam taniego wózka dla babci, aby czasami mogła wyskoczyć z Polką np. do sklepu. I znalazłam wózek casatto yipi WÓZEK COSATTO YIPI 2501d (3124064133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co myślicie, zna któraś?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy Wy też macie problem z myciem zębów maluchom? Bo moja wystawia jęzor i nie mam mycia:D Na siłę jej tą szczoteczkę do buziaka wpycham...ale przecież tak być nie może:/
\
S ma na razie tylko dwie dolne jedynki, więc tą gumową szczoteczką "na sucho" mu czyszczę po posiłku chwilkę, a potem dostaje ją do ręki i ją miętoli w buzi :)

Ja myje zwykla szczoteczka i woda, ale moze juz czas kupic paste... W kazdym badz razie dlugo to trwa, bo T stara sie gryzc szczoteczke. Moze jakbys myla zeby w tym samym czasie i pokazywala zeby to mloda tez sie wyszczerzy :)

Iwon to powiedz kolezance, ze ma karnego... wiesz co :D Od uzytkowniczek bb

Polaa zdrowka dla Wojtusia. Mam nadzieje, ze nic sie do niego nie przypaletalo.

Kasienka a ja myslalam, ze to Szogun zaczal pierwsze samodzielne kroki stawiac :)

witam z ranca

moj wstaje po parre razy w nocy dostaje lyka wody smoka w dziob i spi ... ale zastanawiam sie czy te pobudki sa od jakiegos objawu czy wlasnie braku smoka ... ogolnie sie wykanczam

Butterfly ja narazie daje do memlania szcoteczke silikonowa bo gorne dopiero wychoddza i nie daje sobie nic wlozyc do buziolka ... jak wyjdzie troszke wiecej gora kupuje szczoteczke i paste dla niemowlakow

Rysicaprzytulasek

Aylin Iwon gratuluje zakopow

MsMickey Waris Polaa zdrówka dla maluszkow....

Polaa koniecznie do lekarza ... bo z plucami nie ma zartow :(

MsMickey oby obylo sie bez szpitala !

Waris nie pojawila sie jakas wysypka ?

Josie nie choruj taka piekna pogoda za oknem :p

Claudette wyleczymy sie :)

Niespodzianka uczysz samodzielnego jedzenia ? no nie :) my za jedna raczke chodzimy i stoimy samodzielnie ... sam chodzic nie chce od razu na kolana jak go puszczam i wolam zeby przyszedl

Muńka jak najmniej strresujacego oduczania raczek ... my tez mamy problem z malym bo ciagle na rekach by siedzial ale to tez czesciowo przez choroby bo czlowiekowi sie zal robi dziecka a potem efekt taki ze sam nie posiedzi

Zaza moze to na pelnie :p stad pobudki a teraz po pelni i koniec z pobudkami

Hatszept juz niedlugo :) czas teraz leci jak szalony wiec ani sie obejrzysz a bedzie maj ... ja czekam na zanik sniegu bo juz mam po dziurki w nosie ... u nas znowu ze 20 cm i ciagle sypie

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny;) Może i ja tak zrobię, dam jej szczoteczkę, niech sobie memła... zawsze coś tam wyczyści;) Ja kupiłam dwie pasty jedną elmex i początkowo tą myłam, ale jak młoda zaczęła się wkurzać, to stwierdziłam, że może pasta jej nie pasuje, więc kupiłam z ziajki... ale też nie daje się dotknąć... może jej też coś idzie... bo paluszki ciągle w buziaku... początkowo chętnie otwierała buzie i mycie zębów sprawiało jej radochę, a teraz lepiej żebym się nie zbliżała:D

dzień dobry

moja daje sobie czyścić, ale po chwili zabiera mi szczoteczke i "JA SAMA". Więc jej daje. Ale ja na razie bez pasty. Na te 4 zębiska nie ma sensu.
A i z wielką namiętnością czyści sobie zęby chusteczkami do pupy. Zawsze wyciąga mi z pudełka i wkłada do buzi zaciska zębiska i wyciąga. I tak w kółko. Mam nadzieję ze jej nie zaszkodzi.... ale jak odbieram to jest awantura

reklama
Butterfly ja pasty nie używam. Gdzieś czytałam że to rewolucja dla żołądka takiego maluszka bo przecież nie da sie aby nic nie połknął.
Poleruje sobie sam.

Pola, Msmickey zdrówka dla dzieciaczków.

Muńka Oby mała szybko o raczkach zapomniała.

Iwon gratuluję zakupu wózka.
Czy tylko ja nie kupuję i uzywam tej z kompletu?

Hatszept dalej humor kiepski? Ja tez juz marze o maju.......
Rysica przytulam.

Do góry