gratuluję
a ja jutro szaro szary
bo dzis już nie chciałam pani dłuzej męczyc a po zamknieciu sklepu było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja jutro szaro szary
Dziewczyny mam pytanie.
Pe odebrał dziś wyniki G moczu, a że nie myśli to nie zajrzał do pediatry, żeby pokazać.
No i mamy:
Krew: ślad-świeża
to mnie najbardziej niepokoi.
oprócz tego:
ciężar: <=1,005
ph 6,0
białko nieobecne
urobiligen 0,2 E.U./dl
leukocyty mało
barwa żółta
nablonki pł poj w prep
krwinki białe 12-15 w p.w.
krwinki czerwone św 2-4 w p.w.
flora bakteryjna dość liczna
Miała któraś z Was takie?
Jutro rano zamowię wizytę, ale przed 11 są szczepienia i dzieci chorych nie przyjmują. Fak.
Ewentualnie potem do szpitala...
W sprawie biegania z małą do toalety - ja nie biegam bo mam kojecwrzucam grzdyla z ksiażeczkami i za przeproszeniem nawet na dluzsze posiedzenie moge sie udać
![]()
Munka, oby przeprowadzka minęła w miarę bezboleśnie!i oczekuję zaproszenia na nowe ogromne salony ;P)))
Jesli chodzi o Petera to zabieramy go na cały dzień do czestochowy do tesciów...pobudka o 6.00, wyjazd o 8.00-8.30, drzemka Petera 9.00-10.30, przed 11.00 jestesmy w czestochowie i tam ok. 14.00 druga drzemka - usypiam go w drugim pokoju mleczkiem i w koncu usypia, ale to trwa i dobrze ponad poł godziny...Prztulanie rzadko działa - najczesciej jest tak nakrecony, ze mnie po prostu odpycha...a odkładanie mamy przy zasypianiu - wczoraj po 20 razy i w koncu padł.
No nic...trzeba jak twierdzi Iwon przeczekac, bo pewnie i ta faza kiedys minie...
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi w sprawie tego zasypiania...widzę, ze nie jestem sama i nie zawsze jest idealnie...
A ja papierki niezbedne dla opiekunki wypelnione, ide przygotowac ciuszki na jutro i sie odstresowac ;-):-)