reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dorota super, że już wróciłaś i że z maleństwem wszystko dobrze, dbaj teraz o siebie i nereczki :))

Dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje. Jedyne co zepsuło mi dzisiaj humor to to, że wizytę miałam w szpitalu na oddziale bo tam właśnie moja ginka robi 3D i co się okazało? że i tak muszę iść na normalną wizytę do gabinetu a co za tym idzie oczywiście zapłacić, bo dzisiaj ani zwolnienia, ani recept ani wyników w kartę ciąży mi nie wpisała. Jedyne co mnie pociesza to to, że męża wezmę bo wizyty są popołudniu to sobie zobaczy "na żywo" jak się maleństwo rusza- bo tak to zawsze na zdjęciach...

Dorota w końcu!!!! Super,że dzidzia zdrowiutka.Wszystkie tak się martwiłyśmy,że zmotywowało nas to do zostawienia na wątku zamkniętym numerów telefonów,więc wpisz tam swój numer i jak długo się nie odezwiesz będziemy Cię ścigać;-)

Dorotka super że sie odezwałaś. Odpoczywaj dużo a będzie ok.

Mówicie o jednorazowym kłuciu igłą. A ja tak dzień w dzień muszę robić zastrzyk z Clexaną w brzuch. Dwa dni temu miałam kryzys bo po zastrzyku pozostał mi wielki siniak no i przed wczoraj zastrzyk robiłam 4 godziny. Nie mogłam się zdecydować na wbicie, to ryczałam i tak w kółko aż w końcu mąż mi zrobił zdecydowanie i bez litośnie. Wczoraj poszłam do przychodni aby mi zrobiły ale, że chodzę prywatnie do lekarza i nie mam skierowania płaciłabym 10 zł za każdy zastrzyk. Panie pielęgniarki były tak mile i pokazały mi jak powinnam te zastrzyki robić no i dziś w 5minutach się zmieściłam.

Waris- ja też codziennie clexane walę, nie jest tak źle, ale na początku miałam cały brzuch w siniakach. Teraz przed ukłuciem schladzam skore kostka lodu i wchodzi jak w masełko. Malenkie siniaczki juz tylko sporadycznie

Dorota- dobrze, ze z dzidzią wszystko dobrze. Życzę powrotu do zdrowia :)

dorka

uff uff dobrze ze juz jestes z nami i ze fasolak zdrowy uff, jeszcze tego by nam bylo trzeba zeby cos bylo nieteges
dbaj o siebie ja cie prosze

AVO

mi spada cisnienie do 50/90 i lekarz powiedzial - nie rozstawaj sie z woda, to podnosi cisnienie. Teraz to sobie wypijam slaba latte bo juz nie mdli mnie tak strasznie jak wczesniej

babyki klujace sie w brzuchy

podziwiam i wysylam wam fluidy z sila i brakiem czucia tego kucia

nie czuje ze rymuje ale jaja

ja zjadlam ziemniaczki z mizeria i ide sobie polezec z ksiazka...

Łooo matko :szok:ja będę miała oznaczone d'dimery w poniedziałek. Mówicie, że jak coś z nimi nie tak to samemu :szok: zastrzyki..:szok:. Już mi słabo, a was - kujące się same brzuchatki - podziwiam z całego serca:happy:

reklama
d- dimery podobno u kobiet w ciąży do 2, 500 sa ok. Ja miałam 1200 i mnie lekarz, ktory o tym nie wiedział posądził o zator płucny i przepisał Clexane- bralam przez miesiąc. D-dimery nie spadły za to nerwy zostały mocno nadszarpnięte.D=dimery spadły po porodzie.

Do góry