reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Pamiętacie ostatnią dyskusję na temat jedzonka? Rysica napisała wtedy: Przecież nikt tu nie pisze, że dał dziecku puszkę coli czy chipsy bo tak fajnie chrupał... No i proszę - mamy czerwcowe dziecko jedzące frytki w mcdonaldzie :eek:

reklama
Maćku - tak zaza to pisała :D że ciężko się wbić :p
ja grzeczna, mam swojego osobistego k...aska więc staram się nie zarobić na karnego :p i nie rozrabiam hahaha

no tak :p racja, coli i chipsów nie było, za to frytki :p

ja wracam dokończyć sprzątanie łazienki, bo kuchnia ogarnięta i zaraz wrócę ;)

Kto dal fryty - czemu ja nic nie wiem? Chyba fb zaloze :D
Swoja droga to przy Tomku nie da sie jesc chipsow - patrzy jak szczeniaczek. Moze to i lepiej - bede mogla podjadac jak pojdzie spac.

Iwon co do wozkow, espiro podoba mi sie bardziej, ale nie da sie zawiesic reklamowek na raczkach. Za to ma wiekszy kosz. Zwrocilam uwage, bo bylam dzis na pierwszych swiatecznych zakupach i wrocilam obladowana jak wielblad.

Macku ja dzis dopiero poczulam swieta... ale nie na tyle, zeby sprzatac. Zrobilam zakupsy :D

Rysica nie chcesz i mojej ogarnac? ;) Sliczne zdjecia dzieciaczkow.

Hej laski ja na szybko z trasy
fryzjer bosko:) mam nielad i to na mega krotko super wyszlo:))))

Munka moj ma pieprzyk na udzie od urodzenia

haha z frytkami dobre, gkvip zrobila sesje w maku... Ktos musial byc pierwszy.. Osobiscie nie rozumiem:)

iwon ja bym brala ten na ktory sie napalilam:))) zawsze ufam intuicji

Odezwe sie jutro pewnie

Ostatnia edycja:
hejka.
Ja swiat nie czuje. W zwiazku z tym ze mam wychodne to pieke sernik i babke piaskową do nuny.
A i tak swiat nie czuje ze nawet nie zauwazyłam informacji ze jutro pracuje do 13 wiec ja chyba do 12 skoro godzine krócej??

Pamiętacie ostatnią dyskusję na temat jedzonka? Rysica napisała wtedy: Przecież nikt tu nie pisze, że dał dziecku puszkę coli czy chipsy bo tak fajnie chrupał... No i proszę - mamy czerwcowe dziecko jedzące frytki w mcdonaldzie :eek:

ha i kulturalnie nawet sie nie odezwałam

Kto dal fryty - czemu ja nic nie wiem? Chyba fb zaloze :D
Swoja droga to przy Tomku nie da sie jesc chipsow - patrzy jak szczeniaczek. Moze to i lepiej - bede mogla podjadac jak pojdzie spac.

Iwon co do wozkow, espiro podoba mi sie bardziej, ale nie da sie zawiesic reklamowek na raczkach. Za to ma wiekszy kosz. Zwrocilam uwage, bo bylam dzis na pierwszych swiatecznych zakupach i wrocilam obladowana jak wielblad.

Macku ja dzis dopiero poczulam swieta... ale nie na tyle, zeby sprzatac. Zrobilam zakupsy :D

Rysica nie chcesz i mojej ogarnac? ;) Sliczne zdjecia dzieciaczkow.

ja espiro kupuje bo do wieszania zakupów mi nie potrzebny :)

Hellou ;-)

Widzę święta i porządki... ja dziś posprzatalam kuchnię ale nie świątecznie tylko po prostu z potrzeby ugotowania czegoś w czystym miejscu:p
btw dziś był łosoś, ziemniaki w cwiartkach i brokuly. Na parze, oczywiście ;-) G jadła ze mną:-):-):-)

Macku zdjęcia gkvip widziałam:-)
W dalszym ciągu nie rozumiem. Ale prawdopodobnie gkvip uważa, ze nie zaszkodzi Mii jednym pieprz.onym kawałkiem choler.rnej ... frytki... :p:p:p
Ale skoro Mia je twixa ;-)

Dziewczyny potrzebuję przepis na salatke. Obiecalam siostrze, że zrobię na śniadanie wielkanocne. Ona zwykle robi z tunczykiem i warzywna. Pliiis dajcie mi jakieś pomysły to jeszcze jutro zakupię składniki.
Może coś z łososia? Pasuje do jajek...

W ramach przygotowań do świat zamówiłam pieczywo na jutro. Potem w Ł nie będę latala po sklepach.

G dziś tak się ufajdolila, że dosłownie rozebralam i posadzilam w wannie splukujac winowajcę ... potem jeszcze raz taką rzadzioche wycisnela. Nie wiem, co to może być. Może serek? Dałam dziś i wczoraj taki deserek owoce z twarozkiem. Po jogurcie też miała jakieś plamy... niby żadne alergie nie wyszły...

To już coś ;-)

ha i kulturalnie nawet sie nie odezwałam
I dobrze. Przecież nie ma sensu... ;-)
Macku zdjęcia gkvip widziałam:-)
W dalszym ciągu nie rozumiem. Ale prawdopodobnie gkvip uważa, ze nie zaszkodzi Mii jednym pieprz.onym kawałkiem choler.rnej ... frytki... :p:p:p

Dziewczyny potrzebuję przepis na salatke. Obiecalam siostrze, że zrobię na śniadanie wielkanocne. Ona zwykle robi z tunczykiem i warzywna. Pliiis dajcie mi jakieś pomysły to jeszcze jutro zakupię składniki.
Może coś z łososia? Pasuje do jajek...

G dziś tak się ufajdolila, że dosłownie rozebralam i posadzilam w wannie splukujac winowajcę ... potem jeszcze raz taką rzadzioche wycisnela. Nie wiem, co to może być. Może serek? Dałam dziś i wczoraj taki deserek owoce z twarozkiem. Po jogurcie też miała jakieś plamy... niby żadne alergie nie wyszły...
:-D

Ja robię sałatkę warstwową: brokuły, feta (ser oczywiście ;-)), fasola czerwona a pomiędzy tym sos czosnkowy; oraz kalafiorową: kalafior, papryka, kukurydza i majonez. A sałątka z łososiem to proponuję: łosoś, kukurydza, jaja, ogórki konserwowe, starty ser zółty, szczypiorek, majo i jogurt.

Mój ZOchan też ma na coś uczylenie i nie mogę dojść, na co. Wychodzi jej wysypka wokół ust. Do tej pory podejrzewałam żółtko, ale to jednak nie to :dry:

reklama
Dzięki za propozycje :-)

G obudziła się po raz trzeci i ma temp. 37.8. dałam nuro bo ewidentnie coś jest nie tak. Dziś ta sraka plus temp. Może zęby? Może ją zawialo? fak ...

Do góry