reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej

nocka nieciekawa za nami, kiedy to moje dziecko pójdzie na studia?:-D chcę się wyspać:-D

Sunshine dzieci niestety tak mają, że czasami sobie kogoś upatrzą i płaczą na jego widok... S jest strasznie towarzyski i lgnie do wszystkich, ale na szwagierkę moją długo reagowała płaczem... jej było przykro, ale w końcu do niej przywykł i teraz siedzi u cioci na rączkach bez problemu ;) z nianią też pewnie tak będzie i to szybciej niż myślisz :)

Pamka S ma to samo z telefonem i z lapkiem niestety też :/ daj znać po wizycie!

Iwon gratuluję udanej sprzedaży, niestety nie pomogę w wyborze, bo my foteliki dostaliśmy, nie są może jakiś znanych firm, ale darowanemu... kupić używanego pewnie bym nie kupiła na allegro, ale od kogoś znajomego to tak

kasiek gratuluję ząbka!!!!!!! soczewica dla dzieci lepsza czerwona ponoć, bo łatwiej strawna czy cós w tym stylu

Aga ogromnie ci współczuję tego remontu!!!!ech ci fachowcy :/

Rysica to takie pytanie proforma raczej, ale tak to u nas jest, mój D jest strasznie zazdrosny i staram się stwarzać pozory, że się go boję:-D:-D;-):-D
a zdjęcia wyszły przepiękne! nie wiem co ty od nich chcesz:-p

reklama
Zaza - aaa pozoooory ;] no to wszystko jasne ;)

a co do zdjęć - to tylko mi chodzi o to, że Monika jest na zdjęciu smutna, ma smutne oczka, poza tym wyszły super :) no i jej usteczka wyszły przepięknie :D takie pełne jak ma, w końcu to widać na zdjęciu :)

Monisia pewnie była smutno bo miała inny pomysł na sesję, ale nikt jej nie słuchał ;) a tak serio wesoła czu smutna to ona jest przepiękna - te włoski, usteczka i oczy ;) a najbardziej to mi się grzywka podoba :)

Witam,

zaza kiedyś pójdzie ale wtedy też się nie wyśpisz bo będziesz myśleć co robi itp;-):-D

Rysica e tam smutna, po prostu zamyślona :tak::-)

ja wczoraj wieczorem podcięłam grzywkę Wojtkowi, nie chciałam tego robić ale po prostu musiałam, przecież nie będę Go meczyć w domu spinkami :-D jak rozczesałam po kąpieli to do noska mu dochodziła, teraz przynajmniej coś widzi :-D

u mnie też noc ciężką, niby szybko zasnęłam ale mąż wrócił przed 2 z pracy bo miał krótką trasę i tak się tłukł na dole, że się obudziłam, pizzę sobie robił o tej porze. Pachniało mi w całym domu i jeszcze przyszedł się spytać czy śpię i czy nie mam czasem ochoty. no masakra ale nie dałam się i nie zjadłam :-D

Aylin moja codziennie chodzi spać o 21.00-21.30:) Różnica polega na tym, że u nas to świadomy cel i zasypia w 5 min.
!

u nas wczesniej też tak chodziła. Potem zaczeła nam padac za wczesnie i teraz chodzi koło 20 spać. NIe licac dnia wczorajszego. Po zmianie czasu znów wrócimy na 21 :)

A mój dzieć jeszcze śpi. W szoku jestem. A mialam plany z ranca iść na zakupy bo potem to kolejki beda.

Aylin u mnie to samo se smoczkiem i butelką. Troszkę mnie pocieszylas i mam nadzieję że im to minie.

Ja też - bo inaczej koniec karmienia widzę

aż się boję tej zmiany czasu:D

widzę, że większość dzieci ma włosy - dużo włosów! Moja ma, ale bardzo bardzo mało i rzadziutkie:D O rozczesywaniu czy spineczce nie ma mowy:D

reklama
Rysica nigdy w życiu!!! Kuba jeszcze nigdy nie był maszynka, szkoda mi tych włosów jego i tak samo Wojtka :tak: Kuba tez po fryzjerze ale tylko trochę podciete bo zapuszcza :-D Sam chciał. A fotkę zrobię Wojtkowi i wstawie pózniej

Do góry