reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mysiaczek ...... kropki, bo nie wiem co napisać i jak cie pocieszyć! Macie wspaniałego synka i to jest póki co najważniejsze i trzeba zawsze być dobrej myśli, nawet jak wszystko dookoła się wali, choć wiem, że to tylko takie gdybanie, bo w rzeczywistości jest bardzo trudno:(

Iwon już tu z którąś gadałam o foteliku samochodowym i polecam romer king. Jest w nim bardzo dużo miejsca (w porównaniu do maxi cosi tobie - drugiego nie znam). Można troszkę odchylić do tyłu, żeby dzidzia spała. I mojej o niebo było w nim wygodniej niż w maxi:p

Ostatnia edycja:
reklama
mysiaczek- przykre toco piszesz i wspolczuje sytuacji w pacy meza. A oni ot tak dali mu to wypowiedzenie? qurcze nio nie fajnie :angry:

Dziewczyny wciskam się w temat.Nadrobię później.
Potrzebuję porady. Mój KJ ma od jakiegoś czasu rzadkie kupy po 5-6 dziennie. Zachowuje się ok. Dostaje ryż, kleik ryżowy i dicoflor. Iść do lekarZA czy nie?

Mysiaczek smutne :-(

Pamka idź, nie wiadomo co to...

Sunshine daj małej trochę czasu, oswoi się :) Mój też zrobił ostatnio histerię, jak próbowaliśmy go zostawić z córą mojego M. Niby na początku ok, a potem wyjec. Teraz nie boi się tylko nas i teściowej, na innych patrzy spod byka. Taki wiek ;)

A propo soczewicy - Aga dzięki raz jeszcze za oświecenie mnie, że można ją dawać bąblowi - ostatnie obiadki z soczewicą w roli głównej wcina, aż miło :tak:

Ostatnia edycja:
Pamka nam nic nie pomogla ... bo albo zeby albo wirus ... jak do trzech dni sie nie zarazicie tzn ze nic wirusowego ... moze na zeba jakiegos ? a moze bakteryjnie wtedy warto po nifuroksazyd isc... ale biegunek nie da sie zdiagnozowac jednoznacznie

Mysiaczek wspolczuje i oby bylo lepiej

Sunshine przyzwyczai sie ... babcie znala wiec nie bylo klopotu teraz bedzie sie musiala przystosowac

u nas lepiej ... ja juz wyszlam tempki brak wymiotow tez nie ma juz ale wczoraj byla tragedia ... za to od wczoraj wzielo meza no i dzsiaj to apogeum u niego a on bidulek w pracy musi siedziec

Nikos hmm brak temp zab jeden na wierzchu i ciagle kupa nie taka, jak cokolwiek innego podam niz kleik badz marchewe ... dzis dostal odrobine mieska i od razu bieunkowo ... no i po miarce mleczka tez bylo biegunkowo ... a idzie druga jedyna no i nie wiem czy to nie od tego teraz

Ostatnia edycja:
Huraaaa jest druga dwójka, ufff...mam nadzieję, że dziś prześpi pięknie całą noc!

Iwon
a jąką soczewicę dajesz. Ja dodałam dziś do zupy zieloną i młoda zrobiła 3 kupy zielone i ma całą pupę odparzoną:( Masakra. Wracają do fotelików po przymierzaj dzidzie w sklepie, bo w niektórych naprawdę kijowo siedzą.

Pamka lepiej dmuchać na zimne i iść dowiedzieć się czegoś mądrego

Dzięki dziewczyny wybierzemy się do lekarza jutro rano bo dziś żaden szaman nie odbierał by iść prywatnie:wściekła/y:
Kurcze te kupska to już się tak za nami ciągną, na chwilkę była przerwa a teraz znowu powtórka z rozrywki.
Dzieć już śpi :tak: Wolne!

Mysiaczek welcome back! Strasznie przykra sprawa z tym dzidziusiem. Współczuję.

Sunshine 1,5h szybko zleci. Dzieć się przyzwyczai i będzie robić histerie niedługo jak będziesz chciała ją wziąć do domu:tak: Przede wszystkim się nie denerwuj bo Aurelka to czuje.

Aga- spec do odstrzału- a jest szansa, że skończy przed świętami?

Kasienka-
buziak dla Nikosia na ozdrowienie;-)

Iwon gratki spadku wagi a co do konsystencji to mój dziś na śniadanie dostał kanapkę z bieluchem a i tak łapska po moją z wędliną wyciągał:sorry: Zupka musi być rzadziocha z niewielkimi grudkami a kanapka w swej konsystencji jest ok, ale któż pojmie faceta...

Zaza zazdroszczę wypadu z siostrą.

Aylin- to mleko to do kawy myślę? :laugh2:

Kolejny spotkaniowy dzien zaliczony,ale spotkanie z psiapsiółką przelozone na jutro po 14. Do poludnia spotykam sie z kuzynka,ktora jest w 7 miesiacu ciazy. Fajnie bedzie zobaczyc znow brzuszek :-)

Gabioszka coraz częściej podciaga sie przy meblach i staje na nogi. Dzis sama wdrapała sie na poziomo leżącą walizke,zeby moc otworzyc szuflade :-D

Zaza- wspolczuje tesciowej!!!! I mam nadzieje,ze wraz z nadejsciem lata ( bo nie wiem czy na wiosne jeszcze mozna liczyc) samopoczucie bedzie lepsze.

Mysiaczek - :-( :-( 3mam kciuki,zeby bylo juz tylko lepiej.

Czy Wasze dzieciaki maja juz pieprzyki?? Gabi ma dwa.

reklama
Do góry