reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon- czytalam Twoj post w momencie kiedy Gabi dobierala sie do kwiata tesciowej. Wyobrazasz sobie jakie bylo jej zdziwienie kiedy zamiast powiedzec do dziecka "nie wolno" wybuchlam wielkim smiechem!?!?!?!? :-D :-D Talentow Ci nie brakuje, a obrazki z checia bym sobie wydrukowala :-)
Jedna poprawka: to byla mata antyposlizgowa do wanny :p:p:p a moze to byl celowy zabieg,zeby dodac sprawie pikanterii???

Ogladam wlasnie pierwszy raz Zmierzch :-) a powinnam sie pakowac ;-)

reklama
Iwon - dziękuję :D Wszystkie komentarze mile widziane! :D serio :)

Muńka - ale się uśmiałam, jak czytałam o kwiatku Gabi teściowej i Twojej reakcji :D też oglądam zmierzch :D a o co chodzi z tą matą canpola, bo przegapiłam?

Już widzę pierwsze strony gazet:
"początkująca młoda, zdolna wokalistka autorką szokującego odkrycia! Kobieta znalazła zestaw ostrych narzędzi do obróbki wózków jezdniowych z napędem silnikowym w transporcie wewnątrzzakładowym z bezpieczną wymianą butli LPG. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że narzędzia te były szczelnie ukryte w macie edukacyjnej firmy Canpol!!
Obiecująca wokalistka odmawia wszelkich komentarzy na ten temat. Nie chce, aby jej życie osobiste było tematem publicznej debaty. Szczęśliwa żona i matka 9 miesięcznej córeczki przy okazji zachęca do zakupu nowo powstałej płyty, ktora jest jej debiutanckim krążkiem! Płyta wydana w klimacie soul - funky - pop nie ma nic wspólnego ze wspomnianą aferą. Poniżej na zdjęciu - wokalista z rodziną na wakacjach na Costa Brava. Zdjęcie numer dwa: wokalistka z matą firmy canpol. Źródło: Pudelek.pl"

Zobacz załącznik 547016

Zobacz załącznik 547015

:-p

padłam i oplułam monitor. Boskie,

a te szersze biodra to wina aparatu. Podobno z 5 kg dodaje

Iwon pneumokoki. Bidulka darła się cały wieczór i usnęła bez kaszy...pewnie noc będzie ciekawa.

Ja też oglądałam galerię Rysicy i chyba zgapię:pppp

Właśnie szukam młodej dywanu do pokoju. Uważacie, że musi być różowy lub fioletowy czy tam w jakieś dziecinne rysuneczki, czy też może być bardziej młodzieżowy?

Ja Antosiowi co miesiąc robię zdjęcie w leżaczku jak leży/siedzi i zawsze ma białe body- niezle
widać jak się zmienia.

Iwona dobra jesteś :D a może coś zz jajecznica byś narysowała :rofl2::rofl2:

Szerokie biodra wybacze, bo przynajmniej w calym dramacie sytuacji kochana Iwon nie zapomniala o najwazniejszym-drineczkach :-) chociaz pewnie juz bysmy mieli nalot opieki spolecznej,gdyby ktos to zobaczyl ;-)

Iwon,ale wyjasnij jedno: mata jest po lewej a co jest po prawej?

Rysica - moja siora dostalala od naszych rodzicow mate antyposlizg.do wanny i farbowala wode. Od razu wyjeli Filipka z kapieli,ale na drugi dzien jechali z nim na pogotowie,bo siusiak zaczal mu puchnac i pojawily sie plamy. Prawdopodobnie to co bylo w macie przyspieszylo to co by pewnie nastapilo,bo mu nie sciagali skorki.

Kasiekz- ja osobiscie nie lubie dzieciecych pstrokatych dywanow. Kupilabym neutralny,albo dzieciecy,ale bez szalenstw. Gdybym byla na kompie wkleilabym Ci link do dywanu jaki kupilam chrzesniakowi. Czy Ty nie bylas Kasiekm???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry