MsMickey
Fanka BB :)
Aylin nie przejmuj się ale przecież przybiera nie traci wagi...
a adres Ci podam na priw bo pączka nie daruję
a adres Ci podam na priw bo pączka nie daruję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam coś takiego, ale musisz sobie na tej stronie dla UU znaleźć
Schemat żywienia niemowląt karmionych butelką - MójNiemowlak.pl
edek: jest Schemat żywienia niemowląt karmionych piersią - MójNiemowlak.pl
Zosia to się tym nawet bawić nie chce ;-)
Aylin no to niezły szczypior z twojej Martynki musisz jej dać schaba z kapustą zasmażaną to podskoczy jej trochę ta waga
\
Muńka no dziwne z tą parą gejów. Czemu nie oddała "normalnej" parze?
z tym dzieckiem oddanym parze gejów to widziałam zapowiedź programu i powiem wam, że wydawało mi się, że jestem przeciwna adopcjom prze pary homoseksualne, ale oni tacy wpatrzeni w tą małą byli... chociaż może to "magia" tv
Niespodzianka - przykro mi ale wpadnij na kawe w ramach poczęstunku dostaniesz
Iwon - zdradziłam bo spać sie wybieram i nie chciałam w niepewności dziewczyn zostawiac. A z tym 3900 to przesadziłaś Pani doktor by nas na intensywna w try miga wysłała. Ale tak naprawdę za wesoło ni jest. 20 grudnia ważyla 6440. Więc w 7 tygodni tylko 225 g przybrała.
Jak chcesz to Ci podeślę trochę mrożonych ;-)A skąd ja jej teraz porzeczki czy jagódki wezme??
A ma katar?dziewczyny wlasnie dawalam butle malemu i polozylam go w lozeczku po chwili noszenia bo sie wiercil i ewidentnie chcial zejsc z rak ... zostalo mi jeszcze cos w butli i pomyslalam dam zamiast smoczka o usnie i zwymiotowal wszystko na raz jednym wielkim chlusniecie,... dobrze ze lezal na boczku bo by sie w tym utopil ja nie wiem od czego to ... kupki ma normalne dzisiaj nawet wieczorem probowal zrobic i nie zrobil wyszly tylko baczki wiec raczej zatwardzenie niz rozwolnienie... to chyba nie rota co ?? miala ktoras stycznosc ?? przejedzenie ? ale dwe godziny temu ok 19 dalam mu tylko 90 ml i to zjadl ale wiecej nie chcial a wczesniej jeszcze to jadl jakies zageszczone mleko ok 14 w zlobku...
jestem zalamana
teraz spi ale bedzie glodny to pewne... ile czasu dawac mu tylko wode ?
dziewczyny wlasnie dawalam butle malemu i polozylam go w lozeczku po chwili noszenia bo sie wiercil i ewidentnie chcial zejsc z rak ... zostalo mi jeszcze cos w butli i pomyslalam dam zamiast smoczka o usnie i zwymiotowal wszystko na raz jednym wielkim chlusniecie,... dobrze ze lezal na boczku bo by sie w tym utopil ja nie wiem od czego to ... kupki ma normalne dzisiaj nawet wieczorem probowal zrobic i nie zrobil wyszly tylko baczki wiec raczej zatwardzenie niz rozwolnienie... to chyba nie rota co ?? miala ktoras stycznosc ?? przejedzenie ? ale dwe godziny temu ok 19 dalam mu tylko 90 ml i to zjadl ale wiecej nie chcial a wczesniej jeszcze to jadl jakies zageszczone mleko ok 14 w zlobku...
jestem zalamana
teraz spi ale bedzie glodny to pewne... ile czasu dawac mu tylko wode ?