reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Heheheh!!! Gabrysia dokładnie to samo!! :-) śpi, śpi i nagle podnosi się na czworaki i chwieje zaspana:szok::-D genialnie to wygląda!!

Tylko, że Goch tu mrugnela od lampy a ma oczy jak 5 zł! No ale ja usypiam na łóżku w sypialni nie wychodzę muzy nie puszczam ... Goś właśnie się jeszcze wierci bawi wie min ekspresem idealizacja bluzy. Ale pokłada się troszku co daje nadzieję;-)

Najbliższe były Muńka i MsMickey. McMickey prawie prawie - 6665. W sobotę smażę kolejną partię. Zapraszam po odbiór. Ewentualnie moge wysłać - proszę o adres :) Ale obawiam się ze lekko czerstwe będą :)

Pani doktor tylko ręce złamała. Dostałam skierowanie i mam zrobic badanie moczu i morfologie. I obowiazkowo zagęszczać każdy posiłek równocześnie przyśpieszając rozszerzanie diety.
Któraś z was wklejała taką fajną tabelkę z produktami w poszczególnych miesiącach. Niestety nie zapisalam sobie - macie to gdzies??

Aylin 3.900? :-p

edek: oooo, już widzę, że zdradziłaś tajemnicę ;)

Kupiłam ten dento coś tam. Wysmarowałam małemu dziąsła na maksa, ale podobnie jak Sunshine mam wrażenie, że się tą maścią najadł i tyle :sorry2: Po położeniu do wyra płakał, chodziłam do niego chyba z cztery razy, w końcu zapodałam eferalgan. Ech... miałam mu nic nie dawać, no ale muszę się w końcu wyspać :-( Tylko teraz, jak się okaże, że noc ładna, to nie będę wiedziała czy to czopek czy ten żel...

MsMickey
cudna Gochna :-D Bardzo śpiąca ;-)

My mamy niekapek NUKa ale tak jak Zosia Maćku mój bąbel pije z niego niechętnie. Niekapek jest do zabawy ;-)

Muńka
no dziwne z tą parą gejów. Czemu nie oddała "normalnej" parze?

Niespodzianka ja dzisiaj też się nie skusiłam na pączka :) No, może tylko małą połóweczkę uszczknęłam :-p

Któraś z was wklejała taką fajną tabelkę z produktami w poszczególnych miesiącach. Niestety nie zapisalam sobie - macie to gdzies??
Ja mam coś takiego, ale musisz sobie na tej stronie dla UU znaleźć
Schemat żywienia niemowląt karmionych butelką - MójNiemowlak.pl

edek: jest http://mojniemowlak.pl/schemat-zywienia-niemowlat/schemat-zywienia-niemowlat-karmionych-piersia.html

My mamy niekapek NUKa ale tak jak Zosia Maćku mój bąbel pije z niego niechętnie. Niekapek jest do zabawy ;-)

Zosia to się tym nawet bawić nie chce ;-)

z tym dzieckiem oddanym parze gejów to widziałam zapowiedź programu i powiem wam, że wydawało mi się, że jestem przeciwna adopcjom prze pary homoseksualne, ale oni tacy wpatrzeni w tą małą byli... chociaż może to "magia" tv:sorry2:

Aylin no to niezły szczypior z twojej Martynki :) musisz jej dać schaba z kapustą zasmażaną to podskoczy jej trochę ta waga:-p

może się zmówiły te nasze dzieciaczki, bo Sergiuszek też na czworaka wylądował, mimo że juz spał, a przynajmniej tak mi się wydawało:dry:

reklama
Niespodzianka - przykro mi :) ale wpadnij na kawe w ramach poczęstunku dostaniesz :)

Iwon - zdradziłam bo spać sie wybieram i nie chciałam w niepewności dziewczyn zostawiac. A z tym 3900 to przesadziłaś :) Pani doktor by nas na intensywna w try miga wysłała. Ale tak naprawdę za wesoło ni jest. 20 grudnia ważyla 6440. Więc w 7 tygodni tylko 225 g przybrała.

Do góry