reklama
Kasienka dokladnie to mialam pisac
i jest na iplex Film Wciąż ją kocham, Babski wieczór / Iplex poleca / Nagradzane / Dramat / Romans
Aylin te roladki BOSSSSKIE!!!! musze to sprobowac zrobic
i jest na iplex Film Wciąż ją kocham, Babski wieczór / Iplex poleca / Nagradzane / Dramat / Romans
Ostatnia edycja:
co co co ludzi popycha do czegos takiego ?????????????????????????????????
Zakatowali niemowlę i udawali rozpacz - Media - WP.PL
ja nawet do końca nie przeczytałam, bo płaczę, jak coś takiego czytam....powinni największe tortury na nich zastosować...niech poczują też taki ból, jaki czuło to maleństwo :--(
Muńka mi pasuje 19:30. Wyjade o 18 to powinnam dotrzec.
No i ja chyba też bede miała@.
Tak sobie własnie pomyślałam, że może bezpieczna dla nas wszystkich będzie 20.00, bo jak mi G od razu nie zaśnie, to mogę mieć poślizg.
WCIĄŻ JĄ KOCHAM o ile nie ogladalas
Kasienka dokladnie to mialam pisac
Ja też od razu o tym pomyślałam i chciałam napisać!!!!
Niespodzianka
Fanka BB :)
Aylin dziekuje bardzo Dam znac jak malzowi smakowalo.
Kasienka noz mi sie w kieszeni otwiera jak cos takiego czytam A najgorsze jest to, ze grozi im tylko 10 lat wiezienia
Sunshine ja lubie Love actually i Ps i love you... aaaa i Notebook ale to raczej stare filmy.
Kasienka noz mi sie w kieszeni otwiera jak cos takiego czytam A najgorsze jest to, ze grozi im tylko 10 lat wiezienia
Sunshine ja lubie Love actually i Ps i love you... aaaa i Notebook ale to raczej stare filmy.
agaundpestka
Ale macie super z tym spotkankiem już czuję, ze te co zostaną wieczorem w domu będą miały wypieki
Ugotowałam młodemu brokuły i teraz żałuję, ze pokazałam mu filmik jak Jasiek je jadł, bo chyba myśli, ze tak trzeba skończyło się talerzem na podłodze.
Jeju już ta godzina trzeba się ubrać i oczekiwać księdza, a czas kolędowania między 16-22gą :/ super.
Ugotowałam młodemu brokuły i teraz żałuję, ze pokazałam mu filmik jak Jasiek je jadł, bo chyba myśli, ze tak trzeba skończyło się talerzem na podłodze.
Jeju już ta godzina trzeba się ubrać i oczekiwać księdza, a czas kolędowania między 16-22gą :/ super.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Rysica dieta SB nie jest dietą, na której się chodzi głodnym ;-) Proponuję lekturę na jej temat I nie jest to dieta eliminacyjna, ponieważ tutaj jedynie się ogranicza tak zwane "złe" tłuszcze. Te "dobre" można jeść.
Dukana też robiłam maćku, więc mam rozeznanie i porównanie obu diet. Dukan faktycznie skuteczny, ale może powodować problemy zdrowotne. Dlatego nie próbuję drugi raz.
Dukana też robiłam maćku, więc mam rozeznanie i porównanie obu diet. Dukan faktycznie skuteczny, ale może powodować problemy zdrowotne. Dlatego nie próbuję drugi raz.
MsMickey
Dziewczyny czekam na tych moich przyjaciół. Byliśmy umówieni na 13. O 13.30 napisali, ze jeszcze do ikea wpadną i będą o 15. Nie muszę pisać, ze jeszcze ich nie ma. Chyba nie przesadzę pisząc, że jestem solidnie wkurwiona.
reklama
agaundpestka
Dziewczyny czekam na tych moich przyjaciół. Byliśmy umówieni na 13. O 13.30 napisali, ze jeszcze do ikea wpadną i będą o 15. Nie muszę pisać, ze jeszcze ich nie ma. Chyba nie przesadzę pisząc, że jestem solidnie wkurwiona.
Uwielbiam takich gości :/