reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kolejny samotny wieczor i szukam jakiegos klasyka - wyciskacza lez, mozecie jakis polecic. Pytam za wczasu zeby sciagnac :-)

Babski wieczor a cooo :-)

Dziec spi a ja nie wiem co ze soba zrobic :dry:

reklama
co co co ludzi popycha do czegos takiego ?????????????????????????????????

Zakatowali niemowlę i udawali rozpacz - Media - WP.PL

ja nawet do końca nie przeczytałam, bo płaczę, jak coś takiego czytam....powinni największe tortury na nich zastosować...niech poczują też taki ból, jaki czuło to maleństwo :-:)-(

Muńka mi pasuje 19:30. Wyjade o 18 to powinnam dotrzec.

No i ja chyba też bede miała@.

Tak sobie własnie pomyślałam, że może bezpieczna dla nas wszystkich będzie 20.00, bo jak mi G od razu nie zaśnie, to mogę mieć poślizg.

WCIĄŻ JĄ KOCHAM o ile nie ogladalas :)

Kasienka dokladnie to mialam pisac :-D
i jest na iplex Film Wciąż ją kocham, Babski wieczór / Iplex poleca / Nagradzane / Dramat / Romans

Aylin te roladki BOSSSSKIE!!!! musze to sprobowac zrobic

Ja też od razu o tym pomyślałam i chciałam napisać!!!! :-D:-D:-D

Aylin dziekuje bardzo :) Dam znac jak malzowi smakowalo.

Kasienka noz mi sie w kieszeni otwiera jak cos takiego czytam :no: A najgorsze jest to, ze grozi im tylko 10 lat wiezienia :wściekła/y:

Sunshine ja lubie Love actually i Ps i love you... aaaa i Notebook ale to raczej stare filmy.

Ale macie super z tym spotkankiem :D już czuję, ze te co zostaną wieczorem w domu będą miały wypieki :cool2::cool2:

Ugotowałam młodemu brokuły i teraz żałuję, ze pokazałam mu filmik jak Jasiek je jadł, bo chyba myśli, ze tak trzeba :D skończyło się talerzem na podłodze.

Jeju już ta godzina trzeba się ubrać i oczekiwać księdza, a czas kolędowania między 16-22gą :/ super.

Rysica dieta SB nie jest dietą, na której się chodzi głodnym ;-) Proponuję lekturę na jej temat :) I nie jest to dieta eliminacyjna, ponieważ tutaj jedynie się ogranicza tak zwane "złe" tłuszcze. Te "dobre" można jeść.

Dukana też robiłam maćku, więc mam rozeznanie i porównanie obu diet. Dukan faktycznie skuteczny, ale może powodować problemy zdrowotne. Dlatego nie próbuję drugi raz.

Dziewczyny czekam na tych moich przyjaciół. Byliśmy umówieni na 13. O 13.30 napisali, ze jeszcze do ikea wpadną i będą o 15. Nie muszę pisać, ze jeszcze ich nie ma. Chyba nie przesadzę pisząc, że jestem solidnie wkurwiona.:mad:

reklama
Do góry