Właśnie słyszałam o kleiku kukurydzianym dzisiaj kupie jak pójde po zakupy dla małego. No ja też zalana tylko ja przez @. ZdróweczkaZalalo mnie!!!!!!! ale nie przez @ tylko pralka!!!!!!!! nie ma to jak maz w delegacji ale dalam rade sama :-) i sytuacja opanowana
Papitka- u nas nie ma problemu ale podobno kleik kukurydziana rozrzedza kupsztala
A moja co chwile sie budzi z kaszlem i kwiczy :---(
Oj tak ale i tak nie mogę sie doczekać ;dSunshine - zawsze możesz szybko pobiec po pomoc do przystojnego sąsiada....
Papitkaa - spokojnie, mój Kuba ma tak samo, nasi chłopcy są duzi i przez to ciężka pupa im ciąży. Alinka w tym wieku śmigała mi na czworakach, aż musiałam bramki szybko założyć, bo za psem po schodach wchodziła i się ścigały.
Przyjdzie czas, będą siedzieć, raczkować, wstawać itd., póki co mamy jeszcze ciut spokoju, bo potem to się zacznie...
Zdrówka dla młodegoWojtek niestety przeziebiony. Kaszle, katar ma I biedaczek ledwo oddycha teraz, tak mu przeszkadza :-(
Najlepszego dla 8-miesięczniaków. Oj czas szybko ucieka zanim sie oglądniemy będą już 8 lat mieli a nie miesięcy
Kubuś dżemie rano pomogłam mu kupke zrobić bo od wczoraj nic a sie strasznie meczył. Zjadł jabłuszko przed snem i może już bedzie lepiej. U nas ładnie słonko dzisiaj świecici jak wstanie pójdziemy na spacerek moze dłuższy bo ciepło jest. Miłego dzionka