niezapominajka123
Fanka BB :)
Dziewczyny za chwilę wyjdę z siebie i stanę obok...Bardzo się denerwuję...a wizyta to dopiero o 17.15....tyleeeeeeeee czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie robiłaDziewczyny pisałam Wam wczoraj jakie mi wyszły wyniki usg genetycznego i powiedzcie mi czy dobrze zrobiłam bo już sama nie wiem ale nie zgodziłam się na test pappa przy takim małym prawdopodobieństwie mimo iż mam 35 lat.
Jak Wy byście zrobiły na moim miejscu?
Nie biorę żadnych witamin (oprócz foliku oczywiście) i wyniku mam w porządku.wróce jeszcze do tych witamin....kurcze jakoś nie wzbudza mego zaufania ten femibion natal2 ...napiszce jakie witaminki bierzecie. W poprzedniej ciąży brałam Prenatal ale teraz nigdzie nie moge znaleźć