reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Zaproszenia wysłałam. Jak ktoś chce jeszcze to proszę wysłać prośby na PW bo na forum mogę przez przypadek kogoś przeoczyć ;-)
sicilpol
Ma-Ma!
Hej dziewczyny, ja juz po przed-lekarskiej toalecie, najedzona i czekam na meza. Spakowalam sie tez do szpitala- na wszelki wypadek. Trzeba byc realista, po dwoch poronieniach wszystko moze sie zdarzyc. Wole byc przygotowana, by sie dodatkowo takimi detalami stresowac.
Hej
Dziewczyny jestem taka zła dzisiaj, że jeść nie mogę:-(
Kuba ma biegunkę, wymiotował wcześniej, ach szkoda gadać
Chce już wracać do domu!! Stresuję się bo zawsze jak jesteśmy w Polsce ma tą biegunkę, nie wiem czy woda czy co:/ Żal mi Go jak nie wiem co, za 6 dni wracamy i wtedy mam nadzieję, że już wszystko będzie ok bo sama z Nim wracam:-(
Kamila powodzenia dzisiaj Moj tez jeszcze ma pampersa tzn jak jestem z Nim w domu u siebie to chodzi juz bez ale na spacery i do spania obowiazkowo, ale do narodzin dziecka się nauczy
sicilpol trzymam kciuki Kochana, bedzie dobrze. Nie denerwuj się;-)
niezapominajka to jedz jeśli tylko masz ochotę smacznego hehe
Ja rano nigdy nie jestem głodna, niezależnie czy w ciąży czy nie
Najwcześniej mogłabym jeść kolo 13, 14 ale za to od 18 mogę się obżerać dosłownie Muszę się pilnować
Dziewczyny jestem taka zła dzisiaj, że jeść nie mogę:-(
Kuba ma biegunkę, wymiotował wcześniej, ach szkoda gadać
Chce już wracać do domu!! Stresuję się bo zawsze jak jesteśmy w Polsce ma tą biegunkę, nie wiem czy woda czy co:/ Żal mi Go jak nie wiem co, za 6 dni wracamy i wtedy mam nadzieję, że już wszystko będzie ok bo sama z Nim wracam:-(
Kamila powodzenia dzisiaj Moj tez jeszcze ma pampersa tzn jak jestem z Nim w domu u siebie to chodzi juz bez ale na spacery i do spania obowiazkowo, ale do narodzin dziecka się nauczy
sicilpol trzymam kciuki Kochana, bedzie dobrze. Nie denerwuj się;-)
niezapominajka to jedz jeśli tylko masz ochotę smacznego hehe
Ja rano nigdy nie jestem głodna, niezależnie czy w ciąży czy nie
Najwcześniej mogłabym jeść kolo 13, 14 ale za to od 18 mogę się obżerać dosłownie Muszę się pilnować
asiia_
Fanka BB :)
https://www.babyboom.pl/forum/members/sicilpol-72106.html sicilpol: na pocieszenie moge Ci powiedziec ze ja bylam w szpitalu ,bo tez zauwazylam ze plamie,i po usg okazalo sie ze wszytko jest w jak najlepszym porzadku lekarz powiedzial ze jak lekkie plamienia wystepuja do 12tyg.to nie ma co sie martwic. ale mimo wszystko 3mam kciuki.
ja dzis tez na genetyczne na 14.15 czyli na wasza 15.15 jeej stres zaczyna mnie zzerac.. na dodatek wczoraj drugi raz wymiotowalam,a dzis strasznie strasznie jest mi slabo ,kreci mi sie w glowie.. moze to tylko nerwy ..
ja dzis tez na genetyczne na 14.15 czyli na wasza 15.15 jeej stres zaczyna mnie zzerac.. na dodatek wczoraj drugi raz wymiotowalam,a dzis strasznie strasznie jest mi slabo ,kreci mi sie w glowie.. moze to tylko nerwy ..
Kamila z jednym sie z Toba nie zgodze. Poronien jest naprawde duzo,duzo za duzo! Jak nie spotyka to czlowieka ani nikogo w jego bezposrednim otoczeniu to najzwyczajniej nie mamy o tym pojecia.... wystarczy jednak troche poczytac w necie,w artykulach, forach, statystykach.... niestety placimy kare za rozwoj techniki.... kiedys nie bylo usg itp a teraz test jest w stanie pokazac kilkudniowa ciaze.... niegdys wiele kobiet nawet nie wiedzialo ze roni.... myslaly ze to spozniona miesiaczka.... a teraz niestety/stety o wszystkim wiemy szybko i umiemy rzeczy nazwac po imieniu.... po moim poronieniu w rozmowach z ludzmi odkrylam juz 12 przypadkow wsrod znajomych,rodziny, znajomyych moich znajomych.... wczesniej po prostu o nich nie wiedzialam bo temat jakby mnie nie dotyczyl.... coz no.... takie zycie
Ale dziewczyny,zeby nie bylo! 3mam za was kciuki,mam nadzieje ze statystyka poronien w tym watku zostala wyczrpana! Teraz bedzie juz tylko dobrze!
Ale dziewczyny,zeby nie bylo! 3mam za was kciuki,mam nadzieje ze statystyka poronien w tym watku zostala wyczrpana! Teraz bedzie juz tylko dobrze!
Waris
nanulika w 100% zgadzam się z Tobą. Ja jak drugim razem poroniłam w czerwcu ubiegłego roku to byłam 9 w kolejce do zabiegu - nie wiem ile dziewczyn jeszcze było po mnie. To jest jakaś masakra co się teraz dzieje. A najgorsze jest to że po trzecim poronieniu dopiero robią specjalistyczne badania wg PTG o ile sama o nie nie zawalczysz wcześniej tak jak ty - gratulacje za wytrwałość i ducha walki. Jesteś doskonałym wzorem do naśladowania - ja cię podziwiam.Ciekawa jestem czy koszt zabiegu i pobytu w szpitalu nie jest przypadkiem wyższy aniżeli zrobili by komplet badań już po pierwszym poronieniu.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
nanulika pewnie masz racje z mojego otoczenia spotkalam tylko 1 taka sytuacje ... moze to jest jeszcze temat tabu...
Lece z malym do lekarza a potem od razu na USG 3majcie kciuki bo wlasnie zaczynam sie stresowac
Lece z malym do lekarza a potem od razu na USG 3majcie kciuki bo wlasnie zaczynam sie stresowac
reklama
mamina karierowiczka
Kamila bedzie dobrze zobaczysz ciesz sie chwila oko w oko z bobo