reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

nanulika pewnie masz racje z mojego otoczenia spotkalam tylko 1 taka sytuacje ... moze to jest jeszcze temat tabu...

Lece z malym do lekarza a potem od razu na USG 3majcie kciuki bo wlasnie zaczynam sie stresowac :)

Kamila obyś nie musiała z tym mieć styczności, im mniej tym lpiej:) 3mam kciuki za badanka!

Dziewczyny za chwilę wyjdę z siebie i stanę obok...Bardzo się denerwuję...a wizyta to dopiero o 17.15....tyleeeeeeeee czasu

chyba jestes w trakcie:) 3mam kciuki:)

nanulika w 100% zgadzam się z Tobą. Ja jak drugim razem poroniłam w czerwcu ubiegłego roku to byłam 9 w kolejce do zabiegu - nie wiem ile dziewczyn jeszcze było po mnie. To jest jakaś masakra co się teraz dzieje. A najgorsze jest to że po trzecim poronieniu dopiero robią specjalistyczne badania wg PTG o ile sama o nie nie zawalczysz wcześniej tak jak ty - gratulacje za wytrwałość i ducha walki. Jesteś doskonałym wzorem do naśladowania - ja cię podziwiam.Ciekawa jestem czy koszt zabiegu i pobytu w szpitalu nie jest przypadkiem wyższy aniżeli zrobili by komplet badań już po pierwszym poronieniu.

dokładnie tak jak mówisz, nie wiem co im się bardziej opłaca! ja się zawzięłam:) z natury jestem pokojowa ale do czasu jak mnie coś wk**** wtedy nie ma zmiłuj się:) zresztą myślę że to walka o upragnioną dzidzię daje mi tyle sił - tak bardzo bym chciała już mieć drugie serduszko w sobie:))))

reklama
dokładnie tak jak mówisz, nie wiem co im się bardziej opłaca! ja się zawzięłam:) z natury jestem pokojowa ale do czasu jak mnie coś wk**** wtedy nie ma zmiłuj się:) zresztą myślę że to walka o upragnioną dzidzię daje mi tyle sił - tak bardzo bym chciała już mieć drugie serduszko w sobie:))))

czasem trzeba dobrze opieprzyc, zeby cos przy tobie zrobili. A wystarczyłaby odrobina człowieczeństwa..
I ja Tobie tez z całego serducha życzę zebyś miała swoje malutkie niebawem!!!!! Bedziesz je miała! Tylko mocno w to wierz!!!

mało tego nanulika - życzę Ci bliźniakow!!!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sicipol, super wieści! Oby pozostałe dziewuchy też takie dzisiaj przyniosły do domów! Juz sie nie mogę doczekać jak się będą chwalić;-) Z drugiej strony myślę o Dorci i mam nadzieję, ba! Wierzę, że lada chwila wrzuci całą sesję foto swojego szkraba i napisze, że jest ok!
Mój naturalny inkubator coś nawala i pod kocem leżakuję co by przywrócić jego prawidłową pracę i unormowanie temperatury. Jakoś tak zimko...

mało tego nanulika - życzę Ci bliźniakow!!!:tak:

w sumie... czemu nie:p tym bardziej że moi dziadkowie z bliźniaczych ciąż:p i wszyscy w rodzinie po kolei czekają aż komuś z mojego pokolenia się trafi.... póki co nie ma:)

sicipol, super wieści! Oby pozostałe dziewuchy też takie dzisiaj przyniosły do domów! Juz sie nie mogę doczekać jak się będą chwalić;-) Z drugiej strony myślę o Dorci i mam nadzieję, ba! Wierzę, że lada chwila wrzuci całą sesję foto swojego szkraba i napisze, że jest ok!
Mój naturalny inkubator coś nawala i pod kocem leżakuję co by przywrócić jego prawidłową pracę i unormowanie temperatury. Jakoś tak zimko...

Dorotka! wracaj z dobrymi wieściami!!!

reklama
nanulinka moze ktos musi byc pierwszy:tak: generalnie wszystko jest suuuper tylko syf niesamowity:baffled::baffled::baffled: no i moje np trafiły sie niesamowicie gadusne wiec głowa czasem kwadratowa:happy:

Do góry