reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wchodzę, czytam o tym" wkręcaniu rączkami żarówek" i zaczynam się stresować :no: też myślałam ,że to normalne :tak:
mój też tak robi , często jak jest czymś podekscytowany :tak:
niestety jestem przewrażliwiona troszkę , bo mój ma siostrę opóźnioną umysłowo w rozwoju i niewiedzą dlaczego :-( qrcze chyba też się udam do lekarza :no:

poza tym :
noc ok , przespana cała , mały w dzień dalej marudzi bo czubek zębola na wierzchu i wyrzyna się dalej , u nas akurat żel pomaga :tak: no i smok ciągle w buziuli :tak:
co do fotelika to my mamy romera, ale jeszcze nie jeździmy w nim bo w nosidle się mieści :biggrin2: a depilacja tradycyjnie jednorazóweczą :biggrin2:

Super że wypady kinowe się udały :biggrin2:
Iwon - szczerze to nie widzę jeszce różnicy w cerze :biggrin2: ale fakt wysypianie się to i tak cudna rzecz :biggrin2:
Waris - gratuluje !!!!!
Zaza- &&& za udany dzień w pracy :biggrin2:
Josie - oj brokułków to on nie lubi :biggrin2::biggrin2::biggrin2: minki bezcenne :tak:
Niespodzianka - oby więcej takich nocek :biggrin2: a krostki robią się i też nie wiem jak z nimi walczyć :-(

reklama
Aga kurde ciężko tam zaparkować czy w arkadach czy w grunwaldzkiej, te parkingi to chyba porobili dla cienkocienko takie wąskie są wjazdy

A moje dziecko odmówiło jedzenia ja już nie wiem co mam zrobić aby ona mi normalnie jadła kaszki i obiadki :-:)-:)-:)-(

Witam.
A u nas tym razem nocna pobudka... :dry:

Moja tez czasami wkręca żaróweczki. Nie chce mi się wierzyć, że to powód do niepokoju, skoro tyle dzieciaczków to robi... :sorry2:
J

Z ta depilacja to chyba mi w myslach czytacie :p Wlasnie sie mialam pytac tych golacych: Czy robia Wam sie krostki po goleniu w okolicach bikini i jak sobie z tym radzicie/ zapobiegacie.
Mam to samo :confused2: Tylko po kremie depilacyjnym nie wychodzą.
napiszę tylko trzymajcie kciuki o 15tej mam spotkanie z pewną mamą i jej synkiem :)
&&&&&&&&&&&:tak:

Strasznie u nas dzisiaj wieje. Czy wychodzicie w taką pogodę na spacer?

Ostatnia edycja:
heloł:-D

piszę zza mojego nowego biureczka :) mam taki wielki monitor, że nawet nie wiem ile to cali :-p chyba 2 razy większy od lapka

przeczytałam was bardzo po płotkach, bo dzisiaj szef za mną lata:dry: i w każdej chwili może wparować...

w pracy luzik na razie, znam już swoje obowiązki i zapowiada się pracowicie

depilator mam najzwyklejszy z Philipsa, bo kupiony na próbę jako mój pierwszy...

a żaróweczek chyba S nie wkręca, ale tak dziwnie głaszcę rączki, jakby na około dłnie obgłaskuje (chyba żadna nie będzie wiedziała o co mi chodzi :-p) może to te żaróweczki

BUZIOLE DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ACH JAK MI TĘSKNO ZA WAMI:-(

U nas niestety nocka z niezliczoną ilością pobudek. A tak sie cieszylam bo usnal wczoraj chyba w minutę jak go polozylam.
I to chyba naprawdę wina zebow bo oczy zamkniete ale gada aaaaaa,mmmmmm,uuuuuu,yyyyyy. I to bardzo głośno oraz pakuje raczki do buzi wtedy.

Aga fajnie ze kino udane. I trzymam kciuki o 15 &&&&&&&&&.

Zaza jak juz na bb siedzisz to jmusi byc dobrze w pracy :-)

MsMickey to czekam na dane do sprawdzenia. No i do siebie zapraszam na to przytulanie dzieciaczkow. Oczywiście kto jeszcze ma ochote to zabieraj ze soba czy tam Ty sie do kogos wpakuj do auta.

Mi też się robią krostki ale nie zawsze. Gdy golę "z wlosem" to bardzo rzadko. Gdy "pod włos" to na 90%.

Macku pewnie masz rację skoro tyle dzieci tak robi. Może Muńka będzie wiedziała o co cho.

Dziś już czuję drugi ząbek:-):-):-)

U nas wieje solidnie chyba sobie daruję. Wietrzę tylko cały czas coby trochę powierza było w mieszkaniu.

Ostatnia edycja:
alescie popisaly, a my dzisiaj w zlobku ok 4 godzin

nawet nie pytalam czy plakal bo pewnie tak tym bardziej ze po powrocie do domu taka histerie urzadzil ze juz nie wiedzialam co robic ... a co byl glodny mimo ze "niby" zjadl obiadku 250 w zlobku ... to ja juz widze jaki byl obiadek jak on poo 1,5 godziny tak zawodzil ze myslalam ze go brzunio boli ... zjadl i zasnal ...

Iwon decyzja jest taka ze jeszcze raz probujemy ale jak sie za chwile znowu pochoruje to rezygnujemy, poki co moja mama w szpitalu wiec musi do siebie dojsc :(

MsMickey moj nie lezy na plecac chyba ze spi

Zaza i jak ??

Aga zuch z Antosia

Aga kurde ciężko tam zaparkować czy w arkadach czy w grunwaldzkiej, te parkingi to chyba porobili dla cienkocienko takie wąskie są wjazdy
Zawsze mozna gdzies w okolicy zaparkowac :D

Witam.
Strasznie u nas dzisiaj wieje. Czy wychodzicie w taką pogodę na spacer?

U nas tez strasznie wiało więc nie wychodziliśmy, ale teraz przestało więc jak się moja mała menda obudzi to wyjdziemy :)

ACH JAK MI TĘSKNO ZA WAMI:-(
My tez!!!!

Młoda mój też dziś marudny, ale pogoda też swoje robi, nawet dziś w tv mowili, ze dzien podatny na spięcia:baffled:
Kasienka może teraz juz Nikosiowi się spodoba i bedzie tylko lepiej.

Dzięki za kciuki, ale proszę o przełożenie ich trzymania na jutro :) dziś spotkanie przełożyliśmy :)
A młody taka maruda dziś, ze az mnie głowa boliiiiiiiiiiiiiii, a mleka do kawy nadal brak :( ale mam oscypka prosto z zakopanego może go zjem :cool2:

reklama
Mi też się robią krostki ale nie zawsze. Gdy golę "z wlosem" to bardzo rzadko. Gdy "pod włos" to na 90%.

Macku pewnie masz rację skoro tyle dzieci tak robi. Może Muńka będzie wiedziała o co cho.

Dziś już czuję drugi ząbek:-):-):-)

U nas wieje solidnie chyba sobie daruję. Wietrzę tylko cały czas coby trochę powierza było w mieszkaniu.
u mnie się nie da z włosem, czarne to nawet setne milimetra widać także trza pod włos :-p:-p:-p

gratuluję drugiego zębolka :-D:-D
Zawsze mozna gdzies w okolicy zaparkowac :D
no dokłądnie ale to koło arkad bo na grunwaldzie to raczej można się pożegnać z wolnymi miejscami o tej porze ;))

Ostatnia edycja:
Do góry