alijenka
Mamcia Nataszki :))
Hej
U mnie kolejna przespana noc :-)
a mi dwie Panie doktorki odradzały rota, ale za to meningo będę szczepić jak skończy rok
U mnie kolejna przespana noc :-)
haha kasienka powiedz mezowi ze tego na filmiku nie widac ale na koniec mamucia zjadla brokulki a synus dostal mleczko i byl przeszczesliwy! jutro bedziemy testowac marchewke. moze tym razem chociaz jej dotknie
a z tymi pachami to wlasnie tak bylo ze kupilam super depilator i tam byla nakladka pod pachy, i mowie sobie tyle kasy dalam to sporbuje. ryczalam jak bobr. dwa dni mnie skora ciagnela jeszcze. ale po miesiacu uzywania to juz zupelnie bezbolesnie, jak regularnie robisz co 3 dni. mnie zawsze mega wkurza ten zarost ostry pod pachami wiec postanowilam pocierpiec
jeżeli chodzi o depilatory to jakie polecacie ??? bo chcę sobie zakupić i nie wiem co wybrać :-szok:w temacie depilacji to ja depilatorem traktuje tylko łydki, próbowałam uda ale myślałam, że z sikam się z bólu, o pachach czy bikini to nawet nie myślę
chociaz ostatnio to i tak już tylko maszynka :/ i to rzadko:/
trzeba by było się wziąć za siebie, bo mój D w tym roku 30 kończy i jeszcze gotów w kryzysie wieku średniego znaleźć sobie zadbaną babę
maćku nam położna mówiła o skojarzonych, ale nie namawiała, za to rota odradziła
pediatra natomiast ostatnio powiedziała, że 95% jej pacjentów szczepi i ona zaleca, tym bardziej, że nasz przy takiej silnej alergii może mieć problemy z infekcjami dróg oddechowych i się skusiłam
a teraz się zastanawiam czy było warto i czy 20-tego iśc z małym na drugą dawkę...
a mi dwie Panie doktorki odradzały rota, ale za to meningo będę szczepić jak skończy rok
widziałam ten film ale po zakrztuszeniu małej, a wtedy nie wiedziałam co robić całe szczęście że nic się nie stało !!!!musisz uważać, bo czasem chcąc wyjąć dziecku coś z gardła można tylko wepchnąć to jeszcze głębiej. Najlepiej postępować wg wytycznych z pierwszej pomocy.
Tutaj fajnie to przedstawiają:
Zakrztuszenia dzieci - Wideo w Medonet