Dokopalam sie do ostatniej strony ufff.........
Wczoraj juz nie zajrzalam bo ja wrocilam z pracy to tylko obiad i zabawa z mloda
A w pracy dogadalam sie i sie zgodzili, ze moge zaczac od 1 marca 3 dni w tygodniu Pn, Sr i Pt wiec co drugi dzien
moze mloda sie nie skapnie ze mamy nie ma
i tak przez trzy miesiace a potem od lipca juz pelen etat a mloda do przedszkola. Byla i juz mloda zapisalam(slownie) musze jeszcze papierki doniesc
Ciesze sie, ze mam juz to z glowy
:-)
Dziewczyny dzięki za kciuki
udało się. Dziś rozwiązałam formalnie umowę z moim dotychczasowym pracodawcą a od 1 lutego idę do nowej pracy :-). Muńka, MsMickey do tej o której mówiłam że mają się do mnie odezwać. Tak więc wykorzystałam ostatni moment aby chociaż Was zapoznać face to face bo teraz to już "mama wraca do pracy". Z jednej strony cieszę się bo wreszcie wyjdę do ludzi a z drugiej to chętnie siedziałabym z małą.
Gratki i pewnie przyzwyczaisz sie do roli mamy pracujacej
i pytanka
czym sie skalpujecie ? tzn depilujecie ? i jak czesto ?
czy macie juz kolejne foteliki jesli tak to jakie ? czy ktoras juz przesadzila dziecia na kolejny fotelik ?
teraz to juz tylko maszynka pod prysznice, najszypciej
ale kiedys depilator tylko nogi ale zrezygnowalam bo boli :-( a mowia ze po dluzszym uzywaniu skora sie uodparnia
Potem wosk i wtedy wszytsko ale teraz nie mam czasu
Czy Wasze dzieci też wracają żarówki??? Goch gdy leży na plecach i nie ma zabawki w ręku to wkreca...
Nie pamiętam hasła do zębów...
Moja czesto wkreca zarowki ale tylko jak lezy na pleckach ale dla mnie to wyglada tak jakby prosila zeby ja wziac na rece i nie wydaje mi sie zeby to bylo cos zlego
jakie haslo na zabki
witam już z domku...
jest mi potwornie smutno, bo moje dziecko nie zareagowało na mnie wesołym okrzykiem ani w żadnej inny sposób nie dało po sobie znać, że się stęsknił, a jak zaraz wyszłam z psami to nie zapłakał... jak tata wraca to zawsze histerie urządza bo chce natychmiast do niego na rączki:-( ryczę przez to normalnie...
glupias Ty po co ryczysz
on dopiero zacznie reagowac na Twoj brak pozniej teraz to on myslal ze mama na chwile wyszla bo wie ze zawsze byla a jak po kilku dniach sie skapnie ze znikac tak jak tata to bedziesz miec taka sama reakcje
wiec lec i sie przywitaj z synkiem :-)
tylko jeszcze jedną partyjkę pyknę na kurniku
w co grywasz?
bo ja w literaki i tysiaca
kasienka- na razie muszki: na spinke i na zepy
josie- powalil mnie na kolana
normalnie wymiata
to Ty mu juz dajesz takie wieksze kawalki?
zaza- i gdzie Cie przydzielili sprzedaz czy zakupy? bo chyba nie napisalas a o to sie martwilas najbardziej
aga- super ze Wam sie w kinie spodobalo a jakie wyposazenie
i oczywiscie &&&&&&&&&&&&& za jutro
alijenka- gratki z przespanej kolejnej nocki
Aylin- my nie mialysmy zadnego przeswietlenia bioderek bo tu nie robia, wogole odnosze wrazenie, ze gdyby nie WY to nic bym nie wiedziala bo tu teraz nikt sie nami nie interesuje:-(
Rysica- super, ze Monia zaczela juz ladnie jesc
a krzesla jak Wam pasuja do salonu to czego chciec wiecej :-)
Fotelik mamy maxi cosi do 13kg wiec jak najdluzej w nim ale na strychu mam juz Mamas&Papas od kolezanki stoi i czeka
A od rana bylam z mloda na baby masazu ale za nic nie chciala lezec na pleckach, wszystko ja interesuje i najlepiej na brzuszku