reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzień dobry.

Hmm foteliki - moje dziecie chyba jeszcze dłuuugo pojeździ w obecnym. Drobna jest a mam casualplay prima easy i drugi baby zero też casualplay. Myslałam o tym do 36 kg ale nie ma sensu lepiej do 25 kg kupie. Córka koleżanki ma 7 lat - jest normalną dziewczynką i waży 25 kg. Ale moja siostra ma 6 i waży 34 kg. Nie jest gruba - raczej nabita i wysoka.

NIe wiedziałam ze to wkręcanie zarówek to coś złego - moja czasem leży i tak sobie rączki ogląda - trwa to moze z 5 minut po czym następuje przewrót na brzuszek i eksploracja domu.

Ząbkowanie chyba staneło w miejscu - odpukać wczorajszy wieczór był spokojny a nawet radosny. Zaczęła kwękać dopiero przed 5 rano. A i kupuje dzis dady bo robi po 7 trawiastych kupek....

Iwon - pewnie, że się nie gniewamy :D rozumiemy! a co di słodyczy to on nigdy nie dostawał przed obiadem tylko po obiedzie, jako deser, i nie codziennie i nie batony tylko np jajko z niespodzianką, ale tak czekał na te słodycze, że "nie mógł już więcej obiadu"....

a Hatszept przesadza z tą pracą :/ przyzwyczają się i co chwila jej będą dawać ambitne projekty a ta latami będzie siedzieć do 23 w pracy.....

DEPILATOR też mam ale mam strasznie wrażliwą na ból skórę :/ mam BRAUN Silk'n'Epil ale ma chyba z 15 lat, ale działa idealnie.

Monika dzisiaj rano godzinę usypiała... dopiero 20 minut po podaniu paracetamolu się uspokoiła, ewidentnie zęby.... żele są na moment... Szymek delikatniej to przechodził...

a w ogóle to Szymek od samego rana ma muchy w nosie (marudzi i wkurzający jest) i już mam dość!!!!! A to dopiero rano! :wściekła/y:

pogoda fatalna, leje, 2 dzień w domu...
a wczoraj 5 skalpel zrobiłam, i nawet nie dostałam zadyszki :) już nie czuję żadnych mięśni :) nic nie pobolewa :) i idzie mi coraz zgrabniej :D

Rysica nie ukrywam że patrzyłam na ten skalpel, sama bym chętnie się do tego zabrała ale nie mam siły wieczorem na to :(, a Tobie gratuluję następnych udanych ćwiczeń

Josie, Rysica wasze dzieciaki - super. Musze mojego nagrac jak je. Czasem tez wali takie miny jakbym mu gruz dawala ;)

Zaza dobrze zrozumialam, ze Ty dzis do pracy? Powodzenia!

Aga fajno, ze seans sie udal.

Waris gratulacje - mam nadzieje, ze nowa praca bedzie jak z marzen ;)

Aylin w koncu moglas troszke odetchnac. Oby te zabki juz daly spokoj malutkiej.

Alijenka ja nie mam depilatora (narzedzia tortur) wiec nie pomoge.

Wiecej nie pamietam :/ Chyba musze zaczac z multicytatow, bo polowe zapominam.

Pierwszy raz od wielu tygodni mlody pozwolil mi dospac do godziny 8 :szok: Po pobudce godzinnej o 2 i jedzonku o 5.30 zeby nie bylo tak kolorowo oczywiscie ;-)

Foltelik mamy chicco, po moim siostrzencu - czekam na przesylke z Pl. Podobno ma jakies gwiazdki w crash testach, a siostrzeniec dosc dlugo w nim jezdzil ( a do drobnych nie nalezy ) wiec mysle, ze bede zadowolona.
Na pewno bedzie lepszy niz to noname g***, ktore mam teraz i zapiecie szelek mi zajmuje 5 min, bo nie moge trafic :wściekła/y:

Z ta depilacja to chyba mi w myslach czytacie :p Wlasnie sie mialam pytac tych golacych: Czy robia Wam sie krostki po goleniu w okolicach bikini i jak sobie z tym radzicie/ zapobiegacie.

Alijenka dzięki :) żeby tylko były jakieś efekty... bo jak na razie nie ma żadnych...

Niespodzianka - mi się robią krostki wokół bikini ZAWSZE, bez względu na to czy depiluję woskiem, depilatorem czy maszynką... Nie jestem w stanie temu ani zapobiec ani walczyć - chyba, że wyciskanie... Ale mam ich zawsze baaardzo dużo...

Ostatnia edycja:
Kurcze wczoraj odhaczyłam tyle do odpisania i nie zapisało mi się :no::no::no:

Więc witam, moja noc marzenie od 20:30- do 9:10!!!! w tym jedna pobudka o 6:10 <ktoś mi syna podmienił>
Antek wzywaaaa to sobie popisałam- napiszę tylko trzymajcie kciuki o 15tej mam spotkanie z pewną mamą i jej synkiem :)

Aga no właśnie zastanawiałam się, jak w kinie Wam poszło:-) Było coś słychać oprócz krzyku dzieci? Jak to wygląda? Gaszą światło? Jest trochę ciszej?

Aga dostałam wczoraj przesyłkę:-) Serdecznie dziękujemy pajace bardzo ładne:-) Napisz mi na priw nr konta i sumę ;-).
Wysle, za chwile dane.

A co do kina to jet przyciemnione światło i nie jest tak głośno :) są dwa przewijaki plus pieluchy i chusteczki- co niektóre mamy wykorzystywały, bo jeszcze przed seansem nabrały do torby pieluch :baffled::baffled: a były jeszcze leżaczki do dyspozycji, mata na ziemi i zabawki- ja wjechałam wózkiem, bo młody mi spał na początku.
Mam było z 10-12, a dzieci w przedziale około 2mies- 3lat.

Niespodzianka fotelik chocco jest oki ma chyba 3 w podsumowaniu crash testów moja siostra ma dla swojej córki taki i jest zadowolona

Aga a te seanse tylko w multikinie są w arkadach albo grunwaldzka tak ???

Rysica mi też się robią krostki i kurde nie wiem jak z tym walczyć :-:)-:)-(, bo to strasznie wygląda jak zakłada się bikini letem :szok::blink::-(

reklama
Do góry