reklama
a mnie coś dzisiaj kłuje podbrzusze....
mam nadzieję,że nic złego się nie dzieje. Poza tym z objawów: gotujący się wywar mięsny na pomidorówkę dzisiaj śmierdział mi na maxa! i piersi zaczynają pobolewać, a w zasadzie lewa
3mam kciuki za wszystkie - zdawajcie relacje z wizyt u ginów
mam nadzieję,że nic złego się nie dzieje. Poza tym z objawów: gotujący się wywar mięsny na pomidorówkę dzisiaj śmierdział mi na maxa! i piersi zaczynają pobolewać, a w zasadzie lewa
3mam kciuki za wszystkie - zdawajcie relacje z wizyt u ginów
ania2004 to napisz jak bedziesz po wizycie trzymamy kciuki :-)
nanulika napewno to nic zlego he powiem Ci szczerze ze rano jak dzis wychodzilam to widocznie chwile przed moim wyjsciem pani sprzataczka musiala zmyc klatke bo tak mi niedobrze sie zrobilo ze zbieglam po klatce zeby pawik nie poszedl.
nanulika napewno to nic zlego he powiem Ci szczerze ze rano jak dzis wychodzilam to widocznie chwile przed moim wyjsciem pani sprzataczka musiala zmyc klatke bo tak mi niedobrze sie zrobilo ze zbieglam po klatce zeby pawik nie poszedl.
Ostatnia edycja:
josevina
Mamusia Franusia
A mnie cycolki przestały pobolewać, ale za to mam dosyć częste kłucie podbrzusza - rozmawiałam z moim ginem i powiedział, że to nic niepokojącego Ale za to apetyt mi dopisuje, chyba w całym moim życiu tyle i tak często nie jadłam, co teraz! W czwartek idę na kolejna wizytę - ciekawe ile moja fasolka urosła przez te 2 tygodnie?! (ja po dwóch poronieniach, więc pewnie dlatego tak często muszę łazić do lekarza)
Miłej nocki
Miłej nocki
MatMaks
Zaangażowana w BB
A mnie ciągle boli podbrzusze. Codziennie biore nospę i wtedy na trochę przechodzi, ale szybko wraca . W pierwszej ciąży tak nie miałam i martwię się czy wszystko jest OK. Ale nie ma żadnych plamień, więc mam nadzieję, że wszystko rozwija się prawidłowo.
A z innych spraw, w poniedziałek idę się zapisać do lekarza z NFZu. Umówiłam się z moim ginem, do którego chodze prywatnie, że do niego będę chodziła, bo mam zaufanie po poprzedniej ciąży, ale żeby było troszkę taniej pójdę też do mojej przychodni niby na prowadzenie ciąży, ale tak naprawdę po to, żeby mieć bezpłatne badania, bo to przecież mi się należy . Ciekawa jestem na kiedy uda mi się umówić. U mojego gina mam być na kontroli za 1,5tygodnia, bo martwi go ten nasz krwiaczek. Ja też ciągle o tym myślę.
I jeszcze w dodatku mi ciężko, bo nikomu jeszcze nie mówię o ciąży,nawet rodzicom. Wie tylko mąż i synek. Szkoda mi, że nie mogę wykrzyczeć tej wiadomości wszystkim, choć tak bardzo się cieszę.
A z innych spraw, w poniedziałek idę się zapisać do lekarza z NFZu. Umówiłam się z moim ginem, do którego chodze prywatnie, że do niego będę chodziła, bo mam zaufanie po poprzedniej ciąży, ale żeby było troszkę taniej pójdę też do mojej przychodni niby na prowadzenie ciąży, ale tak naprawdę po to, żeby mieć bezpłatne badania, bo to przecież mi się należy . Ciekawa jestem na kiedy uda mi się umówić. U mojego gina mam być na kontroli za 1,5tygodnia, bo martwi go ten nasz krwiaczek. Ja też ciągle o tym myślę.
I jeszcze w dodatku mi ciężko, bo nikomu jeszcze nie mówię o ciąży,nawet rodzicom. Wie tylko mąż i synek. Szkoda mi, że nie mogę wykrzyczeć tej wiadomości wszystkim, choć tak bardzo się cieszę.
ania2004 to napisz jak bedziesz po wizycie trzymamy kciuki :-)
Lena właśnie podobnie miałam z zupą
tyle,że z domu nie mogłam uciec
pootwierałam okna i jakoś dało radę))))
kasia.natka
Fanka BB :)
witam się wieczorowo :-) ledwo przetrwałam dzisiejszy dzień w pracy bo tak wykończona i śpiąca to jeszcze nie byłam i miałam obawy czy dam radę wytrzymać do końca ale się udało
kolejna sprawa głód o nie przepraszam MEGA GŁÓD - normalnie co dwie godziny jestem taka głodna jakbym cały dzień nic nie jadła :O
carla super że plamienie ustało! zobaczysz jutro swoją kropeczkę i się uspokoisz no i może postaraj się choć trochę leżeć i nie przemęczać się
kolejna sprawa głód o nie przepraszam MEGA GŁÓD - normalnie co dwie godziny jestem taka głodna jakbym cały dzień nic nie jadła :O
carla super że plamienie ustało! zobaczysz jutro swoją kropeczkę i się uspokoisz no i może postaraj się choć trochę leżeć i nie przemęczać się
reklama
katrina115
Potrójna Mama
kasia - ja przy poprzedniej ciąży tak miałam z głodem, ale co 4 godziny - normalnie jakbym miała zegarek w środku ustawiony! teraz na poczatku tez tak było, ale teraz tylko czasami