reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Z dobrych wiadomości...plamienia ustały już po pierwszej dawce luteiny...mam nadzieję, że to dobry znak a nie przeciąganie nieuniknionego...jutro o 13.40 wszystko chyba będzie już jasne...Wam kochane dziękuję bardzo za wsparcie! Jesteście niezastąpione :* Moje kciukasy za Wasze bety...ciążowe dolegliwości i usg :*

reklama
Z dobrych wiadomości...plamienia ustały już po pierwszej dawce luteiny...mam nadzieję, że to dobry znak a nie przeciąganie nieuniknionego...jutro o 13.40 wszystko chyba będzie już jasne...Wam kochane dziękuję bardzo za wsparcie! Jesteście niezastąpione :* Moje kciukasy za Wasze bety...ciążowe dolegliwości i usg :*

super carla81!
tym mocniej trzymam kciukasy!!! na pewno wszystko się uda i już jutro nie będziesz mogła wzroku oderwać od zdjęcia swojej fasolki:) ne zapomnij tylko o nas:p informuj na bieżąco:)))

bobofrutek - wolałam na czas ciąży odpuścic sobie niepotrzebny stres, sama wiesz, że lot lotowi nierówny. Wiem, że jesli jest Ok, to w zasadzie nie ma przeciwwskazań, ale w późniejszym okresie (chyba od 6 m-ca) potrzebne jest zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań, inaczej mogą Cie na pokład nie wpuścić

mamina - jak masz taka możliwość, to pewnie, że idź do polskiego lekarza!! ja takiej możliwosci nie mam, ale tez i nie mam takiej potrzeby.

bobofrutek - mam mnostwo znajomych, które latały bez żadnych problemów. Zadne nie miały oczywiście medycznych przeciwwskazań i czuły sie dobrze, ale ja osobiście też bym sie chyba bała.

A mi dzisiaj wszystko ustało... nic nie czuje... i przez to ze to "moj pierwszy raz" zaraz kłębią się myśli czy przypadkiem nie dzieje się coś nie tak...hmm...

A jak pozostałym mamuśkom mija wieczór??:)

Dziewczyny rozmawialam z ginem i nie ma przeciwkazan, dobrze sie czuje nie plamie i jest ok. Moj gin mi powiedzial ze nikt nigy nikomu nic nie zagwarantuje ze nic sie nie stanie bo nawet po wysciu z gabinetu moze sie cos wydarzyc i sama rozumiecie roznie to bywa. Wg niego nie ma medycznych przeciwskazan;-)

Mnie dzisiaj cały wieczór strasznie kuje podbrzusze aż sie troche boje ... niemam no-spy w domu zeby wziąć a do apteki nie mam jak skoczyc bo maly juz spi :( Mam nadzieje ze to nie jest zaden zly znak.. Juz niemoge sie doczekać pierwszej wizyty u gin.. zostało tylko 6 dni jakoś wytrzymam.

reklama
witam wszystkie nowe mamusie i ratuluje:tak:
trzymam mocno kciuki za wszystkie fasolinki, a szczegolnie te ktorych mamusie plamia lub dzieje sie cos niepokojacego.

nie moge byc na biezaco i odnosc sie do wszystkich postow bo moj dwulatek przechodzi okres uzaleznia od mamy i nic nie chce robic bez mamy:baffled:
u mnie wprawdzie dopiero piaty tydzien wiec jeszcze wszystko przedemna ale poki co nie mam zadnych dolegliwosci:-)
sennosc minela, piersi juz nie mrowia. za to mam apetyt jak swinka:wściekła/y: ciagle bym jadla:wściekła/y: no i zaczely sie zachcianki- frytki!!!! dwa dni pod rzad sobie fundowalam ta zachcianke bo inaczej zasnilalbym wszystko dookola;-)
aaaa no i strasznie mnie wszystko denerwuje grrrrrrr ostatnio ciagle warcze na meza!
wczoraj jedynie bolalo mnie pdbrzusze i troche sie tym niepokoilam, ale juz dzisiaj jest ok

Do góry