reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Viola ja nie napisalam, ze nie polecam zupek z bobovity, tylko rosolku. Kasienka napisala, ze nie podeszla im pomidorowka, a nam niestety rosolek. Ale np. jarzynowa byla ok. Innych zupek z bobovity nie znam, bo kupuje glownie hippa :)

Ostatnia edycja:
Witam i Wszystkim Życzę Wszystkiego Najlepszego w roku 2013!!! No i oczywiście udanego SYLWESTRA:tak:

Dziewczyny zacznę więcej pisać po przyszłym piątku. Mamy wtedy wizytę u Neurologa nr. 1 (wizyta u neurologa nr. 2 12 stycznia:baffled:) Napiszę po wszystkim co i jak. Póki co dostaliśmy skierowanie na badanie dna oka i zobaczymy potem co dalej. Jestem obstrachana że hej!!

Pamka na pewno wszystko będzie ok.

Oj ciekawa nocka nam się zapowiada przez debili puszczających petardy. Normalnie powinni wsadzać na 48 godzin tych co strzelają. Szymek spał dzisiaj w dzień 4 razy po..... 10 minut!!!!!!!!!!!! Za każdym razem wybudzało go strzelanie. No co za kretyni. Idą ulicą i rzucają petardy. Gdybym dorwała takiego to bym j.aja na żywca urwała normalnie.

Wybaczcie nie nadrobię, dziecię mnie wzywa bo znów przysnęło, zrobiłam przelewy, uslyszalam huk i za chwilę płacz. Lecę.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013!!!!!!!!!!!

Pamka
powodzenia w piątek!!

Rysica
super mała się prezentuje w spacerówce, chyba faktycznie czas najwyższy na bardziej "dorosły" dyliżans ;) No i śpiworek też ładnie pasuje :tak: PS. Jaka ona podobna do Ciebie, z dnia na dzień coraz bardziej :-)

Baby, jakoś tak smutno, że kończy się ten 2012 - rok, w którym przyszły na świat nasze dzieci :sorry2:

Ostatnia edycja:
Iwon ja wlasnie ogladalam zdjecia jak sie Nikos urodzil :)

macie takie zdjecia po wyciagnieciu z brzuszka ?? tak zaraz po jak jeszcze lezy Wam na brzuszku?

Pamka na pewno wszystko będzie ok.

Oj ciekawa nocka nam się zapowiada przez debili puszczających petardy. Normalnie powinni wsadzać na 48 godzin tych co strzelają. Szymek spał dzisiaj w dzień 4 razy po..... 10 minut!!!!!!!!!!!! Za każdym razem wybudzało go strzelanie. No co za kretyni. Idą ulicą i rzucają petardy. Gdybym dorwała takiego to bym j.aja na żywca urwała normalnie.

Wybaczcie nie nadrobię, dziecię mnie wzywa bo znów przysnęło, zrobiłam przelewy, uslyszalam huk i za chwilę płacz. Lecę.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013!!!!!!!!!!!
Ja sama tak niedawno strzelałam petardami z bratem :p biegaliśmy i strzelaliśmy ;) frajda była nieziemska! To było tak "niedawno"... jakieś 15 lat temu :sorry2:

Monika na szczęście nie budzi się od petard czy fajerwerków, a u nas to już od tygodnia strzelają :dry:

dziękujemy za życzenia i również życzymy NAJ na nowy rok :)
Iwon ja wlasnie ogladalam zdjecia jak sie Nikos urodzil :)

macie takie zdjecia po wyciagnieciu z brzuszka ?? tak zaraz po jak jeszcze lezy Wam na brzuszku?

Ja jaaa ja mam :) ale tu na pewno nie pokażę :p może na zonku ;)

Pamka
powodzenia w piątek!!

Rysica
super mała się prezentuje w spacerówce, chyba faktycznie czas najwyższy na bardziej "dorosły" dyliżans ;) No i śpiworek też ładnie pasuje :tak: PS. Jaka ona podobna do Ciebie, z dnia na dzień coraz bardziej :-)

Baby, jakoś tak smutno, że kończy się ten 2012 - rok, w którym przyszły na świat nasze dzieci :sorry2:

Dzięki :) faktycznie już super wygląda, bo jeszcze niedawno topiła się w tej spacerówce! Jutro spacer próbny! ;)

No smutno, że ten rok się kończy, mogę śmiało powiedzieć, że to był jeden z najpiękniejszych jakie do tej pory przeżyłam :) serio :)

Pamka - będzie wszystko dobrze, zobaczysz! :) Nie ma innej opcji :)

2013.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry