No hej baby,
wyspałam się, bo mieliśmy jedną pobudkę o czwartej i pospaliśmy do 7.30. Coraz lepiej
A ja już jestem od godzinki na porodówce z 4 cm rozw.
Spokój, skurcze jakby słabsze, chodzimy sobie z M. po pokoju i korytarzu, plotkuję ze swoją położną, która okazuje się być moją sąsiadką z bloku naprzeciw
Jednym słowem nuuuuda ;-)
Maćku gratki z okazji 6 m-cy :-) Ty już urodzisz za godzinę ;-)
Aga mój pije głównie wodę, a ile wypija, to ciężko powiedzieć. Dostaje zawsze między posiłkami i po i coś tam sobie dziamga z niekapka
Gdzieś czytałam, że soczku powinno się dawać max chyba 150 ml. A z innymi napojami (woda, herbatka) to chyba nie ma ograniczeń.
Katrina fajnie, że Kubuś dzielnie zniósł szczepienie
My też się trzy dni temu kłuliśmy i było ok
Aga, Kasieńka zdrówka dla maluszków!
Claudette miałyśmy podobną nockę, bo mój też spał od 19 i pierwsza pobuda o 4. Zmówili się?
Niespodzianka super że ząb na horyzoncie, zazdroszczę!
Ze sprzątaniem i gotowaniem jakoś sobie poradzisz, ale to pisanie jedną ręką na bb
Oj, ciężka sprawa
Muńka młoda jak młoda, ale czy MY damy Ci się dzisiaj spakować?
Rysica mój ma na razie jakiś dziwaczny kolor oczu. Bo niby nadal niebiesko-szare, ale już wokół źrenicy brązowe
Chyba powinien już mu się zmienić? Nie pamiętam kiedy K. miał już brązowe..
A jesli chodzi o wózek, to my trzymamy przed drzwiami na klatce schodowej, bo mamy sporo miejsca
Wprawdzie korytarz w mieszkaniu też mamy spory i wózek by nie zawadzał, tylko że nie chce nam się codziennie czyścić kół
BMR mój też chodzi spać o 19, zasypia sam