reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

no, co ? :-D idealna nazwa nie? :))

Muńka-
tak, jak reka odjął. Zabek sie przebil i dziecie znow spokojne. A tak to sie budzila co 1, 5 h , cycolila , a potem zamiast spac to se gadala...sama do siebie :), bo ja sie tylkiem odwracalam i spalam :))

hehe!:-) dałaś mi nadzieję ;-)

Lecę spać!

Iwon - a to nie Tobie przypadkiem odeszły wody w kuchni??

reklama
Iwon- w takiej chwili kanapki robilas???? szacun:-)

No, jak w filmach :-D;-)

Iwon - no to fajny miałaś wieczór, kurcze zazdroszczę!!! Chciałabym tak sobie kupić jakieś kosmetyki czy perfumy, i nie myśleć o kasie, ale niestety nie mogę sobie zaszaleć... Fajnie Ci :D

Ja tak zaszalałam po raz pierwszy odkąd mały się urodził, serio!

hehe!:-) dałaś mi nadzieję ;-)

Lecę spać!

Dobranoc :blink:

Jak tak czytam ile wasze spia w dzien to nie moge uwierzyc. Moj max godzine, 2-3x dziennie a ostatnio to pol godz mu czesto starcza! No ale za to w nocy spi 19.30-7:)
On jak nie śpi to się rozgląda i obserwuje, więc zakupy mogę robić, a w dużym markecie wchodząc przechodzę obok zabawek wsadzam mu do wózka grającą- świecącą i po zakupach w drodze do kasy oddaje.
Ja tez tak robie:) ale przyznaje bez bicia ze raz w ikei dalam mu szeleszczaca ksiazeczke i calkiem o tyym zapomnialam... Ksiazeczka jest z nami do dzis (jakbym nie pisala z komprki to bym wstawila zawstydzona minke!)
Munka ja tez wiecznie ten sam problem z zakupami. Wczoraj bylam w tkmaxx i kupilam malemu i corce kolezanki ciuszki. Dla siebie ogladalam bluze z futerkiem ale zal mi bylo kasy. Ale dzis wrocilam po ta bluze i zakupilam dwie:))) malemu nic!
A w ogole to jade wlasnie do poznania na swieta. Pakowanie malego na dwa tyg wyssalo ze mnie cala energie

acha i usmialam sie czytajac o waszych cyckach na wierzchu zarzyganych wlosach i o wciskaniu smoczka by uniknac ugryzienia... Soooorki! :):):)

Ostatnia edycja:
A w ogole to jade wlasnie do poznania na swieta. Pakowanie malego na dwa tyg wyssalo ze mnie cala energie

moja też w dzień nie śpi za dużo. A ja jadę w sobotę w kierunku Poznania do rodziców :-) będę 100km od Ciebie;-) i zazdroszczę, ze masz już za sobą pakowanie!!!

dobra, teraz idę naprawdę! :-D

Aga - u la la ale gaffa :-:)-:)-:)-(
wybaczysz?? zaćmienie chyba jakieś miałam :(
Wybaczone ::D
Ja juz oberwalam z 4 razy, ból straszny, chwilami boje sie karmic hahaha.
To mnie nastraszyłaś :no:ja tak chciałab aby miał jak najpóźniej zęby, a tu już mu się coś szykuje.

Dziewczyny ile piją wasze maluchy? Bo mój dziś wypił 90ml herbatki i 140ml soku jabłko-dynia-marchew dałam mu 90 pierw, ale płakał jak się skończył więc musiałam dolać. No i nie wiem, bo jak pije inne płyny to chyba mniej mleka i czy to dobrze:confused::confused::confused::confused:

Zgadza sie jak.wiecej sokow to mniej mleka i zaczniesz mniej produkowac. Na mojej rozpisce hipp dla karmionych mm jest ze w tym wieku oprocz mleka 150g soku lub przecieru owocowego. Wiec ja daje deserek i jak chce wiecej to wode.

Ja będę dawać ok od święta :) a na dobranoc dostaje jabłko do kaszki więc owoc jest hmm kiedyś mogłam rady dawać, a teraz :szok::szok:
Kurcze młody się obudził z katarem pół fridy :( czy zapaleniem oskrzeli można się zarazić ?

Od razu się przyznaje, ze nie udało mi się Was nadrobić - rozpisałyscie się jak za dobrych dawnych czasów, a ja nie miałam czasu tego wszystkiego czytac, a miałam zaległosci od 15 grudnia - sorry, ale juz bym sie chyba w ogóle nie położyła dziś spać.

Addiena - nam dzień przed skończeniem 6 m-cy wyszły dolne jedynki (obydwie).

Co do spania - to u nas od poczatku Kuba spał w dzień mniej więcej co dwie godziny po 15-30 min. - nadal tak jest. Za to pozmieniał sobie od 3 dni godziny spania nocnego.
Przedtem zasypiał ok. 21 i spał do 9, teraz zasypia ok. 21 prześpi godzinkę i grandzi do 0.00-0.30, a potem śpi do 11!! Ale jest niespokojny i dzis juz była znowu inna kupka, to może następne ząbki w natarciu...

Wczoraj byłam z Kubą na szczepieniu, bałam się trochę jego reakcji po, bo to były 3 kłucia (6 in 1, PCV i Men C), ale było OK. To najważniejsze.

Sorki, że tylko o nas, ale nie jestem w stanie Was nadrobić.

reklama
Witamy pierwsi z mega katarem :( i całą noc walczyłam z małym i fridą :( kur... święta idą, chrzest się zbliża więc on nie może być chory,

Do góry