reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - czekamy na fotkę:tak: Raczej na 100% Ci małej nie zaszczepią.

Aga - ale się wyspałaś!!!!:-p

Rysica - miłego spacerku!

MsMickey - kutasów dla Ciebie nie starczy jak będziesz tak szalała :-p:-p:-p

reklama
Muńka ;-);-);-);-);-)
Tak naprawdę to mogłam załadować te zdjęcia z tel a tu faktycznie, gdy chcę więcej na raz wrzucić, nie łączy się. Ale któż w to uwierzy, tylko jedno w głowie... :p:p:p

no i lipa, spacerku nie będzie, Miśka usnęła, już w połowie butl zaczęła odpływać i trzeć oczy, zaniosłam ją do łóżeczka, wytrąbiła prawie do końca na śpiocha i śpi... Jak się obudzi to pewnie obiadek, nasz obiad (mój i Szymka) i już będzie się ciemno robiło...

mąż dzisiaj do 22 w pracy :/ ale jutro wolne :D i choinkę będziemy ubierać :D ale w sobotę pracuje, i w pierwszy dzień świąt, chociaż niedzielę, wigilię i drugi dzień świąt ma wolny :) w drugi dzień świąt zobaczę córeczkę mojej siostry ciotecznej co urodziła niedawno, znaczy 24 listopada :D będzie miała już ponad miesiąc, ale fajnie :)

Dzięki dziewczyny w imieniu mojej Zołzi!

Dobrze mi idzie pakowanie.. prawie 2 prezenty za mną, ale co się dziwić jak tylko zaczęłam pakować to dama wstała. Po cichu liczę, że zaraz pójdzie w kimę znów, bo pojadła, popiła, kupę zrobiła to teraz nic tylko spać.. :sorry2:

Rysica też dziś planujemy ubierać choinkę jeśli ją kupimy :sorry2:

Muńka super pomocnica :-D

Aylin daj znać, co tam z małą! Skąd ta gorączka?
Josie współczuję @. Ja jeszcze szczęśliwie nie ;-)
Aga no proszę, jaka nocka - lepsza niż moje :tak: Możesz już wykorzystać naklejkę "pierwsza przespana noc" z albumu dziecka ;)

Hej, wróciłam.
Dziecię nie zaszczepione - kolejny termin na 7 lutego :)W ciągu 6 tyg przybrała 400 g. Niecałe.
Gorączka od zębów. Ale szczepić i tak nie wolno.
Lece odciągnac pokarm i do kina na 16 z moimi babami :)

Paaa

Witam
Ja oczywiście przelotem zaglądam do Was :szok:
Jeżeli chodzi o szałwię to ja ją piłam :-D:-):-D

Święta hmmmmmmmmm ja już od 5 lat nie mam świąt od kąd moja mama nie żyje. Teraz to już nie to, a jeżeli chodzi o prezenty my ich sobie nie robimy już od dawna tylko coś dzieciom się kupuje.
Ja na wigilię wybieram się do taty, zrobię jakieś 2 sałatki i to wszystko. Pierogi kupiłam a kilka szt uszek dostanę od chrzestnej. Tato ma zrobić jakieś śledzie barszcz i taka to będzie wigilia.

Poszłam dziś z mała do biedronki obadać co nowego się pokazało i oczywiście zakupiłam jej ośmiornicę, któraś z Was kiedyś wklejała linka że też takową zakupiła, ale ja nie mam siły do tej mojej dziadygi w sklepie normalnie robi mi takie awantury że miałam dość wszystkiego!!!!
Ja sobie nigdy nic z nią nie kupię ostatnio też byliśmy w galerii to nawet nie zdążyłam nic zobaczyć w żadnym sklepie i jak zawsze nie mam się w co ubrać, w przedciążowe ciuchy nie wchodzę a jak już w coś wejdę to wszystko w kolorze czarnym :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, pojawiam się i znikam, mam 3sekundy miedzy jedna zabawa a druga z Julciem i...pakowaniem walizek!
Jutro jedziemy do Polski i jestem mega szczęśliwa z wieeeelu powodow :tak::-D
Nie wiem jak to potem będzie z czasem, wiec chciałam...

Składamy najserdeczniejsze Życzenia Bożonarodzeniowe zeszłorocznym ciężarówkom a w tym roku już szczęśliwym mamusiom, ich pociechom i całym rodzinkom i w ogóle wszystkim dziewczynom w czerwca 2012.

Dzis patrzyłam na swojego Julcia i wierzyć nie mogę, ze rok temu było tak., dwa lata temu jeszcze inaczej..a dziś tak :tak:
Nasze dzieciaczki to dowód na to, ze cuda są na tym świecie! :tak:

Witam i ja
Normalnie rak nie czuje od noszenia mlodej:-( oby do jutra mezus dzisiaj ostatni dzien w morzu i 2tyg wolnego jjuuppii.

Wy tu o pakowaniu prezentow a ja jeszcze nic nie mam :-( ani prezentow ani jedzonka kupionego nic:-( nie wiem jak ja to wszystko ogarne w 1 dzien:baffled:
ojjjjjjjjj znowu jeczy

reklama
Oj tam Gkvip Ty nie dasz rady?

Pamiętaj tylko, że wg mnie w święta chodzi o to, żeby że sobą pobyc a nie wpierniczac caly czas. :-) w końcu to świeto rodziny i narodzenia dziecka, w cokolwiek tam dalej się wierzy. A jeśli nie, to zimowe przesilenie, dzień się wydłuża... wiosna za pasem:-):-)

Do góry