agaundpestka
Fanka BB :)
gkvip- na fb napisała, ze ok z małą, może i napisze, bo nie chce kopiować.
Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam
Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwon nie cztery a CZTERDZIEŚCI tysięcy:-) To się nazywa produkcja
aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczy dalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe
i do tego piszesz 40000 postWitam na 4000
Nie, bo jak zamawiałam to jeszcze nie byłoa zamawiałaś też świąteczną? :-)
Ja też poproszę o przepis tej rolady serowej!A chcę w tym roku zrobić klopsiki rybne w galarecie, też są pycha. Że nie wspomnę o roladzie serowej również w galarecie....mmmmm, pycha.
Gratki! :-)i moge wszem i wobec oglosic i sie pochwalic na tej 4000 stronie ze NIKOS RACZKUJE
Nie łyka wody jak jest na brzuchu?A jeśli chodzi o kąpanie w brodziku - ja mam wysoki brodzik i wody mo leję sporo. Kładę go na brzuch i jest cacy zabawa plus mycie oczywiście.
Czego nie robimy? ;-)a koniec swiata wlasnie Wy sie nie zaooarujecie ?
Serio?A z tym końcem świata to ludzie powariowali kupują zapasy jedzenia, butle gazowe itp :/
U nas był dzisiaj dokładnie taki scenaiusz - obudziła się o 1.30. Zjadła (znowu?), a później chulaj duszo... Udało mi się ją uśpić jakioś koło 3. A nowych zębów brakTak sobie myślę, że chyba jednak G budzi się tak przez zęby, a raczej ich brak... Rozmawiałam z przyjaciółką i jej córcia dokładnie tak samo przechodziła ząbkowanie. Często budziła się w nocy i niekoniecznie marudziła. Po prostu się wybudzała. Czasem 1,5 godziny wariowała u nich w łóżku i u nas jest podobnie od kilku nocy.
A z tym końcem świata to ludzie powariowali kupują zapasy jedzenia, butle gazowe itp :/