reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzień dobry :-D

No więc ten Mikołaj nawet się postarał. Leni wstała po 3, więc całkiem całkiem:-). Rano siuśki łapałam, mam nadzieję, że wyniki ok będą...

Muszę zrobić badania przed powrotem do pracy, ale średnio mi się chce wybierać do przychodni, ahh... :sorry2:

JA się wybieram do kosmetyczki w niedzielę wieczorem (no co, taki miała termin dla mnie:-D). Rzęski trzeba zrobić przed powrotem. W ogóle u mnie też open space, a teraz przyszły 4 nowe osoby jak mnie nie było i ciekawe gdzie wyląduję, bo jakieś rotacje porobili i mojego miejsca już nie ma, tzn. jest zajęte :sorry2:. Chyba, że boss odstąpi mi swoje biuro :-D

Kasienka wrzuć filmik z raczkiem!!!! :blink:

Aga wiesz jak to mówią 'nigdy nie mów nigdy'. Życie płata różne figle.. :happy2:

Miśki u mnie na szczęście przedświąteczny luz, prezenty się pakują i tyle. U mnie kucharzy się minimalnie, tylko na wigilię w zasadzie. Mi to odpowiada, bo potem i tak wszyscy stękają, że pełni i jeść nie chcą.

Idę się wykąpać, póki Zołzia poskromiona :cool2:

hej u mnie nocka ok,pobudka o 5 :-) później 7
no i zaczynam świąteczne gotowanie dziś uszka będę lepić :-D przychodzi szwagierka z córą i je angażuje w robote
aga dzięki jeszcze raz za wiadomość
buziaki i miłego dnia

Hej,

nocka w miarę, ale co z tego jak młody od rana daje do wiwatu :confused2::confused2::confused2:
Właśnie go położyłam na drzemkę, zobaczymy czy nie będzie buntu.

Iwon nie cztery a CZTERDZIEŚCI tysięcy:-) To się nazywa produkcja:p

Aaaa, no to jeszcze piękniej ;-) A 40 tysięczna była chyba claudette?A z tymi stronami, to chyba jest tak, że zależy od ustawień. Ja zdaje się zmieniałam kiedyś gdzieś w ustawieniach, żeby mieć więcej postów na stronie.

aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczy ;) dalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie ;) więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy ;) także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe

No pewnie, że tak :-) Będzie śliczności za mamusią :cool2:

Claudette no to &&&&& za wyniki :tak:

Siula zrób trochę uszek dla mnie ;) Ale bym sobie dzisiaj zjadła z barszczykiem, mniam :-p

i do tego piszesz 40000 post :)

Witam
Sorki ze dopiero dzisiaj ale pozno wrocilismy i tak :
stopa ogolnie ok tzn jest minimalne pekniecie jednej z kostek ale nic z tym robic nie beda bo twierdza ze to samo u tak malych dzieci sie zagoji. Po za tym trzymali nas tak dlugo bo sprawdzali wszystko bo ja nie bylam w stanie powiedziec czy uderzyla glowa lub inna czescia ciala. Obawiali sie uszkodzenia zeber tak wiec przeswietlili ja cala, porobili wszystkie mozliwe badania krwi i moczu, miala usg narzadow wewnetrznych, bo podejrzewali ze cos moze byc :( po tego typu upadku. W szpitalu zauwazyli ze ma guza na glowie wiec od razu podejrzenie wstrzasienia mozgu :( popodlaczali ja pod jakies aparatury i obserwowali. A ze ona przeziebiona to od razu tym sie zajeli. wypisali nas do domu ale jutro rano ma przyjsc pielegniarka aby ja zbadac i znwu pobrac krew i mocz i tak bedzie przychodzic przez kilka dni. Rowniez mnie przebadali bo z tych nerwow to zaczelo mi sie w glowie krecic i zaczelam sie kiwac na nogach, wiec pobrali mi krew i mocz i okazalo sie ze amenia :eek: ale to juz nie wazne. Najwazniejsze ze Mia ok.
Dzieki za kciukasy na bank przyniosly efekt :)

Ide zrobic kawusie i czekam na pielegniarke :)

Aga wyglada bosko :) i mam nadzieje ze jednak sie mylisz co do jedynaka smutno byc jedynakiem :) a moze rafi sie taki wspanialy facet i bedzie jeszcze cora :) nie ma sie co zarzekac :)

Muńka wspolczuje przebudzen ale wyjda w koncu

Iwon postow mamy ponad 40000 :p moze masz inaczej usawione ilosc wyswietlanych postow :) i jak mi sie uda go nakrecic to wrzuce :)

a nocka u nas taka ze od 00:22 maaaasakra ... nie dostal nic przeciwbolowego dzisiaj i juz widac roznice ... czekam na zabki z utesknieniem :) i marudzi marudzi marudzi grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dzień dobry!
Wczoraj chciałam zajrzeć wieczorem, ale mi neta wcięło :confused2: Dobrze, że za dużo nie naprodukowałyście.

BMR ja kupuje zawsze żelatynę z przyprawami - smak idealny i nie trzeba kombinować :tak:
a zamawiałaś też świąteczną? :-)
Nie, bo jak zamawiałam to jeszcze nie było :no:
A chcę w tym roku zrobić klopsiki rybne w galarecie, też są pycha. Że nie wspomnę o roladzie serowej również w galarecie....mmmmm, pycha.
Ja też poproszę o przepis tej rolady serowej!

i moge wszem i wobec oglosic i sie pochwalic na tej 4000 stronie ze NIKOS RACZKUJE :D:D:D:D:D:D:D
Gratki! :-)
A jeśli chodzi o kąpanie w brodziku - ja mam wysoki brodzik i wody mo leję sporo. Kładę go na brzuch i jest cacy zabawa plus mycie oczywiście.
Nie łyka wody jak jest na brzuchu?

a koniec swiata wlasnie Wy sie nie zaooarujecie ?
Czego nie robimy? ;-)

A z tym końcem świata to ludzie powariowali kupują zapasy jedzenia, butle gazowe itp :/
Serio? :eek:

Tak sobie myślę, że chyba jednak G budzi się tak przez zęby, a raczej ich brak... Rozmawiałam z przyjaciółką i jej córcia dokładnie tak samo przechodziła ząbkowanie. Często budziła się w nocy i niekoniecznie marudziła. Po prostu się wybudzała. Czasem 1,5 godziny wariowała u nich w łóżku i u nas jest podobnie od kilku nocy.
U nas był dzisiaj dokładnie taki scenaiusz - obudziła się o 1.30. Zjadła (znowu?), a później chulaj duszo... Udało mi się ją uśpić jakioś koło 3. A nowych zębów brak :confused2:

I marudzi od samego rana. A tyle roboty w domu...

Kasienka - gratki dla Nikosia :) zdolniacha :)

siula - ja tez poprosze troche tych uszek :)

Mia budzila sie co chwile ale jej wybaczam po tym co przeszla miala prawo.

Wy tu o swiatach i przygotowaniach a ja jeszcze nawet zakupow nie mam zrobionych :-( totalnie nic:-( dopiero w sobote ruszamy do glasgow i nie woeim czy uda sie wrocic w sobate czy dopiero w niedziele:eek: Ciekawe kiedy ja wszystko pogotuje:confused:

Miski 2 w tym roku tez swieta u nas. I juz mi sie odechciewa :/ Juz trzeci raz bede szla na swiateczne zakupy. Ale chyba nie dzis, bo pada.

Gkvip dobrze, ze z malutka ok. Ale musialas miec stresa :/ Napisz nam co i jak.

Munka no to jutro puchowa kurtka i dawaj do sklepow :p Zeby Ci tylko wszystkiego nie wykupili ;) Ostatnio jak polazlam kupic spiochy dla mlodego (to byla chyba sobota) to byly tak przebrane, ze ledwo cos w odpowiednim rozmiarze znalazlam :confused2:

Aga sliczny chlopczyk Ci rosnie :) I ja tez nie planuje drugiego dziecia :p Wczesniej chcialam dwojke, ale mi przeszlo ;) Moze jeszcze zmienie zdanie.

Rysica ahhh kusisz ta pizza.

Kasienka gratuluje raczkowania :) Alez ten Nikos szaleje :D

Pamka, Iwon u mnie opcja awaryjna jest zupa pomidorowa z serem :p

Iwon pokrowiec najbardziej podoba mi sie ten bialy z zapieciem na magnes wiec kompletnie niepraktyczny :p

Waris dobrze, ze juz z malzem rozmawiasz. Dokladnie tak jak mowisz: swieta ida, czas wybaczania ;)

Josie a kiedy maz wraca ? Oby szybko, cobys czas na bb miala :)

Aylin jak juz bedziesz po kosmetyczce i w ogole odpicowana to wrzuc zdjecie. Jestem ciekawa Twojej nowej fryzury - moze mnie zmobilizuje coby sie ogarnac :confused2:

Zaraz napisze co u mnie tylko wyjca ogarne :confused2:

reklama
Do góry