gkvip2505
Fanka BB :)
... Napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr :-d
:-d :-d :-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... Napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr :-d
Muńka - a smarujesz mu czymś dziąsełka? Monika tak miała, że jak jej miały wyjść ząbki to rozbudzała się nad ranem, 4-5 nad ranem, i co chwila marudziła i smoka jej pchałam do buzi, gdzie nigdy w nocy tego nie robię, ale tylko to ją uspakajało. Minęło jak ręką odjął jak ząbki wyszły.
Muńka szkoda, że zakupy nie po Twojej myśli, a już myślałam, że zaraz nam się tu pochwalisz jakimś niekapkiem, śpiochem czy czymś innym
Jeśli chodzi o filmy, to często mamy w weekendowe wieczory oglądactwo. Lubimy to
Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam
Dzień dobry
No więc ten Mikołaj nawet się postarał. Leni wstała po 3, więc całkiem całkiem:-). Rano siuśki łapałam, mam nadzieję, że wyniki ok będą...
Munka no to jutro puchowa kurtka i dawaj do sklepow Zeby Ci tylko wszystkiego nie wykupili Ostatnio jak polazlam kupic spiochy dla mlodego (to byla chyba sobota) to byly tak przebrane, ze ledwo cos w odpowiednim rozmiarze znalazlam
... napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr
Poza tym chyba Wam nie pisalam, ale dostalam list ze szpitala (mialam usg dowcipne i dopupne), ze wszystko ok, ale przy nastepnym dziecku odradzaja porod sn i zalecaja cc. Ide bo mmmmeeeeem mmmmeeeeem
Zaraz idziemy na szczepienie, zobaczymy ile mały waży i podpytam o to i owo (mam już listę ).
... napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr