reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
W trakcie produkcji posta, naskrobalyscie kolejna strone :p

Gkvip niedobrze z ta anemia :no: Musisz sie wziac za siebie - witaminki, zdrowe jedzonko...

Iwon ale sie usmialam :D

No wiec tak: maly kontynuuje marudzenie, buczenie, jeczenie, a mi siadaja nerwy... Jeszcze pogoda taka, ze wyjsc nigdzie nie mozna :/
Swieta jak pisalam beda u nas, ale z buczyslawem malo co mozna zrobic, a L zostaje na nadgodzinach do pozna. Bede miala jakies 3 dni zeby wszystko ogarnac :confused2:
Poza tym chyba Wam nie pisalam, ale dostalam list ze szpitala (mialam usg dowcipne i dopupne), ze wszystko ok, ale przy nastepnym dziecku odradzaja porod sn i zalecaja cc. Ide bo mmmmeeeeem mmmmeeeeem

Gkvip - uff. No i dobrze, że mała była pod kontrolą. Nie ma tego złego, przynajmniej ją na wskroś przebadali. A Ty kochana bierz się za siebie, anemia to nie żarty!

Niespodzianka
no mi też ten biały najbardziej się spodobał, ale dziewczyny brutalnie mnie ocuciły z tej miłości ;-)
I witaj w klubie mam marudzących dzieci :rolleyes2: Ja też się wkurzam na mojego bąbla od rana :zawstydzona/y:
Ale to chyba z niewyspania, bo właśnie się obudził z drzemki i grzecznie gaworzy w łóżeczku ;)

Hatszept się wczoraj nie zameldowała.. oho, witaj praco :sorry2:

Zaraz idziemy na szczepienie, zobaczymy ile mały waży i podpytam o to i owo (mam już listę :-p).

Ostatnia edycja:
Niespodzianka kiedys im przejdzie :p

Iwon trzymam kciuki zeby bylo bez placzu :)

chcialam nakrecic Nikosia no i krecilam a przynajmniej tak mi sie wydawalo bo nie wlaczylam play :| ale nic straconego bo zamiast raczkowac to patrzyl sie jak na ufo bo zeby akurat mylam i urban mialam na glowie z recznika

Kolejny dzionek z planami zakupowymi :-) no i prezenty zaczęłam pakować i obiecałam sobie, że wejdę do Was dopiero jak skończę...hhmm...tylko jeden prezent jest zapakowany:eek: jak to się stało, że się tu znalazłam:confused::confused::confused:

Muńka - a smarujesz mu czymś dziąsełka? Monika tak miała, że jak jej miały wyjść ząbki to rozbudzała się nad ranem, 4-5 nad ranem, i co chwila marudziła i smoka jej pchałam do buzi, gdzie nigdy w nocy tego nie robię, ale tylko to ją uspakajało. Minęło jak ręką odjął jak ząbki wyszły.

Mu nie smaruje, bo mąż nie potrzebuje, ale Gabrysi tak :-D:-D:-D

Muńka szkoda, że zakupy nie po Twojej myśli, a już myślałam, że zaraz nam się tu pochwalisz jakimś niekapkiem, śpiochem czy czymś innym ;)
Jeśli chodzi o filmy, to często mamy w weekendowe wieczory oglądactwo. Lubimy to :cool2:

My też uwielbiamy takie seanse. Mamy pod blokiem wypożyczalnie, więc czasem coś wypożyczymy, no albo w necie :-)
Mam nadzieję,że dziś sie pochwalę jakimś zakupem :tak:

Witam, dlaczego ja mu tej kaszki nie dałam :no:

aż tak źle?
Dzień dobry :-D
No więc ten Mikołaj nawet się postarał. Leni wstała po 3, więc całkiem całkiem:-). Rano siuśki łapałam, mam nadzieję, że wyniki ok będą...

:-):-)
no to &&&&

Munka no to jutro puchowa kurtka i dawaj do sklepow :p Zeby Ci tylko wszystkiego nie wykupili ;) Ostatnio jak polazlam kupic spiochy dla mlodego (to byla chyba sobota) to byly tak przebrane, ze ledwo cos w odpowiednim rozmiarze znalazlam :confused2:

nie dołuj mnie, bo muszę jeszcze ciepłego pajaca chrześniakowi kupić, a jeździć po mieście nie zamierzam...hhmm...właśnie mi się przypomniało, że mam tuż przy bloku komis dziecięcy i są ciuszki używane i nowe!! że ja o tym zapomniałam!! i generalnie wsio tam jest:wściekła/y: ale ze mnie gapa!!

... napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr :-D

:-D:-D:-D

Poza tym chyba Wam nie pisalam, ale dostalam list ze szpitala (mialam usg dowcipne i dopupne), ze wszystko ok, ale przy nastepnym dziecku odradzaja porod sn i zalecaja cc. Ide bo mmmmeeeeem mmmmeeeeem

najważniejsze, że wsio oki:tak:

Zaraz idziemy na szczepienie, zobaczymy ile mały waży i podpytam o to i owo (mam już listę :-p).

&&&&&

hatszept - gdzie jesteś??:-) no wiem, wiem, teraz w pracy. Ale my się natrętne zrobiłyśmy nie?? jeden dzień kogoś nie ma na forum i już list gończy!

Gocha medytuje nad grzechotą :-)

I iska Jozefinę:p

Załączniki

• 2012-12-18 14.14.17.jpg
    2012-12-18 14.14.17.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo ladna Gocha :) I calkiem niezla klacz ;) Widze, ze Zofia tez sie do zdjecia zalapala.

Jednak wyszlam z domu... deszcz mi grzywe pokrecil, ale odetchnelam. Mlody zaliczyl drzemke, a ja zakupy w markecie. Dobrze, ze ludzi nie bylo za duzo. Teraz w zwiazku z moja dietka robie kopiec kreta. Ale to dla L - ja tylko popatrze :-);-):-)

Do góry