reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Agaundpestka - aaaaaaaaaaaaaa jaki on boski! no nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! CUDO!!!!!!!!!!
no wiem, teraz inaczej, ale każdy etap ma swoje uroki
ale jak się stęsknisz za takim maluszkiem to machniesz mu siostrzyczkę i będzie git
Muńka - a smarujesz mu czymś dziąsełka? Monika tak miała, że jak jej miały wyjść ząbki to rozbudzała się nad ranem, 4-5 nad ranem, i co chwila marudziła i smoka jej pchałam do buzi, gdzie nigdy w nocy tego nie robię, ale tylko to ją uspakajało. Minęło jak ręką odjął jak ząbki wyszły.
ale jak się stęsknisz za takim maluszkiem to machniesz mu siostrzyczkę i będzie git
Muńka - a smarujesz mu czymś dziąsełka? Monika tak miała, że jak jej miały wyjść ząbki to rozbudzała się nad ranem, 4-5 nad ranem, i co chwila marudziła i smoka jej pchałam do buzi, gdzie nigdy w nocy tego nie robię, ale tylko to ją uspakajało. Minęło jak ręką odjął jak ząbki wyszły.
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Fanka BB :)
On będzie jedynakiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ma braci ciotecznych i siostrzenicy córcie i to mu musi wystarczyć.Agaundpestka - aaaaaaaaaaaaaa jaki on boski! no nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! CUDO!!!!!!!!!!
Rysica
On będzie jedynakiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ma braci ciotecznych i siostrzenicy córcie i to mu musi wystarczyć.
zarzekałam się jak żaba błota jeszcze 2 lata temu, że Szymek będzie jedynakiem! i co??? i niedługo potem już pragnęłam dziecka drugiego
agaundpestka
Wiesz u mnie inna sytuacja, kiedyś marzyłam o 3dzieciaków, a teraz jeden facet w życiu mi wystarczyzarzekałam się jak żaba błota jeszcze 2 lata temu, że Szymek będzie jedynakiem! i co??? i niedługo potem już pragnęłam dziecka drugiego
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Oj baby, baby, szukam tej 4 tysięcznej strony i nic nie widzę, bo u mnie stron 2000 jak w mordę strzelił. No i okazuje się, że to nie strona tylko post! Post kochane - mamy ich ponad 4000
Gkvip co z małą??
Pamka u mnie naleśniki też są zawsze opcją awaryjną i jak mi się nie chce gotować ;-) A moje chłopaki jeszcze mnie po rękach za nie całują, bo uwielbiają słodkie
Rysica piiiizzaaaa, ja też chcę (no może już nie o tej porze )
Muńka szkoda, że zakupy nie po Twojej myśli, a już myślałam, że zaraz nam się tu pochwalisz jakimś niekapkiem, śpiochem czy czymś innym
Jeśli chodzi o filmy, to często mamy w weekendowe wieczory oglądactwo. Lubimy to
Aylin kosmetyczka z dostawą do domu, fiu, fiu
Ja jestem już umówiona z dziewczyną od pazurków na koniec grudnia, do tego fryzjer i wracam do pracy jak ta lala
Kasieńka wrzuć koniecznie film z raczkującym Nikosiem!
Aga fajnie, że kaszkowy zapychacz się sprawdza ;-) A ile mu dajesz kaszki i w butli czy łyżeczką?
Przesłodki Antoś w tej futrzanej czapie
A sytuacja w życiu jeszcze może Ci się dziesięć razy zmienić Rysica ma rację, nie ma się co zarzekać. Na pewno za jakiś czas znajdziesz swojego rycerza i machniecie jakąś siostrzyczkę dla Antka
Gkvip co z małą??
Pamka u mnie naleśniki też są zawsze opcją awaryjną i jak mi się nie chce gotować ;-) A moje chłopaki jeszcze mnie po rękach za nie całują, bo uwielbiają słodkie
Rysica piiiizzaaaa, ja też chcę (no może już nie o tej porze )
Muńka szkoda, że zakupy nie po Twojej myśli, a już myślałam, że zaraz nam się tu pochwalisz jakimś niekapkiem, śpiochem czy czymś innym
Jeśli chodzi o filmy, to często mamy w weekendowe wieczory oglądactwo. Lubimy to
Aylin kosmetyczka z dostawą do domu, fiu, fiu
Ja jestem już umówiona z dziewczyną od pazurków na koniec grudnia, do tego fryzjer i wracam do pracy jak ta lala
Kasieńka wrzuć koniecznie film z raczkującym Nikosiem!
Aga fajnie, że kaszkowy zapychacz się sprawdza ;-) A ile mu dajesz kaszki i w butli czy łyżeczką?
Przesłodki Antoś w tej futrzanej czapie
A sytuacja w życiu jeszcze może Ci się dziesięć razy zmienić Rysica ma rację, nie ma się co zarzekać. Na pewno za jakiś czas znajdziesz swojego rycerza i machniecie jakąś siostrzyczkę dla Antka
Ostatnia edycja:
MsMickey
Iwon nie cztery a CZTERDZIEŚCI tysięcy:-) To się nazywa produkcja
Rysica
ja mam 4 tysiące stron postów pewnie około 40 tysięcy
aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczy dalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe
aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczy dalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Ja tez mam 4tys stron, a postów 40 022.
Co do małego to kleik robię mu na 120-140wody i sypię na gęsto do tego ścieram jabłko, albo gotuje jabłko jak się rozgotuje to do tej wody wsypuje kleik- pycha jemy tylko łyżeczką, muszę kupić smoczek, bo nawet nie mamy :/ dziś nie dostał kaszki więc nocka może być ciekawa.
Co do małego to kleik robię mu na 120-140wody i sypię na gęsto do tego ścieram jabłko, albo gotuje jabłko jak się rozgotuje to do tej wody wsypuje kleik- pycha jemy tylko łyżeczką, muszę kupić smoczek, bo nawet nie mamy :/ dziś nie dostał kaszki więc nocka może być ciekawa.
reklama
gkvip - co z małą???? Odezwij się.
polaa - doczytałam, że jesteście już w domku. Super, że teściowa ma się tak dobrze
Ja kompletnie nie mam czasu - święta jak co roku u mnie. I wiecie mam dość przygotowań, pakowań prezentów i kucharzenia. Chciałabym pójść do kogoś na gotowca i niczym się nie przejmować.
A najlepiej wyjechać. I to sama ;-)
Zmykam spać. Dobranoc
polaa - doczytałam, że jesteście już w domku. Super, że teściowa ma się tak dobrze
Ja kompletnie nie mam czasu - święta jak co roku u mnie. I wiecie mam dość przygotowań, pakowań prezentów i kucharzenia. Chciałabym pójść do kogoś na gotowca i niczym się nie przejmować.
A najlepiej wyjechać. I to sama ;-)
Zmykam spać. Dobranoc