reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Waris - tez slyszalam teorie,ze im pozniej tym lepiej,ciekawe czy to prawda.
No i kolejna pobudka G z placzem...normalnie dziecka nie poznaje! Bidulka.

reklama
Agaundpestka - aaaaaaaaaaaaaa jaki on boski! no nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! CUDO!!!!!!!!!!

no wiem, teraz inaczej, ale każdy etap ma swoje uroki :D

ale jak się stęsknisz za takim maluszkiem to machniesz mu siostrzyczkę i będzie git ;)

Muńka - a smarujesz mu czymś dziąsełka? Monika tak miała, że jak jej miały wyjść ząbki to rozbudzała się nad ranem, 4-5 nad ranem, i co chwila marudziła i smoka jej pchałam do buzi, gdzie nigdy w nocy tego nie robię, ale tylko to ją uspakajało. Minęło jak ręką odjął jak ząbki wyszły.

Ostatnia edycja:
Agaundpestka - aaaaaaaaaaaaaa jaki on boski! no nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! CUDO!!!!!!!!!!

no wiem, teraz inaczej, ale każdy etap ma swoje uroki :D

ale jak się stęsknisz za takim maluszkiem to machniesz mu siostrzyczkę i będzie git ;)
On będzie jedynakiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ma braci ciotecznych i siostrzenicy córcie i to mu musi wystarczyć.

Oj baby, baby, szukam tej 4 tysięcznej strony i nic nie widzę, bo u mnie stron 2000 jak w mordę strzelił. No i okazuje się, że to nie strona tylko post! Post kochane - mamy ich ponad 4000 :tak::-p:rofl2:

Gkvip co z małą??

Pamka
u mnie naleśniki też są zawsze opcją awaryjną i jak mi się nie chce gotować ;-) A moje chłopaki jeszcze mnie po rękach za nie całują, bo uwielbiają słodkie :-D

Rysica piiiizzaaaa, ja też chcę (no może już nie o tej porze :-p)

Muńka
szkoda, że zakupy nie po Twojej myśli, a już myślałam, że zaraz nam się tu pochwalisz jakimś niekapkiem, śpiochem czy czymś innym ;)
Jeśli chodzi o filmy, to często mamy w weekendowe wieczory oglądactwo. Lubimy to :cool2:

Aylin kosmetyczka z dostawą do domu, fiu, fiu :-D
Ja jestem już umówiona z dziewczyną od pazurków na koniec grudnia, do tego fryzjer i wracam do pracy jak ta lala :rofl2:

Kasieńka wrzuć koniecznie film z raczkującym Nikosiem! :tak:

Aga fajnie, że kaszkowy zapychacz się sprawdza ;-) A ile mu dajesz kaszki i w butli czy łyżeczką?
Przesłodki Antoś w tej futrzanej czapie :-D
A sytuacja w życiu jeszcze może Ci się dziesięć razy zmienić ;) Rysica ma rację, nie ma się co zarzekać. Na pewno za jakiś czas znajdziesz swojego rycerza i machniecie jakąś siostrzyczkę dla Antka :cool2:

Ostatnia edycja:
ja mam 4 tysiące stron :p postów pewnie około 40 tysięcy ;)

aaa Iwon - Monika ma jaśniejsze oczy ;) dalej na żywo są szare, ale na zdjęciach bardziej niebieskie ;) więc brązowych nie będzie i już się z tym pogodziłam, będą jakieś jasne, ale i tak są piękne bo mają cudny kształt i piękne brwi i rzęsy ;) także żebyś wiedziała, że już mi przeszło hehehehe

Ostatnia edycja:
Ja tez mam 4tys stron, a postów 40 022.

Co do małego to kleik robię mu na 120-140wody i sypię na gęsto do tego ścieram jabłko, albo gotuje jabłko jak się rozgotuje to do tej wody wsypuje kleik- pycha :) jemy tylko łyżeczką, muszę kupić smoczek, bo nawet nie mamy :/ dziś nie dostał kaszki więc nocka może być ciekawa.

reklama
gkvip - co z małą???? Odezwij się.

polaa - doczytałam, że jesteście już w domku. Super, że teściowa ma się tak dobrze :tak:

Ja kompletnie nie mam czasu - święta jak co roku u mnie. I wiecie mam dość przygotowań, pakowań prezentów i kucharzenia:baffled:. Chciałabym pójść do kogoś na gotowca i niczym się nie przejmować.
A najlepiej wyjechać. I to sama ;-)

Zmykam spać. Dobranoc

Do góry