reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wiecie co dziewczyny - przeczytałam Was i nadrobiłam i połowę pozapominałam

Gratulacje dla półroczniaków - moja sobie jeszcze poczeka hahahaha

Nikosiowi gratuluję raczkowania

gkvip - ja nienawidzę schodów! Ja przez głupie schody miałam 2 operacje i 3 razy miałam kostkę skręconą, ale tego NIE DA SIĘ przewidzieć ani uniknąć!!! Więc tylko mi się tu proszę nie dołować, dajcie koniecznie znać, co i jak...
bidulka, nie dość, że przeziębiona to jeszcze to... strasznie Wam współczuję... nawet sobie nie wyobrażam co musisz teraz czuć!!!

ja się nażarłam pizzy pod korek, od razu humorek lepszy :D Niestety na zakupy nie udało nam się pojechać.... inną razą ;)

agaundpestka - ale bzdury piszesz :p zawsze będzie się lubił tulić, przytulać, wariować a im starszy tym więcej frajdy!!! Teraz jest mega frajda jak się z Szymkeim po podłodze turlamy czy na ręce biorę (jak siedzę) i a to nim trzącham a on się rechocze, albo jak go na barana noszę czy coś w tym stylu, albo jak jeździ na mnie jak na koniku - no z takim starszym też niezły fun jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga może nie tak szybko każe Ci się odwalic :p Bylebys mu obciachu nie robiła przy kolegach...;-)

Ludzie dostają wariactwa przed każdym długim weekendem. Wg mnie jest coraz gorzej:-(

Muńka pamiętaj, że po świętach idziemy na basen. W końcu. Tzn jakbyś nie wiedziała :p

Ciekawe jak Hatszept w pracy...

GKVIP odezwij się&&&

6miesięczny koszałek-opałek :)
2ln8gw0.jpg

Rysica - mmmmm pizza, jak ja jej dawno nie jadłam!

Muńka pamiętaj, że po świętach idziemy na basen. W końcu. Tzn jakbyś nie wiedziała :p

Koniecznie!! tylko, że mnie między świętami nie ma, będę dopiero po Nowym Roku. Tak, czy inaczej moim założeniem było, że wracam do Wawy i pierwsze co to basen!!:-) a jak jeszcze towarzystwo doborowe, to tym bardziej;-)

6miesięczny koszałek-opałek :)
2ln8gw0.jpg

boooska fota! :-D

Rysica wiem, bo ja zawsze się wydurniałam i wariowałam z mamuśką, ale chodzi mi o to hmm nie wiem jak napisać, ze teraz jest taki mały, ze mogłabym go zjeść :D

Tak sobie myślę, że chyba jednak G budzi się tak przez zęby, a raczej ich brak... Rozmawiałam z przyjaciółką i jej córcia dokładnie tak samo przechodziła ząbkowanie. Często budziła się w nocy i niekoniecznie marudziła. Po prostu się wybudzała. Czasem 1,5 godziny wariowała u nich w łóżku i u nas jest podobnie od kilku nocy. Niech się w końcu chociaż jeden pokaże, to wtedy będę mogła się trochę pocieszyć z tej sytuacji :-D:-)

Tak sobie myślę, że chyba jednak G budzi się tak przez zęby, a raczej ich brak... Rozmawiałam z przyjaciółką i jej córcia dokładnie tak samo przechodziła ząbkowanie. Często budziła się w nocy i niekoniecznie marudziła. Po prostu się wybudzała. Czasem 1,5 godziny wariowała u nich w łóżku i u nas jest podobnie od kilku nocy. Niech się w końcu chociaż jeden pokaże, to wtedy będę mogła się trochę pocieszyć z tej sytuacji :-D:-)

Ja dziś byłam u koleżanki i jej synek też się tak wybudzał dziś od 2-3:30 nie spał, a rano ząbka znalazła.

Ja jakoś specjalnie nie czekam na te zęby :D jakoś boję się kontaktu ząb-cyc :cool:

Ja dziś byłam u koleżanki i jej synek też się tak wybudzał dziś od 2-3:30 nie spał, a rano ząbka znalazła.
Ja jakoś specjalnie nie czekam na te zęby :D jakoś boję się kontaktu ząb-cyc :cool:

ja też nie czekałam dopóki nocki zaczęły dawać mi w kość i jak tak będzie przy każdym wychodzącym kasowniku, to chyba zacznę pić... :-)

Witam wieczorem
Ja dziś całe popołudnie spędziłam na zakupach, najpierw z mama a później jeszcze z mężem, chciałam kupić męża siostrzencom podswietlany globus ale nie znaleźliśmy takiego politycznego były same geograficzne i chciał nie chciał w końcu zamówiłam przez allegro mam nadzieje ze przyjdzie na czas.
Do mojego gada zaczęłam się odzywać w końcu idą święta i jutro chce iść do spowiedź aby mieć z głowy i nie stać poźniej w tasiemcach.
Gvkip daj znac bo martwimy się o Mie, trzymam kciuki aby nic jej nie było.
MsMickey Agaundpestka gratki dla polroczniakow waszych
Edek a ja chce aby jak najpóźniej jej wyszły, mojej siostrze wyszły jak miała 11mscy i nie ma próchnicy wcale.

Ostatnia edycja:
reklama
Aga cudowny ten Twoj Antos.

Waris ja tez z tych szczesliwcow co problemow z zebami nie maja a pierwszy zab mialam 2 dni przed skonczeniem 11 miesiecy. I na swoje 32 lata mam 3 plomby i to takie tyci tyci, w tym jedna dziura odkryta dopiero jak zeby wyprostowalam aparatem bo wczesniej to tak ukryta byla przez te moje krzywulce.
Ale jest tez wlasnie minus mocnych zebow. Ja mialam juz wszystkie stale zeby ale tez i mleczaki nie wypadly do konca i tylko sie przesuwaly na podniebienie wiec praktycznie kazdy musial byc usuwany przez dentyste. No i przez te opoznienia stale zeby nie mialy gdzie rosnac i ponachodzily na siebie. Wyprost ich kosztowal mnie ponad 12 tys. i boje sie ze u mlodego tez nas to czeka jesli ma po mnie zeby. K twierdzi ze taniej bym se cycki powiekszyla :)

Obejrzalam Chirurgow i czuje niedosyt. A kolejny odcinek dopiero 10 stycznia buuuuuuuuu.

Ostatnia edycja:
Do góry