reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Czekam i czekam by być na str. 4000 ale chyba się nie doczekam.

Dzieć śpi ale problemy z zasypianiem były więc już wyobrażam sobie nockę.

Iwon kup czarne opakowanie na tel to będzie pasować do wszystkiego ale czarne ciężko w torebce znaleźć:-D

Ja dziś też laba- idę tylko parę naleśników usmażę mojemu coby miał co zjeść jak z pracy wróci, kąpiel i idę w objęcia Morfeusza bo tylko o nim ostatnio marzę...

reklama
Jestem, czekam na pizzę ;) bo od 12 nie jadłam! Po dentyście trochę obolała, ale do jutra ma przejść, bo przecież wszystko tam ruszone, ale mam plombę w końcu a nie lekarstwo. Właściwie nawet nie wiem, czy to ząb boli, bo raczej miejsce wkłucia znieczulenia :/ i zawias (robiona była dolna 7ka)
brrrr nienawidzę dentystów!!!

Monika śpi, Szymek w wannie, późno dzisiaj wróciliśmy, ale mnie chyba depresja zimowa łapie, a raczej "nic-mi-się-nie-chce".....

rany jaka ja głodna!

Ja robię z drobiu (kurczak lub indyk) plus marchewka, groszek zielony, pieczarka marynowana, jajko, jak lubisz to może tez byc kukurydza.

A chcę w tym roku zrobić klopsiki rybne w galarecie, też są pycha. Że nie wspomnę o roladzie serowej również w galarecie....mmmmm, pycha.

Ale jak tą galaretę robisz? Bo ja nie umiem. Czy mogę prosić dokładny przepis??? Łącznie jak przygotować mięso :)
I na roladę serową też bo właśnie poczułam jaka jestem głodna :)

No to sobie zrobiłam zamierzone zakupy...pojechałam do najbliższej galerii (jedna z mniejszych i przeważnie luźniej) i nie wjechałam nawet na parking!!!!! co Ci ludzie robią o tej godzinie w sklepach??:-D:-D:-D mogłam zaparkować gdzieś dalej, ale kutwa ubrałam się lekko, bo myślałam, że w podziemny wjadę a tu lipa!!! bałam się, że za bardzo mnie wymrozi,a chcę być zdrowa na święta. Nie pozostaje nic innego, jak jutro ubrać się cieplej i stanąć gdzieś dalej:no:
Podjechałam tylko do pobliskiego marketu, kupiłam spożywkę, którą musiałam, wróciłam i zrobiłam hot-dogi:-D wiieelkie były, a ja mam ochotę na jeszcze!!! dobrze, że bułki już nie mam:-D

josie - &&&&&&&&&&&&&

Dzieć już śpi, M. w studiu, jeszcze tylko starszak nie dał się spacyfikować ;)
A ja chyba sobie pooglądam repertuar na Zalukaj, może już coś na weekend wybiorę..
Muńka widzę, że masz taki system, jak ja - późno wieczorne zakupy ;-) Ja też tak wolę. Niby wiem, że M. potrafi się dobrze zająć dzieckiem, a nawet dwójką. Mimo to mam jakiś większy luz i spokój, kiedy wychodzę z domu, gdy mały już śpi. Wtedy mogę się oddać zakupowej rozpuście :-p

taaaak, zdecydowanie lepiej psychicznie czuję się teraz na zakupach, jak wiem, że młoda sobie śpi:-) no, ale jak pisałam wcześniej, dziś nic z tego szału nie wyszło!!

Macie taką tradycję filmową na weekendy?:-)

Czekam i czekam by być na str. 4000 ale chyba się nie doczekam.

Dzieć śpi ale problemy z zasypianiem były więc już wyobrażam sobie nockę.

Iwon kup czarne opakowanie na tel to będzie pasować do wszystkiego ale czarne ciężko w torebce znaleźć:-D

Ja dziś też laba- idę tylko parę naleśników usmażę mojemu coby miał co zjeść jak z pracy wróci, kąpiel i idę w objęcia Morfeusza bo tylko o nim ostatnio marzę...

kciuki za nockę Twoją i moją :-) &&&&&

No i za nocki wszystkich Was tu zgromadzonych;-);-) &&

Jest :) doczekałam się 4000 strony. Moge iśc spać :) Jutro kosmetyczka. Przujeżdza do mnnie. Bedę piekna. Bo w czwartek ide z moimi babami karmiącymi do kina. A co :)

juhu! marzę sobie o 8h ciągłego snu dziś w nocy :-D

Prawie jak, leżę tak, żeby mnie Zołzia z łóżeczka swego nie widziała, bo wtedy klops zamiast snu jest. W miarę mi się udaje do czasu jak sobie zaczyna robić smoczek z pieluchy.. :sorry:

Ostatnia edycja:
Ale jak tą galaretę robisz? Bo ja nie umiem. Czy mogę prosić dokładny przepis??? Łącznie jak przygotować mięso :)
I na roladę serową też bo właśnie poczułam jaka jestem głodna :)

Przepisy wrzucę w wątek kucharski co by tu nie zasmiecać, ok?

Od wczoraj K pracuje na drugą zmianę i trochę bałam się o kąpanie bo odkąd maly nauczył się chlapać to wylądowaliśmy w łazience. Tyle, że tam mało miejsca i jedna osoba jest zablokowana wanienką, więc ta przy drzwiach ma za zadanie odebrać gluta po kąpieli, zawinąć w ręcznik i szybko wynieść do pokoju. Sama bym nie dała rady i znalazłam rozwiązanie - kąpię małego w brodziku :-). A jaka radość z tego jest. Dzisiaj to nawet ja wyszłam mokra do pasa.
I tak mi się dziecko rozbawiło, że znów powiedział stanowcze "nie" butelce wieczornej. Chyba go sąsiedzi słyszeli :szok:. No i musiałam zrobić kleik na gęsto i podać łyżeczką. Zaczęłam o 20, skończyłam o 20:15, ale najgorzej że po jedzeniu łyżeczką długo mu się odbija, więc połozyłam go dopiero o 20:40. Na szczęście szybko zasnął.

Ja na zalukaj.pl seriale oglądam i właśnie wypatrzyłam kolejny odcinek Chirurgów, więc mykam pod prysznic i zasiadam przed kompem oglądać.

Ciekawe jak Mia???????? Gkvip odezwij się koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry