Zimy nie lubię, ale takie dni zimowe, jak dzisiejszy, mogą być :-) Właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Pełno śniegu, zero wiatru, miło i przyjemnie. Może dziś G pośpi lepiej!
super, że wsio oki!!:-)
może zakupy poprawią humor!:-)
a zamawiałaś też świąteczną? :-)
No może tak szybka reakcja alergiczna... jabłko?
super wieści
ja jeszcze dziś po wieczornym karmieniu małej lecę po resztę prezentów i mam nadzieję, że będzie z głowy!
chodzi Ci o galaretę do np. ryby??
Byłam z małą u lekarza bo coś mi się wydawało że ciężko oddycha ale jest oki, chciałam wiedzieć co jej jest bo jutro basen i nie wiedziałam czy jechać czy nie, był nawet taki dobry pan pediatra z naszego szpitala w Trzebnicy, pytałam go o te przewroty i nierówny podbródek znaczy tłuszcz na podbródku, na obroty mówił, że spokojnie jeszcze miesiąc mam poczekać najważniejsze że leży na brzuchu ładnie i że rwie się do siadania, a o podbródku mówił że każdy z nas jest nieasymetryczny nic tam nie wyczuł i powiedział tylko aby zdjęcia robić co jakiś czas i sprawdzać czy się pogłębia czy wyrównuje.
super, że wsio oki!!:-)
jakiś mam dzisiaj gorszy dzień... wszystko mnie wkurza...
może zakupy poprawią humor!:-)
A ja już mam. Wczoraj doszły :-)
a zamawiałaś też świąteczną? :-)
I tak na szybko! Mojemu dziecku dziś jak jadła wyszły placki czerwone od oka do ucha. Od czego? Alergia na składnik jakiś tak szybko? Wcześniej też miałam taki problem jak jadła marchewkę z jabłkiem z bobovity, myślałam, że od łyżeczki i ją zmieniłam, problemu nie było, ale przecież zmieniłam też smak jedzenia Problem się pojawił dziś znów przy jabłku z banenem... O co cho?
gkvip &&&&&
No może tak szybka reakcja alergiczna... jabłko?
Tak czy tak - panie rehabilitantki pochwaliły niunie - ze ślicznie rozwinięta. Ma rewelacyjne plecki i widac ze dużo czasu na brzuszku spędza. Mamy nadal lekką asymetrie ale tylko w główce i to się wyrówna. Teraz czekam na męża - ma dowieść produkty na danie dla skośnookich (utylizacja zawartości lodówki cd - czyli pomysł co zrobic z otwartą puszką ananasa i pędami bambusa)
super wieści
uuuwielbiam!!! Hit do bujania kuperkiem!
My dziś byliśmy na zakupach jeszcze przed Świątecznych - czyt. uzupełniałam prezenty!
Dziki szał w tych sklepach - Kocham Mojego Syna za to, że jest Dzieckiem idealnym na zakupy! Grzecznie sobie siedzi w foteliku!
Zmęczyłam się jak cholera! Tłumy męczą!!!
Mam do Was pytanko: czy któraś z Was ma udany przepis na galart? Chce robić pierwszy raz a się nie znam
ja jeszcze dziś po wieczornym karmieniu małej lecę po resztę prezentów i mam nadzieję, że będzie z głowy!
chodzi Ci o galaretę do np. ryby??