hatszept
Fanka BB :)
No to naskrobałyscie nadrobiłam tylko pobieznie...
U nas ciąg dalszy małego dramatu z zasypianiem wieczornym...próbowałam pozbyc sie trzeciej drzemki ok. 18-19 (mały wstał o 16.45 z poprzedniej), ok. 20.00 zrobił sie senny, wiec butla, odbicie, kołysanie, łózeczko, płacz, rece, rozbudzenie sie, zabki, bobotic, camilia, mata, płacz, tracie oczu, ziewanie, kołysanie, łózeczko, płacz, znowu mleczko (w sumie 150ml), baczki, kupa, zabki-dentinox, kołysanie, łózeczko, płacz, rece, znowu butla - 70-80ml , kołysanie i sen w koncu...o 22.30, 2,5h...jesli któras chciałaby sie pokusic o diagnoze sytuacji to zapraszam...bo ja juz nie wiem...
MsMickey, fajnie, ze wizyta ok i zakupy udane! no i rzeczywiscie wieprzowinką się nafaszerowałaś ;-)
Munka, super, ze sie natleniłyscie! a lusterko było razem z matą:
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (2830158249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wszystkiego najlepszego dla Taty!!!!!
Iwon, krzesełko uzywane po moim chrzesniaku:
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA RAINFOREST (2843712116) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polaa, trzymajcie sie cieplutko!
Pamka, dasz radę!
Młodak, głowa do góry! a choinki zazdroszcze!
Josie, to moze spotkamy się na marcówkach 2014 któras tez reflektuje???
Uciekam Kochane, bo muszę wreszcie pospac...
ACH! AGA! JAK MOGŁAM...
WSZYSTKIEGO O CZYM MARZYSZ! DUZO RADOSCI KAZDEGO DNIA!!! ))
U nas ciąg dalszy małego dramatu z zasypianiem wieczornym...próbowałam pozbyc sie trzeciej drzemki ok. 18-19 (mały wstał o 16.45 z poprzedniej), ok. 20.00 zrobił sie senny, wiec butla, odbicie, kołysanie, łózeczko, płacz, rece, rozbudzenie sie, zabki, bobotic, camilia, mata, płacz, tracie oczu, ziewanie, kołysanie, łózeczko, płacz, znowu mleczko (w sumie 150ml), baczki, kupa, zabki-dentinox, kołysanie, łózeczko, płacz, rece, znowu butla - 70-80ml , kołysanie i sen w koncu...o 22.30, 2,5h...jesli któras chciałaby sie pokusic o diagnoze sytuacji to zapraszam...bo ja juz nie wiem...
MsMickey, fajnie, ze wizyta ok i zakupy udane! no i rzeczywiscie wieprzowinką się nafaszerowałaś ;-)
Munka, super, ze sie natleniłyscie! a lusterko było razem z matą:
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (2830158249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wszystkiego najlepszego dla Taty!!!!!
Iwon, krzesełko uzywane po moim chrzesniaku:
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA RAINFOREST (2843712116) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polaa, trzymajcie sie cieplutko!
Pamka, dasz radę!
Młodak, głowa do góry! a choinki zazdroszcze!
Josie, to moze spotkamy się na marcówkach 2014 któras tez reflektuje???
Uciekam Kochane, bo muszę wreszcie pospac...
ACH! AGA! JAK MOGŁAM...
WSZYSTKIEGO O CZYM MARZYSZ! DUZO RADOSCI KAZDEGO DNIA!!! ))
Ostatnia edycja: