reklama
Rysica - ale wymiętoszony tygrysek fajne są takie zabawki po latach. Ja mam jeszcze z dzieciństwa misia, który trzyma w buzi kciuka (można mu go wyjąć) i nazywałam go "monciuciu" :-)
wiesz, to może być kwestia dominującej ręki, czy nogi. Mobilizuj go głównie do obrotów na obie strony i naprzemiennego raczkowania, a jeśli nadal będziesz zauważała znaczne różnice, to nie zaszkodzi się skonsultować
Paaa
Ja jestem helołłłłłłłłłłłłł ?????
Muńka takie sugestie sa jak najbardziej dla mnie wazne ja go staram sie nie stawiac i groze palcem jak chce sam stawac filmik tylko dla wladu ale staram sie zeby na czworaka byl caly czas juz nawet upominam jak chca go stawiac na nogach bo widze ze sie do tego garnie a ja chce zeby raczkowal szczegolnie ze poki co lewa strona widze ze zostaje lekko w tyle i zastanawiam sie czy nie wybrac sie do rehabilitanta/ki bo mnie to troche martwi, ze np prawa lapka macha na czworaka cztery razy czesciej niz lewa albo ze prawa noga czesciej jest zgieta niz lewa i zawsze prawa idzie na pierwszy rzut jak np na czworaka wstaje i czesto sie w lewo obraca jak jest na brzuchu a w prawa strone to go musze czyms mobilizowac ... jakies sugestie ?? moze on po prostu prawostronny bedzie ? czy raczej tak jeszcze nie powinno byc? powinnam sie skonsultowac ?
wiesz, to może być kwestia dominującej ręki, czy nogi. Mobilizuj go głównie do obrotów na obie strony i naprzemiennego raczkowania, a jeśli nadal będziesz zauważała znaczne różnice, to nie zaszkodzi się skonsultować
Spadowywuję spać
dobranoc Wam, kolorowych snów
Paaa
Ja jestem helołłłłłłłłłłłłł ?????
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Podczytuję, ale nie mam już siły odpisać.
Króciutko:
Rysica mój starszak ma podobnego Tygrysa ale nie miałabym serca mu zabierać, chociaż już sięraczej pluszakami nie bawi
Przyszedł mój ochraniacz na łóżeczko - zgadnijcie o której godzinie przyjechał kurier? O 22 Zadzwonił i oczywiście obudził mi dziecko
ależ ja mu wcale nie mam zamiaru zabierać!
kurierzy .....
To ja stawiam
Wiecie jak moja mamuśka mnie rodziła o świcie i wybuch właśnie stan wojenny to mamuśka pyta lekarki (w trakcie szycia) co to, a lekarka wojna więc ta pakujcie mi dziecko jak mam umierac to z resztą rodziny :-):-) biedna miała dodatkowy stres
Iwon nie wiem ile Ty, bo u mnie łatwo policzyć
leję!!!!!!!!!!!
hej ;-)
nie nadrobię. Dzisiaj miałam gości a wczoraj była nowa opiekunka - i jest świetna! :-)
Po za tym jutro jadę na 14 na Wigilię do pracy a potem na badania okresowe przed powrotem.
Wrócę późnym wieczorkiem.
Do napisania
nie nadrobię. Dzisiaj miałam gości a wczoraj była nowa opiekunka - i jest świetna! :-)
Po za tym jutro jadę na 14 na Wigilię do pracy a potem na badania okresowe przed powrotem.
Wrócę późnym wieczorkiem.
Do napisania
Aga no to masz niezla historie urodzinowa najlepszego!!! Twoje zdrowie popijam wlasnie herbata grzaniec z ogniem:-)
Ja mialam ukochanego Liska. Zawsze jak plakalam to wycieralam oczy jego ogonkiem i ten ogonek byl później strasznie slony. I chyba ten lisek przepadl w trakcie przeprowadzki do Krakowa. Wydaje mi się ze bralam go z poznania a nigdzie go w domu nie mmam :'(
Ja mialam ukochanego Liska. Zawsze jak plakalam to wycieralam oczy jego ogonkiem i ten ogonek byl później strasznie slony. I chyba ten lisek przepadl w trakcie przeprowadzki do Krakowa. Wydaje mi się ze bralam go z poznania a nigdzie go w domu nie mmam :'(
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja miałam koziołka matołka i pamiętam jak dziś, bo było to dla mnie wielkie przeżycie w wieku 4,5roku przeprowadzaliśmy się i w czasie przeprowadzki zaginął jeden wielki karton, a razem z nim wszystkie moje zabawki razem z matołkiem
Waris
Oj tam pożegnałam się już ale lepiej się witać , w końcu jest już piątek i jestem pierwsza choć raz :-)
Nie mogę zasnąć i do opijania mogę dołączyć woda mineralną - Agus zdrowko!
Co do zabawek to pamiętam lalkę którą mi tata przywiózł z Węgier, chodziła i mówiła. Pewnego dnia mój brat wyrwał jej nogę, jaka ja byłam strasznie zła na niego bo oczywiście mi ją zepsuł ale muszę wam powiedzieć ze do dziś gdzieś leży w piwnicy.
Edek a jednak druga :-(
Co do zabawek to pamiętam lalkę którą mi tata przywiózł z Węgier, chodziła i mówiła. Pewnego dnia mój brat wyrwał jej nogę, jaka ja byłam strasznie zła na niego bo oczywiście mi ją zepsuł ale muszę wam powiedzieć ze do dziś gdzieś leży w piwnicy.
Edek a jednak druga :-(
Ostatnia edycja:
agaundpestka
To ja witam się druga ::-)Oj tam pożegnałam się już ale lepiej się witać , w końcu jest już piątek i jestem pierwsza choć raz :-)
reklama
Sunshine6
Oj ale naskrobalyscie dzisiaj
AGA wszystkiego Najwspanialszego!!! jeszcze zdazylam ale mojego czasu Wypilam pol piffffka za Twoje zdrowko
Kasienka- nie widzialam takich klockow nigdzie
Dzisiaj niuni juz po raz kolejny oderwalam kawalek skorki na gornej wardze czy Waszym dzieciom tez tak sie robi??? nie wiem od czego czy przygryza ta wage czy co???
AGA wszystkiego Najwspanialszego!!! jeszcze zdazylam ale mojego czasu Wypilam pol piffffka za Twoje zdrowko
Kasienka- nie widzialam takich klockow nigdzie
Dzisiaj niuni juz po raz kolejny oderwalam kawalek skorki na gornej wardze czy Waszym dzieciom tez tak sie robi??? nie wiem od czego czy przygryza ta wage czy co???