reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica - ale wymiętoszony tygrysek :-D fajne są takie zabawki po latach. Ja mam jeszcze z dzieciństwa misia, który trzyma w buzi kciuka (można mu go wyjąć) i nazywałam go "monciuciu" :-)

Muńka takie sugestie sa jak najbardziej dla mnie wazne :) ja go staram sie nie stawiac i groze palcem jak chce sam stawac :) filmik tylko dla wladu :) ale staram sie zeby na czworaka byl caly czas juz nawet upominam jak chca go stawiac na nogach bo widze ze sie do tego garnie a ja chce zeby raczkowal szczegolnie ze poki co lewa strona widze ze zostaje lekko w tyle i zastanawiam sie czy nie wybrac sie do rehabilitanta/ki bo mnie to troche martwi, ze np prawa lapka macha na czworaka cztery razy czesciej niz lewa albo ze prawa noga czesciej jest zgieta niz lewa i zawsze prawa idzie na pierwszy rzut jak np na czworaka wstaje i czesto sie w lewo obraca jak jest na brzuchu a w prawa strone to go musze czyms mobilizowac ... jakies sugestie ?? moze on po prostu prawostronny bedzie ? czy raczej tak jeszcze nie powinno byc? powinnam sie skonsultowac ?

wiesz, to może być kwestia dominującej ręki, czy nogi. Mobilizuj go głównie do obrotów na obie strony i naprzemiennego raczkowania, a jeśli nadal będziesz zauważała znaczne różnice, to nie zaszkodzi się skonsultować:tak:

Spadowywuję spać

dobranoc Wam, kolorowych snów :-D

Paaa

Ja jestem helołłłłłłłłłłłłł ?????

Podczytuję, ale nie mam już siły odpisać.

Króciutko:
Rysica mój starszak ma podobnego Tygrysa ale nie miałabym serca mu zabierać, chociaż już sięraczej pluszakami nie bawi ;)

Przyszedł mój ochraniacz na łóżeczko - zgadnijcie o której godzinie przyjechał kurier? O 22 :szok: Zadzwonił i oczywiście obudził mi dziecko :crazy:

ależ ja mu wcale nie mam zamiaru zabierać! :-D

kurierzy ..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To ja stawiam :)

Wiecie jak moja mamuśka mnie rodziła o świcie i wybuch właśnie stan wojenny :) to mamuśka pyta lekarki (w trakcie szycia) co to, a lekarka wojna więc ta pakujcie mi dziecko jak mam umierac to z resztą rodziny :-):-) biedna miała dodatkowy stres:D

Iwon nie wiem ile Ty, bo u mnie łatwo policzyć :D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
leję!!!!!!!!!!!

hej ;-)

nie nadrobię. Dzisiaj miałam gości a wczoraj była nowa opiekunka - i jest świetna! :-)
Po za tym jutro jadę na 14 na Wigilię do pracy a potem na badania okresowe przed powrotem.
Wrócę późnym wieczorkiem.

Do napisania

Aga no to masz niezla historie urodzinowa o_O najlepszego!!! Twoje zdrowie popijam wlasnie herbata grzaniec z ogniem:-)

Ja mialam ukochanego Liska. Zawsze jak plakalam to wycieralam oczy jego ogonkiem i ten ogonek byl później strasznie slony. I chyba ten lisek przepadl w trakcie przeprowadzki do Krakowa. Wydaje mi się ze bralam go z poznania a nigdzie go w domu nie mmam :'(

Kurcze, hatszept, no naprawdę masz przeboje z P wieczorami. Ciekawe kiedy mu to minie, oby jak najszybciej!!

Wszystkim, które poszły spać, życzę kosmatych snów :-D

To ja piję za zdrowie agi i mojego taty!! wodę!!! :-)

Ja miałam koziołka matołka i pamiętam jak dziś, bo było to dla mnie wielkie przeżycie w wieku 4,5roku przeprowadzaliśmy się i w czasie przeprowadzki zaginął jeden wielki karton, a razem z nim wszystkie moje zabawki :( razem z matołkiem :(

Oj tam pożegnałam się już ale lepiej się witać , w końcu jest już piątek i jestem pierwsza choć raz :-)
Nie mogę zasnąć i do opijania mogę dołączyć woda mineralną - Agus zdrowko!

Co do zabawek to pamiętam lalkę którą mi tata przywiózł z Węgier, chodziła i mówiła. Pewnego dnia mój brat wyrwał jej nogę, jaka ja byłam strasznie zła na niego bo oczywiście mi ją zepsuł ale muszę wam powiedzieć ze do dziś gdzieś leży w piwnicy.
Edek a jednak druga :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Oj ale naskrobalyscie dzisiaj :shocked2:

AGA wszystkiego Najwspanialszego!!! jeszcze zdazylam ale mojego czasu :sorry: Wypilam pol piffffka za Twoje zdrowko :cool2:

Kasienka- nie widzialam takich klockow nigdzie :no:

Dzisiaj niuni juz po raz kolejny oderwalam kawalek skorki na gornej wardze czy Waszym dzieciom tez tak sie robi??? nie wiem od czego czy przygryza ta wage czy co???

Do góry