reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie najlepsze jest to ze ja nie zdawałam sobie sprawy z tego że mam ten niedowład ( dopiero na wypisie przeczytałam) a po porodzie mi powiedzieli że muszą mi zabrać małą bo trochę krwawię i muszą się tym zająć. Dopiero na sali poporodowej mi powiedzieli że to był krwotok i że straciłam dużo krwi.

Muńka to najbardziej odpowiadało by mi na Mokotów lub Ursus ( po drodze bo do Wa-wy wjeżdżamy "siódemką") a męża sis mieszka na Pradze Południe - Gocław, dobrze godam?

Ostatnia edycja:
reklama
No to jestem ciekawa o której moja młoda pójdzie spać...jeszcze się nie obudziła z drzemki:no:

Muńka to najbardziej odpowiadało by mi na Mokotów lub Ursus ( po drodze bo do Wa-wy wjeżdżamy "siódemką") a męża sis mieszka na Pradze Południe - Gocław, dobrze godam?

Na Ursus to raczej średnio z krajowej 7. Do mnie ( na Mokotów) z Gocławia będziesz miała najbliżej :-D więc już teraz zapraszam wszystkie jeśli odwiedzisz Wawę! hmmm...chociaż zależy od której strony byście jechali tą 7

Waris...no to błagam! ;-) no to chyba ursynów najblizej za Jankami przez Dawidy! Wpadaj we wtorek i juz!
A o co chodzi z umawianiem po kryjomu na pw? :baffled: no wiadomo, ze adresy i jakies szczegóły dojazdowe to na priva, ale zeby w ogole tak po kryjomu to nie wpadłabym...no chyba że ewidentnie są jakieś sympatie/antypatie...;-)

Hehe ;-) no ja wtedy będę jechać własnie "7" ale z drugiej strony - od Płońska...nie dam więc rady...:baffled:

Rysica, a Ty masz taką krechę jak ode mnie do MsMickey ;-)!!! Mozesz juz powoli przymierzac się do wybrania dnia naszego najazdu na Twoje mieszkanko :tak:;-):-) tylko oby któras sobota! bo ja już za biureczkiem od przyszłego poniedziałku...:baffled:;-)

Hatszept jak wracasz od poniedziałku do pracy to moge jeszcze w tym tygodniu czwartek lub piątek wpaść do Wa-wy bo mój małż ma wolne?

Młodak z miłą chęcią tylko nie wiem czy się zmieścimy bo my mamy seata 3 drzwiowego. A na Mszczonów to ile trzeba odbić od Grójca?

reklama
Do góry