reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Rysic ja na wodnisty katar zawzze biore to co na alergiczny-claritine -zageszcza katar i nie kicha sie tyle i rutinoscorbin bo zmniejsza ukrwienie nosa.
Dobre z tym samolotem haha faceci!

Munka u mnie tez prezentow brak. A wczoraj jak jechalam na zakupy to jeszczee pytal czy po prezent dla niego. Ja pytam czy ma dla mnie a on ze niespodziqnka. No to taka niespodzianka ze nie dostalam nic.... ?

reklama
Munka u mnie tez prezentow brak. A wczoraj jak jechalam na zakupy to jeszczee pytal czy po prezent dla niego. Ja pytam czy ma dla mnie a on ze niespodziqnka. No to taka niespodzianka ze nie dostalam nic.... ?

to może jeszcze jest szansa!!
mój wrócił z muffinkami dla mnie i ślicznymi skarpetkami dla Gabi:-D oj jak mi miło!!

Poza tym G zaczęła się przemieszczać!! przed chwilą wchodzę do pokoju, a jej nie ma na macie!! była między kanapami!!:szok:

Spadam kąpać Gabi i na imprezkę!!:-) youpii!!

Ostatnia edycja:
Iwon zdjęcie wstawię jutro jak kombinezon wyschnie, bo na stronie Tesco nie ma zdjęcia

claudette gratuluję samodzielnego zasypiania!

aga niech mu szybko przechodzi, bidulek :(

my dzisiaj nie poszlismy na spacer, bo musiałam jechać do teściowej, choć miałam w planach przejśc się na nogach z wózkiem, to na szczęście tego nie zrobiłam, bo zaraz jak zajechałam to zaczął padać śnieg - u nas zima pełną parą teraz:-D

A jednak się mąż postarał i dostałam balsamidło, kawior, płyn i żel (czekoladowe i cynamonowo-pomarańczowe) do kąpieli czyli sama słodycz jak dla mnie.;-)

katrina super waga, prawie jak moja Lenka, tylko moja ciut dłuższa :blink:

Rysica mąż się starał, a Ty co narzekasz? Oni nie kupują z podtekstem, don't worry, chciał dobrze:-p

Muńka baw się dobrze!

Moja dziś świętowała dłużej, teraz lata po łóżeczku niby śpiąc, ale i tak mamy sukces mały, bo raz kiedy to nie zasnęła przy cycku tylko dopiero w łóżeczku po chwili. Zwykle jak cycek nie usypiał to trzeba było w wózku..

edit: a tu jeszcze wrzucę moją elficzkę małą :) Zobacz załącznik 521053

Ostatnia edycja:
Hej,
u mnie z okazji mikołajek noc tragiczna. Mała przez calutką noc jęczała, stękała, cycka raz chciała, za chwile nie, potem znów chciała. Generalnie masakra. Ale po konsultacji z koleżankami zostałam pocieszona - u nich to samo. Więc wytłumaczyłysmy sobie że to na mróz :) i mam nadzieję ze bedzie lepiej.

Mnie mikołaj nie lubi - zreszta nikogo u nas. Bo my pod choinke prezenty mamy. Zreszta na Mrtynke garnuszek i klocki drewniane czekaja. Jeszcze tylko rodzice muszą jej cos dokupic.

Mąż przywiózł wczoraj kupione przez maila ciuszki i super. Zapłaciłam stosunkowo niewiele a ciuszki niektóre w stanie idealnym. Szczegołnie dresy - a ja ostatnio mam fioła na punkcie małej w dresikach.

Fajnie te wasze dzieciaczki ważą. I przybierają. Ja jutro udaje się na cotygodniowe ważenie malej - zobaczymy czy niunia cos przybrała.

Ide dac kaszkę - paaaaa

A ja siedzę i usypiam. Tzn Gosia uczepiona cyca tak, że niby już śpi a gdy wstaję to mnie łapie za bluzkę i szuka rozpaczliwie... Po jedzeniu oczywiście pobudka była po 15 min i tak siedzimy od 9... no ciekawe.

Munka baw się dobrze :-):-):-)
Fajnie z tym przemieszczaniem ja nie mogę się doczekać to takie uosobienie dziecka taki mały pelzaczek :-)

Josie i inni gratulacje prezentów;-)

u nas nic bo my raczej nie mikolajowi. Gosia dostała z Pe pracy kartę do empiku za 5 dych, od mojej mamy misia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Claudette, śliczna ta Twoja Lenka! :-)

MsMickey, mój P. dziś uśpił P. ;) uffff...;) i my też niemikołajkowi...:)

Muńka, wybaw się! :) a jakie muffinki dostałas? Macie jakąś ulubioną cukiernię?

Aylin, oby dzis nocka lepsza...czego i sobie zyczę...

Byliśmy dziś na szczepieniu żółtaczki i mały waży 8280gr i 70cm :) jest na 50 centylu wzrostowo, wagowo i główkowo :)
No i mamy oduczac dokarmiania w nocy, bo niby 6 miesieczne maluchy juz nie powinny jeszcze z nocy, a przynajmniej miedzy północą a 6.00 rano...hmmmm...dziś spróbuję oszukac wodą i smokiem, ale czarno to widzę...:/

Do góry