reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynki, nie napiszę teraz nic więcej oprócz tego, że wygląda na to, że we wtorek będę sama w domu z małym. To ostatnia szansa na meeting przed powrotem do pracy...wpadacie????? Obiecuję szarlotkę i tiramisu :-) to pytanie głównie do Munki i MsMickey, Rysica???, ale inne chętne bardzo chętnie widziane!

reklama
Aylin nie ma mnie na rzeszowskim bo ze mnie taka rzeszowianka jak z koziej d... trąba;-):-p Może do Was tam zajrzę:tak:

Dzieć zasnął ale już telepie się po łóżeczku, czyli pobudki zaczną się wcześniej niż od 2...
Potrzebna mi jakaś dieta by szybko schudnąć karmiąc UU- MŻ WR nie wchodzi w grę:-D;-) Jakieś propozycje??

Mam dosyć :/ Dosłownie kapie mi z nosa, kicham co chwila, co za pier*** przeziębienie!!! ma ktoś sposób na taki rzadki katar?? Nasivin ani Sulfarinol nie działają... To jakaś masakra, co się nachylę to mi leci, nos mam już do krwi obdarty przez ciągłe dmuchanie nosa! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :szok::szok::szok:

A my właśnie walczymy. Już drugi raz byłam w sypialni dokarmic... matko jak ona się rzuca jakbym ją na pół roku zostawiła... no ale założenie jest takie, że nie przenosimy jej do dużego pokoju, gdzie sie rozbudza. I w sypialni światło tyle co z parkingu przez okno. Zobaczymy.

W najnowszej polityce fajny artykuł o książkach dla dzieci warto przeczytać. Zgadzam się z nim całkowicie.
No i przypomniałam sobie o artykule o logopedii, który miałam wkleic. Zrobię to jutro bo to w zdjęciach musi być widno ... to może latem;-)

dzisiaj miałam zabiegany dzień
byłam z młodym u pediatry, bo mężuś mi się pochorował, a mały miał kaszelek i bałam się że się zaraził, ale na szczęście jest zdrowiutki :) waży 7300 :)
wieczorkiem wyskoczyliśmy do Tesco i prezenty dla dzieciaków kupione z okazji 30% zniżki ;)
Sergiuszkowi kupiłam zimowy kombinezon, ale taki cieniutki, w sam raz do fotelika :)

Monika współczuję z powodu szwagierki :(

Aylin ale fajną masz pracę:tak:

Rysica zdrówka dla Ciebie, z moim D mogłabys sobie piątkę przybić, bo z niego też kapie :/

MsMickey czy ty już wklejałaś ten link do śpiworka??????/ chyba przegapiłam:zawstydzona/y:

reklama
hatszept szkoda ze nie w tym tygodniu to spotkanko to i ja bym wpadla. A w nastepnym tygodniu K juz do roboty wraca po zwolnieniu i urlopie to nici z wyjazdu bo ja nie rusze na Warszawe sama jeszcze a tak by mnie zawiozl i potem odebral.

Ja juz w lozku leze i czekam na pierwsza pobudke mojego dziecia. Normalnie boje sie nocek. Nigdy nie mialam jak teraz ze o 2 w nocy marze aby noc juz sie skonczyla.....

Zapomnialam wczesniej odpisac iwon - w sprawie tego niespokojnego snu Szymka to juz rozmawialam ostatnio z ta pediatra prywatnie. Stwierdzila ze dzieci tak niektore maja.
A ta z osrodka to jakas taka niedobzykana jest zawsze ze pewnie sama niewiele sypia :)

Do góry