A właśnie mi się przypomniało AWOKADO jest bardzo zdrowe i w de już dają 4miesięczniaką.
w kanadzie sie rozszerzanie od awokado zaczyna podobno! ja nienawidze awokado, chyba ze w sushi :-)
hi :-)
Josie, a kiedy zaczynasz prace?
zebym to ja wiedziala... w styczniu jakos' ale nie wiem dokladnie ile mi zostalo ulopu z zeszlego roku, bo wygasly mi hasla do naszej bazy urlopowej i czekam az mi zresetuja... w ten weekend zaczynamy sie za niania rozgladac
ja o 1.30 poszlam spac ludzac sie ze maly moze dluzej pospi bo malo spal w dzien. i co , i o 4 pobudka, musialam go do lozka zabrac i jakos zasnal po pol godziny gadania. a o 7.10 pobudka na calegoDlaczego ja poszłam spać o 1ej, a moje dziecko o 4tej zaczęło się budzić więc do 5tej na cycku go trzymałam, ale dłużej się nie da wyspany na całego.
czwartek 21.45 tvnstyle idealna Niania. Zajawka mnie zszokowala ;-)
ja nawet nie chce tego programu ogladac!!!! kolezanka mi opowiadala, ale po co mam sie stresowac i tak musze nianie jakas znalezc
Mlodak ja tez nie karmie w nocy. Jasiek ma przerwe na jedzenie 19-7. A ostatnio tez lubi sie obudzic z placzem, nie co godzine, raczej tak raz na dwa dni. no ale ide, biore na chwile na rece az sie uspokoi i odkladam. no chyba ze padam ze zmeczenia to biore go do nas do lozka al to rzadko. nie wiem czemu sie tak budzi. myslalam ze moze zimno, ale nie, ze wentylator go budzi, tez nie, nawet probowalam mu dac jesc no ale wezmie pae lykow i nie chce. nie mam pojecia czemu sie budzi