Iwon - nie ma sprawy
Jak jakąś zupkę zrobisz i Ci fajnie wyjdzie też poproszę o przepis
MsMickey - fajnie, że sobie wyszłaś pochodzić i odpoczęłaś
tym bardziej po Nowym Świecie.
My tam sobie niedługo pojedziemy na spacer i na imprezę choinkową do męża pracy
Znaczy do Hotelu Bristol
Co roku robią taką imprezę dla dzieci, z Mikołajem i prezentami i słodyczami
No i całym bankietem
A ja się muszę poskarżyć - od 3 dni moje dziecko nie chce spać po śniadaniu aż do następnego karmienia
i ciężko jej zasnąć po 16... Więc zostaje jej jedna drzemka dziennie czasem dwie, grrrrr
coś się jej poprzestawiało.... Ale to chyba powinna być w nowym wątku założonym przez Iwon, do którego zaraz zajrzę
Dziewczyny macie ochraniacz na łóżeczko?? Ja się zastanawiam, czy nie kupić i jaki, bo chcę by od ściany i za głową miała ochraniacz, żeby tamtędy smoczek nie wylatywał i żebym się nie bała, że ją zawieje, jak śpi, bo zmieniłam ustawienie łóżeczka i by jej wiało akurat na głowę i kark, jak bym chciała okno otworzyć na chwilkę...
a bo u mnie w Pruszkowie robią fajne ochraniacze, nie takie zwykłe co się rolują jak nie wiem i wcale nie chronią przed uderzeniem, tylko z gąbki a nie z włókniny - na dodatek robią na każdy bok osobno więc zakładasz co chcesz (ja bym tylko z dwóch stron założyła. I można zamówić wyższy (40 cm) i można zamówić taki, żeby na boku tym dłuższym był złożony z 3 części
dwie dłuższe i krótsza, którą się będzie zdejmować jak się wyjmie te dwa dodatkowe szczebelki
DUDUŚ-Długi ochraniacz do łóżeczka360cm 5 kolorów (2785111370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i zastanawiam się, czy wziąć poprosić o cały lilowy, jak pokój, czy w jakieś ciapki czy wzorki. Monice na pewno bardziej by się wzorki podobały..... A może by się zgodzili z zewnątrz lilowy a w środku w jakieś wzorki... jak myślicie?