zaza26
Fanka BB :)
moje dziecko się rozszalało dzisiaj z obrotami jestem z niego dumna mimo, że kąpiel się skończyła o 19.45, cycusia zjadł o 20 to poszedł spać dopiero o 21 w łóżeczku zamiast spać, to próbował złapać karuzelę
uczulić się mozna w każdym momencie, także całkiem możliwe, że dopiero teraz białko mleka krowiego zaczęło Szymkowi szkodzić
i gratuluję dzielnego synka!!!!!!
Aylin to rzeczywiście malutko, w sumie to nic... może dokarmianie zupkami itp pomoże, trzymam za to kciuki
Sicil i Maćku fajnie was "widzieć" ;-)
My juz po szczepieniu. Mlody nawet nie zakwekal a wszystkie dzieci plakaly. Teraz bohater spi.
Pokazalam plamy i stwiwrdzila ze to uczulenie na mleko i mamy zmienic na bebilon pepti. Oczywiscie pelnoplatny bo nie mamy zaswiadczenia od alergologa. Do niego tez radzi nam isc ale skierowania nie daje, trzeba prywatnie.
Juz sama nie wiem co robic bo w koncu bebiko pije od urodzenia a plamy wyszly ok 1,5 miesiaca temu wiec jakos nie chce mi sie w to wierzyc.
A no i mlody wazy 8300 i mierzy 67,5cm.
uczulić się mozna w każdym momencie, także całkiem możliwe, że dopiero teraz białko mleka krowiego zaczęło Szymkowi szkodzić
i gratuluję dzielnego synka!!!!!!
na rozwolnienie, bo zatwardzają ;-)aaaaaaa jeszcze jedno pytanie jagody są na rozwolnienie czy zatwardzenie ????
Aylin to rzeczywiście malutko, w sumie to nic... może dokarmianie zupkami itp pomoże, trzymam za to kciuki
Sicil i Maćku fajnie was "widzieć" ;-)