reklama
My właśnie po spacerku i zakupach:-)
Dziś większość zakupów to gadżety dla Gabi , bo skończyła 5 miesięcy, więc kupiłam jej OBALLA, szeleszczącą materiałową książeczkę (bo uwielbia wsio co szeleści), nowe smoki i butlę, bo chcę ją powoli do niej przyzwyczajać myślałam nad żyrafką, ale ona ostatnio dostała tyle gryzaków, że aż mi szkoda kupować kolejny. Poza tym jakoś namiętnie nie pcha wszystkiego do buziola, więc może i żyrafka nie przypadłaby jej do gustu.
to zaszalałaś z tym worem na noc:-) nie odparzyła się?? Cieszę się, że sposób z ochłodzeniem stopek zadziałał, mamy kolejny dowód, że jest the best!!
No i czekam na opis Twojej osobowości;-)
ja jeszcze nie podaje glutenu. Jakoś nie mogę się do tego zabrać.
ja też już większość na 74 zakładam, chyba, że jest duże 68.
W ogóle Gabi od 3 dni pluje jedzonkiem tak wcinała na początku, że aż jej się uszy trzęsły ,a teraz gardzi tym, co na łyżeczce...wrrr
Dziś większość zakupów to gadżety dla Gabi , bo skończyła 5 miesięcy, więc kupiłam jej OBALLA, szeleszczącą materiałową książeczkę (bo uwielbia wsio co szeleści), nowe smoki i butlę, bo chcę ją powoli do niej przyzwyczajać myślałam nad żyrafką, ale ona ostatnio dostała tyle gryzaków, że aż mi szkoda kupować kolejny. Poza tym jakoś namiętnie nie pcha wszystkiego do buziola, więc może i żyrafka nie przypadłaby jej do gustu.
Druga:-)
Munka i love you:-):-):-) Woreczek się w nocy poodklejal bo przecież tyle sikow więc rano odczynilam czary z mokrą, zimną pieluchą i ...(0,5 min później)... miałam już woreczek do badań:-):-):-) Samo przyklejenie nie jest problemem tylko utrzymanie tego wora przez całą noc na miejscu:-(
Kolejny sukces na froncie:-)
Wczoraj skrecalismy nową kanapę i później nastąpiła inauguracja czyli uroczyste zasiadniecie z Gosią ... ktora momentalnie ulała prosto na siedzisko ;-) jak inauguracja, to na całego
No i chyba nam przechodzi temp:-) w nocy już czopka nie dałam bo tylko 37. Yay :-)
to zaszalałaś z tym worem na noc:-) nie odparzyła się?? Cieszę się, że sposób z ochłodzeniem stopek zadziałał, mamy kolejny dowód, że jest the best!!
No i czekam na opis Twojej osobowości;-)
Kurcze Wy wszystkie chyba już gluten wprowadzacie, a ja jakoś się boję. Dziś kupiłam kaszkę mannę bobovity, ona na meku modyfikwanym jest i to następnym jak wyczytałam to chyba jednak tego podać nie mogę. Chociaż następne niby po 6 miesiącu się wprowadza już a młody 5 i pół już skończył.... ech nie wiem co robić.
No i jutro mamy szczepienia ale chyba nie pójdę, poczekam aż K ze szpitala wyjdzie bo boję się że coś z młodym może być nie halo a ja sama.
ja jeszcze nie podaje glutenu. Jakoś nie mogę się do tego zabrać.
Claudette widzę kochan
A ja już wyjęłam z szafki kolejne ciuszki na 74, bo te na 68 są prawie na styk. Jak u Was z rozmiarówką?
co z agaundpestka?
ja też już większość na 74 zakładam, chyba, że jest duże 68.
W ogóle Gabi od 3 dni pluje jedzonkiem tak wcinała na początku, że aż jej się uszy trzęsły ,a teraz gardzi tym, co na łyżeczce...wrrr
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
wpadłam na chwilkę
no my po szczepieniu, mała waży uwaga !!!! 7920 !!!!!! , kluska !!!!
gluten dobrze ze wprowadzam bo niby teraz od 5 miesiąca się powinno :-(
martwiłam się tym że mała krzywi głowę w jedną stronę narazie nic niepokojącego pediatra nie widzi jakby do tego doszły jakieś inne objawy za 2 tyg to mam się zgłosić, to krzywienie główki może być spowodowane podnoszeniem się do siadania i jeszcze za słabymi mięśniami.
to teraz następne szczepienie w okolicach 28 grudnia, sama żółtaczka
no my po szczepieniu, mała waży uwaga !!!! 7920 !!!!!! , kluska !!!!
gluten dobrze ze wprowadzam bo niby teraz od 5 miesiąca się powinno :-(
martwiłam się tym że mała krzywi głowę w jedną stronę narazie nic niepokojącego pediatra nie widzi jakby do tego doszły jakieś inne objawy za 2 tyg to mam się zgłosić, to krzywienie główki może być spowodowane podnoszeniem się do siadania i jeszcze za słabymi mięśniami.
to teraz następne szczepienie w okolicach 28 grudnia, sama żółtaczka
MsMickey
Fanka BB :)
Qrcze z tym worem tak mi powiedziała ta lekarka... ale mam teraz wyrzuty... w ogóle mam wrażenie; ze zapisałam Gochę i siebie do najgorszej przychodni:-( same problemy robią, pediatra ma takie pojęcie... Dziś rano, gdy Pe pojechał oddać mocz, kazali mu stać w dwóch kolejkach !!! On tu się spieszy do pracy, w ręku ma pojemnik i skierowanie, tylko podać, a tu " był pan w kolejce?!" ręce opadają.
Waris
Fanka BB :)
Iwon Aga na pewno za chwil kilka się pojawi, zawsze gdy kogoś wywołujesz do tablicy zaraz się pojawia
Zaza, Alijenka gratki dla waszych maluszków.
Mnie teściowie wmawiali że mała taaaakkkkaaa gruba a teraz jak znalazł, bo gdyby ważyła mniej niż 7 kg to nie wiem co by było - lekarka mówiła że dzieciątką od 6 msca można podać antybiotyk ale że ona jest duża to można i jej podać. Teraz pewnie mi zjedzie z wagi bo malutko je. Jak jadła o 10:30 tak dopiero przed chwilą zjadła, nic nie chciała ani cyca ani herbatki czy wody - widocznie boli ją gardziołko :-(
Młodak może rzeczywiście czekają na posmarowanie, moja mama też mnie wkurzyła mówiąc abym dala ze 30zł tej lekarce z przychodni. Pytam dlaczego? a ona "bo wtedy się nią lepiej zajmie", no przecież jest w pracy i płaca jej za to, czyż nie? Nie chodzi mi tu o kasę ale o zasady, przecież odprowadzamy składki to pośrednio już jej zapłaciłam.
Dziewczyny czy angina ropna to choroba wirusowa?
Zaza, Alijenka gratki dla waszych maluszków.
Mnie teściowie wmawiali że mała taaaakkkkaaa gruba a teraz jak znalazł, bo gdyby ważyła mniej niż 7 kg to nie wiem co by było - lekarka mówiła że dzieciątką od 6 msca można podać antybiotyk ale że ona jest duża to można i jej podać. Teraz pewnie mi zjedzie z wagi bo malutko je. Jak jadła o 10:30 tak dopiero przed chwilą zjadła, nic nie chciała ani cyca ani herbatki czy wody - widocznie boli ją gardziołko :-(
Młodak może rzeczywiście czekają na posmarowanie, moja mama też mnie wkurzyła mówiąc abym dala ze 30zł tej lekarce z przychodni. Pytam dlaczego? a ona "bo wtedy się nią lepiej zajmie", no przecież jest w pracy i płaca jej za to, czyż nie? Nie chodzi mi tu o kasę ale o zasady, przecież odprowadzamy składki to pośrednio już jej zapłaciłam.
Dziewczyny czy angina ropna to choroba wirusowa?
Qrcze z tym worem tak mi powiedziała ta lekarka... ale mam teraz wyrzuty... w ogóle mam wrażenie; ze zapisałam Gochę i siebie do najgorszej przychodni:-( same problemy robią, pediatra ma takie pojęcie... Dziś rano, gdy Pe pojechał oddać mocz, kazali mu stać w dwóch kolejkach !!! On tu się spieszy do pracy, w ręku ma pojemnik i skierowanie, tylko podać, a tu " był pan w kolejce?!" ręce opadają.
a nie możecie zapisać się do innej?
W ogóle to mi się przypomniało - Rysica - za to wczorajsze "każdy ma jakiegoś bzika..." powinnaś ode mnie po uszach dostać - nie mogłam zasnąć, bo cały czas nuciłam w głowie tą piosenkę
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Tylko, że K to dooopa wołowa i tego nie powie. Ba, nawet nie pójdzie do lekarzy i się nie zapyta kiedy będzie miał zabieg.
No tak mnie wkurza, że nie mogę tam pojechać i po prostu tego załatwić.
ehhh, faceci... Ja po kilka razy chodziłam, upewniałam się, gadałam, pytałam, aż mnie dość mieli ;P
a nie możecie zapisać się do innej?
W ogóle to mi się przypomniało - Rysica - za to wczorajsze "każdy ma jakiegoś bzika..." powinnaś ode mnie po uszach dostać - nie mogłam zasnąć, bo cały czas nuciłam w głowie tą piosenkę
Podcięłam Monice grzywkę - mąż mnie namówił ;-) ale leciutko coby jej w oczy nie wchodziła wrzucę wieczorem na galerię, póki co na fbk wrzuciłam
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Waris wydaje mi się, że angina to chyba bardziej przez bakterię wywoływana, ale pewności nie mam
Moje dziecię zrobiło kupę, a teraz leży, krzyczy i piszczy ze szczęścia
A ja się wyspałam, udało nam się zdrzemnąć 1,5h. Fakt, że mały się przebudził, ale wzięłam go do siebie do cyca No co, przynajmniej ma wyspaną, a więc zadowoloną matkę ;-)
Moje dziecię zrobiło kupę, a teraz leży, krzyczy i piszczy ze szczęścia
A ja się wyspałam, udało nam się zdrzemnąć 1,5h. Fakt, że mały się przebudził, ale wzięłam go do siebie do cyca No co, przynajmniej ma wyspaną, a więc zadowoloną matkę ;-)
Takimaćku a jaki masz ten śpiworek ??? ja małą już wożę w spacerówce i chyba muszę się zaopatrzyć w coś cieplejszego
SANKI sanki - spiworek do sanek wozka POLSKI welna (2753873709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakby co to model-3 mam na sprzedaż
Ja też czekam do 6 miesiącaKurcze Wy wszystkie chyba już gluten wprowadzacie, a ja jakoś się boję. Dziś kupiłam kaszkę mannę bobovity, ona na meku modyfikwanym jest i to następnym jak wyczytałam to chyba jednak tego podać nie mogę. Chociaż następne niby po 6 miesiącu się wprowadza już a młody 5 i pół już skończył.... ech nie wiem co robić.
No i jutro mamy szczepienia ale chyba nie pójdę, poczekam aż K ze szpitala wyjdzie bo boję się że coś z młodym może być nie halo a ja sama.
Z grupona nie korzystałam, ale z CITEAM. Kupujesz kupn i później go wykorzystujesz u sprzedającego. Zazwyczaj wszytko jest opisane krok po kroku.Dziewczyny korzystałyście kiedyś z grupona? Jak to sie robi?
W sprawie wywoływania zdjęć Od 39 zł: wywołanie zdjęć na empikfoto.pl i z przesyłką do wybranego salonu opłaca się?
A czy oferta dobra to się nie orientuje.
Moja jeszcze 68 nosi.A ja już wyjęłam z szafki kolejne ciuszki na 74, bo te na 68 są prawie na styk. Jak u Was z rozmiarówką?
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Zjadłam obiadek (makaron z kurczakiem, szpinakiem i fetą ) i chyba pójdę w kimono razem z małym. Do potem!
poprosze o przepis